- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.921
Gelinlikle ayaklar belli olmuyor kolları da öyle sallayıverirsin oldu bitti işte..
Zaten o günün heyecanıyla çok takılmazsın heralde
kızlarrrrrrrrrrrrrr benim şafak 01 adana....darısı başınıza canlarım..bizimki bitti sonundaaa ..tez vakitte kavuşursunuz inşallah sevdiğinize
Sorun çok da bilmemekte değil aslında sevmemekte buna da çare yok herhalde.
Ben düğün müğün sevemiyorum ya hayalim nikah sonra yemek falandı da yarim sıcak bakmadı.
Sorun çok da bilmemekte değil aslında sevmemekte buna da çare yok herhalde.
Ben düğün müğün sevemiyorum ya hayalim nikah sonra yemek falandı da yarim sıcak bakmadı.
Oh oh ne güzel Zeliha bitirmişsiniz 6 gün sonra bende sendenim inşallah.
Oooo dayımdansın senDayım kendi nişanına gitmemiş oynatırlar diye
Ezgi sen bizi görsen Berkant da ben de hiç oynak değiliz yani ben çok hareketliyimdir bunu söylediklerim inanmaz ama kendimi komik hissediyorum o halde bu yüzden hiç ısınamadım kendisine.Berkant da düğün istiyor merak ediyorum onu içinden başka bir adam mı çıkacak yoksa birbirimize bakıp gülecek miyiz düğün boyunca diye..Yada bir şeyler mi içsek diye geçirmiyorum değil aklımdan.
Süpriz mi yapcanız yoksaaaGelinle damat break dans fln yapıyor ya haha
Mutluluktan uçarsınız bak kim nasıl oynuyor derdine girilmez bence.. Yine de ayna karşısında prova yapmakta fayda var
İçmekde güzel fikir aslında
kızlar bir şey danışacağım ne olur yardımcı olun. sevdiğimi mayısta askere yolladım bilecik/söğüt'e. 55 gün acemilik yaptı orda. Her şey çok güzeldi arıyordu soruyordu falan. 2 gün evci iznine geldi 1 ay sonra her şey yine çok güzeldi. temmuz 14tede dağıtıma geldi 1 hafta. bir takım aksilikler oldu istediğimiz gibi yaşayamadık o 7 günü babası rahatsızlandı sabahtan akşama kadar hep dükkandaydı falan neyse ama yine iyiydi. Diyarbakır/Silvan'a çıktı usta birliğimiz,cumartesi sabahı uğurladım. Daha hiç telefon almadım. Az önce fadece gördüm konuştuk biraz. Hala batmanda ktm'deymiş yarın teslim olacakmış çok sıcak falan diyor ama askerim sanki benimle çok soğuk konuşuyor gibi. yani ne bileyim hani kadınız anlarız bir yerde. 1 haftalık izindede değişikti eskiye göre. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba bilemedim ama çok kötü hissediyorum :44:
Siz tecrübelisiniz ablalarım sayılırsınız fikirlerinize ihtiyacım var..
Askerlikle ilgili durumlardan kaynaklanıyordur canım hemen üzerine alınmasaydın doğuya çıkmış ktm deymiş bunlardan kaynaklı olabilir orada canını sıkacak şeyler yaşıyor olabilir,kendin de diyorsun izine geldiğinde istediğimiz gibi geçmedi ona da canı sıkılmış yeterince dinlenememiş de olabilir.Benim de askerim askerlikle biraz daha içine kapanık biri oldu sanki,bende sorardım arada bir problem mi var canını sıkan bir şey mi oldu diye öyle bir havası oluyordu yani..Bekle biraz bakalım evet biz alışık olmadığımız durumlarla karşılaştığımızda huzursuz oluyoruz haklısın ama bu askerlik de tüm düzeni etkileyen bir durummuş bunu da anlıyorsun zamanla.
Özgeeee canım çok teşekkür edeyim başta ilgine.
Kardeşime geçenlerde kızıp guest hesabı açmıştım. Sabah açılmayan pc şimdi açıldı kendi tarafıma giremedim ama guest hesabı açıldı.
Sanırım benim tarafta birşeyler var, ay bunada şükür yaDeli oldum net yok birşey yok :) Mehmet gelene kadar idare etsin yeter parlattırcam Mehmete pcyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?