- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.521
Canım benim bilmem ki nasıl süsleme olur deri tepsiye aslında bakarsan çokta anlamam bu işlerden
Banada annem çıkardı bununla dagıtırsın diye..
Eki Görüntüle 492067
Birebir aynısı olmasa modeli tipi çok benziyor.
Baktım tatlım netten kucuk caplı bi arastırma yaptım deri tepsi süslemek zor sanırım fazla birşey kaldırmaz,, bu tür tepsileri gördüm nette bakabilirsin tüllerle süslemişler,
eğer böyle tepsiniz varsa düşünebilirsin canım, ya da dışarıda satılıyor çok pahalı değiller sanırım.
Aslında bakarsan benim bildiğim kahve fincanları gümüş tepsilerde ikram edilir hep öyle gördüm fıstıgım :44:
Ezgi nasılsın canım? Askerinden haber var mı?
Merhaba Hesna, iyiyim sen nasılsın ?
Evet asker sabah İstanbula indi sonra Armutluya ailesinin yanına geçti..
İnanır mısın bilmem ama dünkü Yavuzla bugünkü arasında o kadar büyük fark var ki..
Çok neşeli maşallah
Ezgicim Bitti sonundaa hee vayy be ben daha ilk geldiğimde senin 3 ayın vardıı senin askerliğin bitti benimm 3 ayımm bitiyor..
Aslında zaman ne kadar çabuk geçiyorr değilmi?
Allahım bundan sonra ağızz tatlıylaa zamanıı geçirmeyii nasip etsin canım benim.
İnşallah bundan sonra bir daha hasret çekmezsizinn bir ana önce evlenip tamamenn kavuşursunuz.
Artık şafak saymak yok! Evlilik şafağı saymak varr odaa telaştan hemencik geçer..
İnşallah hep mutlu olursunuzz tatlımm artık acı hüzün bittii hep mutuluk gülümsemek varr..
Hepp güll canımm çünküü sen bunu hakettiinnnn 460 Bittii! Bir ömürr beraberr olma vaktii geldii..
Ömürr boyuu mutluluklarr tatlımmm..
Haklısın kuzum benimde gçnlüm güçük tepsiden yanaydı zaten..
Çarşıya çıkıldığında alırız artık..
HesnaaaaaaaaAdın çok hoşuma gidiyor
Teşekkür ederim canım ben de Yasemin adını çok severim, hem ilkokulda en yakın arkadaşımın ismiydi hem de yasemin çiçeği kokusuna bayılırım
Yasmin kısss bitti bitiyor var yaaaa çok seviniyorum sizlerin adına....
Çok teşekkür ederim aslında bakarsan bende severim adımıPek yoktur
Kokusuna bende bayılıyorum
Valla bitiyor be tatlım ya Kübra'da yarın gece yesin depüğünü gitsinde o zaman açılcak önüm
Sizde göreceksiniz bu günleri o zaman anlayacaksınız bizleri,, ne de kafiyeli yazarmışım değil mi ?
Bu teskere heyecanı adamı böyle yapıyor demek ki... Şair ruhlu hüryaren olacak Yasmin....
Evet şu an anlayamıyoruz sizleri ama az çok tahmin ediyorum hani mehtaplardan... Ama tam özgürlük süper ötesi bir şey olsa gerek
Hiçte şairliğim yoktur he
Ah canım harika duygular inan mehtaba benzemiyor, mehtapta insanın bi yanı hüzünlü oluyor yar gidiyor yine yarım kalıyorsun 2 kez yaşadım bunu
Neyse ki özgürlüğümüze kavuşuyoruz :116:
Yok yok yine de var bir duygusallık az buçuk
Mehtaplar güzel ama hüzünlü dediğin gibi, ben de iki mehtap yaşadım daha çok yaşayacağız bu gidişle, ayrılmak her seferinde çok koyacak bize ama mehtap olmadan da olmuyor, kesin dönüşün tadını çıkarın yaaa çok güzel bir mutluluk sizin için... Allah kavuşturur ve bir daha ayırmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?