- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.901
Evet evet bende ilk salon düşünüyordum ama şimdi hiç sıcak değilim.. Dediğin gibi kına da zaten tutulacak.
İdeal kişi sayısı işte, ev içinde uygun. Otelle bi konuş canım ama tahminimce onlarda biraz tuzluya kaçacaktır.. Ev cepte nede olsa..
İadei ziyaret evet aile için çok önemli.. Ama keşke bir iki görüşte tanıyabilseler aileleri.. Benim abimin eşinin ailesiyle annem çocukluk arkadaşı.. İyi tanışıyorlar diye istemeyi hemen yaptılar, şuan görüşmüyoruz.. Akraba olmadan anlayamıyorsun gerçekten.. En aızndan bir nebze içleri rahat eder,
Onlar İzmire gelip nişan olacak sonra hep beraber İstanbula gidicez, Aileler iki arabayla gider, bizde Yavuzla otobüsle gideriz diye düşündük, iyice kaynaşsınlar..
Bizde pek az kişi olacağını sanmıyorum.. Onların hem akraba kalabalık hem de herkes bu günü bekliyor.. Takımı alan bile olmuş
Topik kapanırmıymış hiç.. Daha kızlar bebeğinize hangi bez kullanıyorsunuz diye sorular getireceğiz
Ah kızlar sizin eviniz ne güzel müsait biz bi tasınamadık ki kendi evimize geniş ferah ferah ..
Geçen bir kaç yeri aradım 2 bin 3 bin 2,5 3,5 hep böyle fiyatlar artık mecbur salon tutulacak
Düğün havasında olur ..
Düğünümüzüde kır düğünü gibi kokteyl eşliğinde düşünüyoruz.. Bizdede böyle ilerliyor durumlar ..
Bu salon durumu çok gıcık ya yer bulma bakma anlaşma falan
Özge Ziganayı hatırlıyor musun Ekim Kasım gibisi için fiyat aldım akşam 3,5 dediGündüz 2,5 dedi ..
Bakalım ne olacak inşallah ..
Evet ben direk ev olarak girişeceğim bu işe birde benimki bana İstanbul'da da nişan yaparız gibisinden bir şeyler demişti onların da çevresi geniş hani görsünler diye tabi bilmiyorum ne olur belki orada da bir şeyler olur kendisi öyle dedi ama ailesinin mi fikriydi bilmiyorum birde ikimizde bu işlerden hiç anlamıyoruz ki sormayın.
Otel bana da öyle geldi,kendim karşılayabileceğim bir fiyat verirlerse üstlenebilirim de öteki türlü tercih etmem herhalde..
Dediğin gibi içine girmeden bilinmiyor insanlar allah iyi kişilerle denk getirsin diyelim hepimizi.Zor işler bunlar da ya...
Oy oy takıları da hazırmış bizim kızın.
Çok da güzel geliyor kulağa be...
Canım benim ama senin istediğin konsept de evde olmaz düğün gibi istiyorsun ya konuştuğumuz da seninki de öyle bir merasim olacak eminim çok da güzel olacak.
Mekanlara bakmıştık kuzucum hep ama isimi çıkartamadım msnden göster yine sen bana.
1000 tl var arada ya akşamla gündüzün:26:
Sen ne düşünüyorsun?
Evet canım 91/2 ler terhis oluyor tezkereci devreyiz biz şuanda.. İzin kullanmamış örneği Özge arkadaşımız 7 gün sonra bitiyor ,, en geçide biz 20 Ağustos bitiş.
Topik kapanmaz biz çok alıştık birbirimize tertip olarak burdan devam ederiz herhalde ya da baska baslık acarız bilmiyorum ki
Evet canım öyle ama bu evin kucuk olması canımı sıkıyor gelen giden olacak bilmem ne biliyorsun bi tasınamadık .. Arsa işleri agır ileriyor canım sıkılıyor ..
Akşam istiyorum ben nişanı bakalım bulcaz artık bi yer orasıda olablir ya annem diyor bi kızımız var elimizden geleni yapcaz
Bugün çok fena acıktım ben ya mideme sancılar girdi sürekli
Selam kizlar bende bi haberle geldim nişan icin bi yerle görüstük annemle cafe&restaurant ,salon fikrinden wazgectik.. Burasi ewimize 5dk uzaklikta üstelik burasi eskiden kocamaaaan bi internet cafeydi we ben askimla ilk oradan görüntülü konusma yapmistim :) o yüzden büyük ihtimalle burasi olacak.. Hele bi aileler tanissinda nisani konusup tarih belirleyecegiz.. Dügün salon fikri hic acmamisti beni burasi olursa cok sewinirim isigi atmosferi duzeni cok guzel bir yer .. 150 kisilikmis sayida uygun.. Gerisi Allah kerim..
Selam kizlar bende bi haberle geldim nişan icin bi yerle görüstük annemle cafe&restaurant ,salon fikrinden wazgectik.. Burasi ewimize 5dk uzaklikta üstelik burasi eskiden kocamaaaan bi internet cafeydi we ben askimla ilk oradan görüntülü konusma yapmistim :) o yüzden büyük ihtimalle burasi olacak.. Hele bi aileler tanissinda nisani konusup tarih belirleyecegiz.. Dügün salon fikri hic acmamisti beni burasi olursa cok sewinirim isigi atmosferi duzeni cok guzel bir yer .. 150 kisilikmis sayida uygun.. Gerisi Allah kerim..
Güzel memleketime hoşgeldin Özge..
Hoş bulduk Ezgicim.
Ankara güzel bir şehir gerçekten çok oldu gideli ama gidip gezme fırsatım oldu Anıtkabir'i de gördüm..Bir daha gitmek kısmet olur inşallah hiç tanıdığımız yok ama kim bilir belki çocuğumuzu götürürüz Atatürk'ün huzuruna..
Ankara gerçekten güzel, sadece denizi eksik.. İnsanları sıcacık, ben çok seviyorum Ankaraya gittiğimde o şehir beni kucaklıyor hissi var..
Oyun havalarımızda şahane, eeee daha ne
Aaa oyun havasına cidden diyecek yok..
Ankara'nın bağları favorim.
O bu sene moda oldu her düğünde 2-3 kez çalıyor..
Bende iyi oynarım haniGeçen kuzenimin düğünde ellerim su topladı oynamaktan.. Başlayınca duramıyor insan
Bende düğünlerde duydum zaten.Her yerde çalıyor.
Hadi ya ne güzel allahım ben oynayamıyorum ya oynayamıyorummmm nasıl evlenicem ben nasıl kim oynayacak düğünümde pistte alkış mı yapacağım millete bak yaramı deştin Ezgi heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?