91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Rica ederim canım benim ne demek...
Şimdilik işinin görülmesine de sevindim bilgisayar elimiz ayağımız şu durumda cidden.
Askerin gelince kalıcı çaresine bakarsınız artık.

Sağol canım benim kesinlikle öyle. Susuz kalmak gibi birşey krizlere girdim
Ayrıca msn bi anda dondu telden girdiğimde anlamadım canım öylede kapandı.
Kusura bakma canım

Sağol canım benim kesinlikle öyle. Susuz kalmak gibi birşey krizlere girdim
Ayrıca msn bi anda dondu telden girdiğimde anlamadım canım öylede kapandı.
Kusura bakma canım

Yok önemli değil fıstığım, topikteyken altta belirdi ismin dedim sorun çözüldü herhalde geldi yada telefondan buraya geçti dedim ki bir yeniledim sayfayı yazmışsın bile.

Yok önemli değil fıstığım, topikteyken altta belirdi ismin dedim sorun çözüldü herhalde geldi yada telefondan buraya geçti dedim ki bir yeniledim sayfayı yazmışsın bile.

Msn bir anda kapanınca rahatsız oldum dedim hemen Özgeyi bulmam lazım
Hemen koştum tertibime

Eki Görüntüle 471245

İşteeeeeeeeeee hürrem sultan bindallığııııı

Hımm evet moda Hürrem sultan bindallıları..
Bu da güzelmiş ama işlemesi falan olsa daha iyi gözükebilirmiş sanki..
Bundan daha değişiklerini de gördüm abiye gibi olanlarını falan,öyle bir şey giysen iki kostüm değiştirmek durumunda da kalmazsın aslında diye geçirmiştim aklımdan..:44:

Benimde düşüncem oydu, kıyafet değiştirmek gerçekten saçma geliyor bana.. Hem vakit kaybı, hem de kınaya bindallı yakışır..
Diğerlerinin fiyatına bakamadım Özge Ama buna benzer birşey istiyorum.. Kemeraltında var mıdır acaba

Bende öyle düşünmüştüm içimden biraz gösterşli bir bindallı olursa giysi değiştirmem diye çünkü bende senin gibi düşünüyorum.
Yada iştediğim gibi bulamazsam bir abiye giyip kına yakılacağı zaman abiyenin üzerine kaftan gibi bindallılar var ya ondan giyer kınadan sonra çıkartrım diye geçiriyorum aklımdan yani giyinip soyunmak istemem..
Bak şu adresi vereyim sana bu sitede gelinlikten oldukça anlayan minenes arkadaşımız var böyle bir projeye de girşmişler osmanlı giysileri dikiyorlar kınalar için falan...Ben zamanı geldiğinde görüşebilirim.İsteğe göre dikileceğinden çok daha güzel bir şey çıkar ortaya.Ben hürremin gibi göğüs bölgesini falan tercih ederim o yakayı böyle çok kapalı olmasın pot durmasın diye.Diktirirken daha iyi olur.
Adresi vereyim çok örnek koymamışlar ama dikim yaptıkları için tamamen senin isteğine göre şekilleniyor giysi.

Anasayfa

O telaşta zor oluyor giyinip çıkarmak, herkes karışıyor.. Terliyorsun, makyajın akıyor, saçın bozuluyor..
Kınamın çok güzel olmasını istiyorum çünkü İzmirde olacak Kafamda bir kaç birşey var..
Abiyenin üzerine kaftan giyildiğini duydum uygun bir abiyeyle çok hoş duruyormuş, oda güzel fikir ama bu hürrem kıyafetlerini çok beğeniyorum gerçekten.. Alırsam buna benzer birşey alırım..
Siteyi inceliyorum hemen

Evet aynı fikirdeyiz kesinlikle..:13:
Benim de aynen senin gibi kına kendi yaşadığım şehirde olacağından bende özenli olurum, inan insanın düşünmek için çok vakti olduğu zaman en ince detayına kadar düşünüyor,iyi mi yapılıyor kötü mü bilmiyorum ama benim de aklımda bir çok fikir beliriyor böyle merasimlerimiz için.İnşallah hayırlısı olur gönlümüze göre olur.

Güzel modeller var Özge benim beğendiğim modelden de var fakat 100 tl daha ucuzu Gelinlik ve kınalıkta zorlanacağımı sanmıyorum, hemen beğenirim gibime geliyor..
Çok ince düşünüuotruz gerçekten umarım herşey olur da içimizde kalmaz.. Şu da olsaydı demeyiz..
Geçen gün kuzenimin kınaasına gittim onlarda 8 yıldız birliktelerdi artık evlendiler.. Tam hayal ettiğim gibi geçti. Kına çok özel farklı birşey ya..
Birde ben kına şarkımı kendim söylemek istiyorum, tabi ağlamazsam

Beğenilir ya çok fazla model bakarsan o zaman aklı karışıyor insanın.Mesela benim hayalimdeki gelinlik diye bir şeyim hiç olmadı çünkü gidip deneyip vücuduma ruhuma en çok yakışanı alıp giyeceğim..Çok da fikir sormam ben bir şey alırken ben beğendiysem tamamdır.
Umarım tercihlerimde de zorlanmam o zaman şimdiden pek düşünmüyorum onları,düşününce hemen gelsin o zaman istiyorum.
Söyleyebilirsen ne güzel olur değişik bir şey olur.Sesim de güzeldir mi diyorsunn...

Evet ne kadar az gezersek o kadar iyi Benim hayalimde gelinlik var ama illa o olsun demem ona yakın bişeyler.. Zaten bu sene moda, en fazla 2 mağaza gezerim..
Söyleyebilirsem güzel olacak evet Annemi babamı abimi önümden çekerlerse söylerim diye düşünüyorum.. Ya da gözümü kapatırım.. Söyleyebilecek kadar var işte.. Yarimin sesi çok güzeldir, gitarda çalar.. Düğünde bir süpriz düşünüyoruz davetlilere.. Benim sesi de Dilek Budak'a benzetirler

İzmir gelinlik açısından zaten çok zengin çankayanın arka taraflarında falan bir bulvar var ya bir sürü moda evi var alsancak da aynı şekilde..
Bende geçerken göz gezdiriyorum zaten vitrinler ip ucu veriyor tarzlarına dair.
Ne güzel bak değişiklik olur severim bende öyle şeyleri ama yeteneğim yoktur ama çocuk şarkılarında rakip tanımam tabi bütün gün söylüyoruz.

Çankayaya her gidişimde birine girip deneyesim geliyor.. Gerçekten harika bir zenginlik var İzmirde.. Gümrük, Alsancak, Kemeraltı, Çankaya.. binlerce moda evi.. O yüzden telaşım yok hiç.. Elbet beğeniriz
Bana da öğretsene Özge bende çok severim çocuk şarkılarını yeğenime söylüyorum bildiklerimi, uyduruyorum bazen çocuğun psiklojisini bozacağım diye korkuyorum
Sen çocuk konusunda çok rahat olacaksın ne güzel.. Çeşit çeşit oyun, şarkı, el becerileri.. ooohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…