91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet ben direk ev olarak girişeceğim bu işe birde benimki bana İstanbul'da da nişan yaparız gibisinden bir şeyler demişti onların da çevresi geniş hani görsünler diye tabi bilmiyorum ne olur belki orada da bir şeyler olur kendisi öyle dedi ama ailesinin mi fikriydi bilmiyorum birde ikimizde bu işlerden hiç anlamıyoruz ki sormayın.
Otel bana da öyle geldi,kendim karşılayabileceğim bir fiyat verirlerse üstlenebilirim de öteki türlü tercih etmem herhalde..
Dediğin gibi içine girmeden bilinmiyor insanlar allah iyi kişilerle denk getirsin diyelim hepimizi.Zor işler bunlar da ya...
Oy oy takıları da hazırmış bizim kızın.

Topik kapanırmıymış hiç.. Daha kızlar bebeğinize hangi bez kullanıyorsunuz diye sorular getireceğiz

Çok da güzel geliyor kulağa be...

Canım benim ama senin istediğin konsept de evde olmaz düğün gibi istiyorsun ya konuştuğumuz da seninki de öyle bir merasim olacak eminim çok da güzel olacak.
Mekanlara bakmıştık kuzucum hep ama isimi çıkartamadım msnden göster yine sen bana.
1000 tl var arada ya akşamla gündüzün:26:
Sen ne düşünüyorsun?

Evet canım öyle ama bu evin kucuk olması canımı sıkıyor gelen giden olacak bilmem ne biliyorsun bi tasınamadık .. Arsa işleri agır ileriyor canım sıkılıyor ..

Akşam istiyorum ben nişanı bakalım bulcaz artık bi yer orasıda olablir ya annem diyor bi kızımız var elimizden geleni yapcaz

hadi bakalım canım allah kavustursun
tezelden

Evet canım benim aman bizim ev kadar küçük olamaz sen sıkma canını bizim ev dubleks ya daha küçük enazından sizinki düz ayak biz napalım insanları aşağı yukarı bölemeyeceğimizden sıkışacağız artık..
Aynen bizimkiler de öyle diyor,bende zaten hep onları düşünüp kayırıyorum kolay şeyler değil kardeşlerimiz var üniversite durumları..
İnsan düşünüyor yani..:44:

Bugün çok fena acıktım ben ya mideme sancılar girdi sürekli

K[/Ioskoca 14 ayı nasıl bıtırdık anlamadım da bu 1 ay bızı cok zorlayacaga benzıyor.. off bıktım artık bıtsın su askerlık.. ne sacma ıstır anlamadım ben ınsanın omrunden 1,5 yıl alıyorlar. eskisi gibi ugruna ölünecek bir vatanda yok artık! Neyse ki bizimkisi bitti sayılır. Allah yenilerine sabır versin..]

Selam kizlar bende bi haberle geldim nişan icin bi yerle görüstük annemle cafe&restaurant ,salon fikrinden wazgectik.. Burasi ewimize 5dk uzaklikta üstelik burasi eskiden kocamaaaan bi internet cafeydi we ben askimla ilk oradan görüntülü konusma yapmistim :) o yüzden büyük ihtimalle burasi olacak.. Hele bi aileler tanissinda nisani konusup tarih belirleyecegiz.. Dügün salon fikri hic acmamisti beni burasi olursa cok sewinirim isigi atmosferi duzeni cok guzel bir yer .. 150 kisilikmis sayida uygun.. Gerisi Allah kerim..

Maşallah güzel haberlerimize
Ne güzel Yasemin, eve kde yakın kişi sayısı da iyiymiş.. Umarım fiyatı da iyidir..
Olursa pek güzel olur sizin için

Allah'ımmm sadeceee 4 haftaa diyorrrr
Bu şafak benim miii
Nereden nereyee
1 sene 3 ay diyorduu
Ay bile yazmıyorr artıık
4 haftaya düştük
Şükürlerr olsun yarabbim sanaa

Canım senin gelişmene de çok sevindim,hakkınızda hayırlısı olsun en güzeli olsun inşallah..

Güzel memleketime hoşgeldin Özge..

Hoş bulduk Ezgicim.
Ankara güzel bir şehir gerçekten çok oldu gideli ama gidip gezme fırsatım oldu Anıtkabir'i de gördüm..Bir daha gitmek kısmet olur inşallah hiç tanıdığımız yok ama kim bilir belki çocuğumuzu götürürüz Atatürk'ün huzuruna..

Ankara gerçekten güzel, sadece denizi eksik.. İnsanları sıcacık, ben çok seviyorum Ankaraya gittiğimde o şehir beni kucaklıyor hissi var..
Oyun havalarımızda şahane, eeee daha ne

O bu sene moda oldu her düğünde 2-3 kez çalıyor..
Bende iyi oynarım hani Geçen kuzenimin düğünde ellerim su topladı oynamaktan.. Başlayınca duramıyor insan

Bende düğünlerde duydum zaten.Her yerde çalıyor.
Hadi ya ne güzel allahım ben oynayamıyorum ya oynayamıyorummmm nasıl evlenicem ben nasıl kim oynayacak düğünümde pistte alkış mı yapacağım millete bak yaramı deştin Ezgi heee

Gelinlikle ayaklar belli olmuyor kolları da öyle sallayıverirsin oldu bitti işte..
Zaten o günün heyecanıyla çok takılmazsın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…