- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.961
Çankayaya her gidişimde birine girip deneyesim geliyor.. Gerçekten harika bir zenginlik var İzmirde.. Gümrük, Alsancak, Kemeraltı, Çankaya.. binlerce moda evi.. O yüzden telaşım yok hiç.. Elbet beğeniriz
Bana da öğretsene Özge bende çok severim çocuk şarkılarını yeğenime söylüyorum bildiklerimi, uyduruyorum bazen çocuğun psiklojisini bozacağım diye korkuyorum
Sen çocuk konusunda çok rahat olacaksın ne güzel.. Çeşit çeşit oyun, şarkı, el becerileri.. ooohhh
Beğeniriz beğeniriz...Gelinlik cennetindeyiz.
Evet bende öyle diyorum bilinçli bir anne olacağım diye ama terzi kendi söküğünü hesabı nasıl olur bilemiyorum tabi ki.
Öğretelim canım normal şarkı gibi çocuk şarkılarının da mp 3 leri var sana atarım bol bol dinler söylersiniz.
Berkant'ın da yeğeni var ona atıyordum dinletip birlikte söylüyorlardı.Oyy özledim bak sevdiceğimi çok da sever çocukları ya kızları.
Oda var tabi, bende gıdacıyım ama neler tüketiyorum ohoooo
Evet en güzellerinden istiyormÇocuk sevilmez mi ya sanırım bu dünyada en çok anne olmayı istiyorum..
Bizde bebek, çocuk gördük mü hiç dayanamaz gider mıncırırızÇocuk seven erkekler gerçekten çok değerli.. Kimisi sevmez, istemez..
Benim sevdiceğim de sever kızımızın hayallerini kurar nasıl baba olacağını falan..Ona bu konuda çok güveniyorum ben allah nasip eder inşallah bu güzel duyguyu yaşamamızı.Ablasının iki tane kız çocuğu var onları kızım diye seviyor demiceksin kızım diyorum bizim kızımıza diceksin.Çok da sadistim bazen evet. Büyüğü de dayısına aşık zaten.Nasıl kıskanmayayım değil mi.
Atarım canım msn ekleşiriz bir gün oradan istediğin konuyla ilgili renk desen ne istersen repertuarım çok çok geniş.
Mesela ben hayalini pek kurmazdım kendi çocuğumun hoş bu gelişimimi sevdiğimle tamamladım ben evlenmek de istemezdim hiç acele görmezdim yani.Bunlara beni inandıran istememi sağlayan kendisidir.
Minik kızımız var hayali hele benim çevrem hepsi bilirler Özce'mizi.Gerçeğini de görmek nasip olur inşallah
İnşallah en güzel şekliyle yaşarsınız bu kutsal duyguyu..
Yeğenler pek bi tatlı oluyor Özge.. Benimde bıcırığım var bitane görsen öyle güzel ki.. Yasemin gördü2 gündür görmüyorum ama burnumda tütüyor.. Kızlar dayılara çok düşkün olurlar, ne kadar güzel birşey Berkant için..
Ben de annelik küçüklükten geliyor nedendir bilmem.. İnsan gerçek aşkı bulduğunda onunla ilgili olan herşeyi istiyor..
Özce yi bende biliyorum, şafak teyzesiyim ben onun
Bizim de oğluşumuz var Efe.. Ailede çok özel bi yeri var.. Efe adı geçince kayınvalidem yutkunur gözleri dalar.. O herşeyden çok istiyor bizim hayallerimizi bildiği için..
Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..
İnşallah canım ya...
Özce'yi evet daha önce de çocuk ve isimler konusund abahsetmiştim sende yanılmıyorsam Efe den bahsetmiştin,Yaseminin de belli.
Bir tek dünyaya gelmeleri eksik.
Ya öyleymiş pek sevip seviliyorlar gerçekten ben yaşamadım ama şahit oldum,neyse ki bizde sevdik birbirimizi.
Kesinlikle aşkla ilgili bir durum bu bende öyle gelişti yani.Çocuk hasreti çekme gibi bir durum yaşamadım çünkü hep iç içeyim ve çok özeller benim için iletişimimiz bambaşka oluyor.Aşık olunca insan bambaşka gözle bakıyormuş,baktık..
İnşallah sizinde Efe'niz hayalden öte gerçek olur isim de çok güzel Ege'nin Efesi değil mi ama.
Amin canım çok güzel şeyler,yaşayalım bizler de..
İnsan sevmediği biriyle nasıl çocuk hayali kurabilir ki zaten..
Hayali bile iç titretmeye yetiyorken gerçeğini düşünemiyorum.. Hayatımın en özel anı olacaktır (düğünümden sonra tabii) hamile olduğumu öğrenmek.. Kimileri bebek hasreti çekiyor, yıllarca uğraşıyor.. Öyle çok üzülüyorum ki, nasıl zor birşey kim bilir.. Gönülden isteyen herkese versin Rabbim.. Gerçekten anne olacak herkese..
Hepimiz yaşayalım, gün gelip burda paylaşalım..
Özce tamamdır, erkek için hiç düşündün mü peki Özge ?
Kesinlikle çok özel bir şey,hamilelik bir mucize zaten ben o gözle bakıyorum..Öyle olduğuna inanıyorum.
Dediğin gibi allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.
Özce de Berkant'ın istediği bir şey oldu bir gün konuşurken işte kızımız sana benzesin falan dedi sonra ismi de benzesin Özce olsun dedi dabi bizim için çok romantik bir andı o anlar da...Bu şekilde gelişti sonra da öyle kaldı işte. Özce'nin yanına bir isim daha getiririz herhalde ama onu da bilmiyoruz.Erkek konusunda da aslında Özce kadar net bir isim yok kafamızda.Berkant şu gruptaki isimleri seviyor,Ada,Güneş,Su,Toprak vs...
Yeğeninin adını kendisi koymuş zaten Ada ismi.
Bende Rüzgar ismini seviyorum oğlan adı andığımızda da Rüzgar diyoruz ama bu Özce netliğinde bir isim değil oğlan olursa naparız bilmiyoruz.Özce'yi çok bekledik oğlan olursa da mı koysak napsak.
Bu isim konusu süper eğlenceli birşey
Abim yeğenime isim koyma işini de bana bırakmıştı.. Aklımda sadece şu isimler vardı; Doğa, Derin, Deniz..
Belli bi gruba yönelme eylemi var sanırım insanlardaDoğa isminde karar kıldım ama bu 2 haftamı aldı..
Kendi çocuğumda şimdi düşünüyorum ilerde zorluk olmasınEfe ismi cepte, o artık var gibi.. Hatta arkadaşlarım gırgır olsun diye Facebookta Efenin mevlütü diye etkinlik yapmışlardı, hayali altınlar almışlardı Annelik gurur verici sanırım ya..
Rüzgar annemin çok sevdiği bir isim, bende beğenirim.. Artık Doğadan isimler kullanılıyor sanırım.. Gündem bu isimlerle dolu..
İki isim olayı da tamamiyle şart bende.. İki ismi olan insanlar daha asil gelir, sevdiciğimden midir bilemedim.. Yavuz Selim.. Çok hoş geliyor kulağa.. Arada karışıyor bi Yavuz bi Selim ama olsun.. Kesinlikle ikişer isim koyarım çocuklarıma..
Birde hayali ikizim var benim.. Kahraman Tezaoğlu hayranı olarak bir kitabından etkilenmiştim.. Erkek Araz, Kız Azra..
Yani Özgecim isim bol, ortada çocuk yok
Özcen, Özcelil, Özcel, Özcer, Özce.. Özce.. Özce..
Ya Berkant'a da ablası bırakmış isim işini işte hatta ana dedim babası annesi var sen mi koydun ismini diye.
Ondan pek kıymetliler.
İsim işi kesinlikle eğlenceli bir şey benim için de birde zamane isimlerini pek sevemedim mesela atıyorum 2010 yılında doğan çocuklar Ecrin furyası gibi..Bir dönem moda olup sonra bunu yitiren isimler koymak istemem çocuğuma zaten anlamlarının da bir kesinliği yok çoğunun..İsime anlam katan da koyuluş anısı ve ona bakış açısıdır diye de düşünüyorum ben.Biz Özce'ye çok anlam yükledik çünkü,kelime anlamı olmasaydı da bu değişmeyecekti.Kendi anlamı da en gerçek olan anlamında bir şeyin en özü tek gerçek gibisinden.Çok da güzel oldu Berkant ve benim tek gerçeğimiz.
Senin düşündüğün ve koyduğun isim de çok güzel bence de doğa isimlerinin hiç modası geçmiyor ve kulağa da hoş geliyorlar.Tercih edebilirim yani.Doğa da çok güzel bir isim.
İki isim benim de tercihim olacak çünkü isim analistleri ve bununla özel olarak ilgilenen dallar var o uzmanların makalelerini ve tv programlarında sohbetlerine şahit olduğumda onlar da iki isimin enerjisinin yüksek olduğunu bilimsel açıdan da açıklayıp tavsiye ediyorlar.
Erkek ismi bizde şey de olabilir ee babası bana kompliman yaparak Özge'ye yakın bir isimde kızı olmasını istedi aynı şeyi ben neden istemeyim ismi de buna oldukça müsait oğlanın ikinci ismi Berk olabilir.Güzel de olur...
Dediğin gibi isim çooookkk gelsin bebeler.
Bende insanın ismi kişiliğini taşır görüşüne inananlardanım.. Ona göre seçiçi olurum..
Öyle doğumdan sonra pat diye aklıma gelen ismi koymam.. Önceden düşünür özelleştiririm..
Özge çok teşekkür ederim iki isim manyaklığımı bilimsel olarak açıkladığın için.. Gerçekten bi sempatim var ve bunu kimseye anlatamamıştım..
Artık anlatabilirim
İsimleriniz uygun gerçekten, dediğin gibi olursa çoook hoş olacaktır..
Ben üstte Özceyi biraz erkeksileştirdim amaÖzce Özce olarak kız kalsın..
Bende ikinci oğluma (nasip olursa) babasının ismini vereceğim.. Umut Yavuz gibi..
İsim listesmii çocuklara eşitlemeye kalkarsak vay benim halime
Zaman hepsine kavuştursun bizi..
Hayal dolu, çok güzel bir konuşma oldu Özge ama sanırım artık gitme vakti.. Bugün çok iş yaptım enerjim minimumda..
İyi geceler, güzel rüyalar ve iyi sahurlar diliyorum..
Yarın görüşmek üzere, Öpüldün..
merhaba kızlar kimsede yokmuş :26:
kızzzlaarrrrrr ben nişanlıma kavuştum dünekimdede düğünüm var allahın izniyle .....darısı başınıza ballı lokmalarım canlarım hayırlı tezkereler sizee
Merhaba canım,nasılsın?
Hadi gözün aydın arkadaşım kavuşmuşsunuz sevdiğinle.Sıra bizlerde :)
Of kızlar İzmir yanıyor resmen,muhtemelen her yer öyledir ama ben zorunlu olmadan dışarıya cıkmıyordum hiç,bankaya kadar gittim hayattan bezdim ya bu nedir öf! Akıl karı değil sokaklarda gezmek kendime gelemedim..
Yazı nedn bukadar çok bekliyoruz bilmem insanın tipi kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?