91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet biz de bir kez daha izin kullanacağız başka kullanmak istemiyoruz iki hafta erken gelsin diye, hep ben gideceğim evci izni için kısa da olsa görüşmüş olacağız

Askerlik gerçekten ilişkide çok büyük bir sorun oluyor tatlım, bir an evvel yapıp gelmeleri hem bizim hem onlar adına büyük rahatlık, aramızdan çıksın da rahat yüzü görelim geleceğe dair plan yapalım, uygulayalım, sizler nişan evlilik planları yaparken biz de ev, bebek falan derken yeni hayat kurmanın planlarını yapıyoruz gelsinler de her şey çok daha kolay olacak bizler için....

Evli oldugunuz için evci izni kolaylıgı var işte ne güzel evlilerin artısı :)
Kesinlikle 1 gün bile olsa çok iyi gelir ki o insana
Çok buyuk sorun hemde askerlik olmadan babam olmaz dedi gitsin gelsin kafamızda rahat olur dedi bozdurdu tecilini gitti gelecek, artık zaman bize daha iyi şeyler sunacak inşallah
Eee herkesin plan defterinde kendine uygun şeyler var :) Sende de bebek oy ne güzel haberlerini alalım inşallah ..

Son düzenleme:

Askerlik olmadan benim de babam olmaz dedi ama daha fazla bekleyemezdik farklı problemler vardı allem ettik kallem ettik kandırdık babamı Kızdı bize ama gönlü oldu, şimdi de en büyük destekçimiz o sağolsun, Allahım onu başımızdan eksik etmesin...

Evet evli olmanın sadece bu yönünden artısını gördük, haftasonu görüşebileceğiz en azından...

Herkese hayat farklı plan yapma ve hayal kurma şansı veriyor, bizde hayal plan çok, hele eşim tam hayalperest, her telefon konuşmamızda, şuraya gidelim bunu yapalım şunu alalım, şunları planlayalım öldürüyor beni, bayılıyorum onun plan muhabbetine Eh öyle böyle geçecek birbirimizin güzel haberlerini de elbette ki alacağız, ben umutluyum

Amin canım babalarımız bitane Allah acılarını göstermesin

Ah benimkide öyledir canım çok sever gezmeyi yaşamayı içmeyi yemeyi :) Neler der anlatır sağolsun ne derse yapar ..
Allah daha iyi etsin hepimizi her gün mutlulugumuz katlanarak artsın ..

Yaşını merak ettim Hesna

Gelsinler yamacımıza tabii ki katlanacak mutluluğumuz, daha ötesi yok... allahım daha güzel daha mutlu günlerimizi de göstersin inşallah...

29 yaşımdayım canım...

Gelsinler yamacımıza tabii ki katlanacak mutluluğumuz, daha ötesi yok... allahım daha güzel daha mutlu günlerimizi de göstersin inşallah...

29 yaşımdayım canım...

Amiiiiiin inşallah :)
Tamam canım tahmin etmiştim sanırım öğretmensin değil mi ne güzel :)
Bir kadına yakısabilecek en güzel mesleklerden birisi :)
Ne öğretmenisin ?

Amiiiiiin inşallah :)
Tamam canım tahmin etmiştim sanırım öğretmensin değil mi ne güzel :)
Bir kadına yakısabilecek en güzel mesleklerden birisi :)
Ne öğretmenisin ?

Evet canım İngilizce Öğretmeniyim 7 yıl bitti, 8. yılımı çalışacağım, erken başladık mesleğe

Bence de bir bayana en çok yakışan meslek ahhh bir de eve iş getirmek olmasa Mesleğimin tek sevmediğim yönü, yoksa çok severek yapıyorum işimi... Sen çalışmıyordun sanırım değil mi Yasamincim, ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

İngilizce mi ay bayılıyorum ben İngilizceye ya kurslara gidiyorum öğrenmeye çalışıyorum ..
Dah geniş kapsamlı konuşmaya yönelik bi kursa gideceğim inşallah.
Çok gerekli uluslararası bi dil tebrik ederim valla seçiminden dolayı :)

Evet öğretmenlerin eve iş getirme gibi bi durumu var canım :) Olsun sağlık olsun :)
Canım bende Fotoğraf mezunuyum bi süre çalıştım bayagıdır çalışmıyorum aramıyorum yani evlenince güzel planlarımız var inşallah sevdiceğimle
Reklam fotoğrafçılığı konusunda ilerlemek istiyoruz bakalım kısmet..
Kendiside askeriye fotoğrafçısı-ydı diyeyim artık bitti görevi :)

Teşekkür ederim canım öyle isteyerek seçtik ingilizceyi, ama pratik konuşma konusunda bence herkesin bir kursa ihtiyacı var

Bu arada bir şey diyeceğim, fotoğrafçılığa bayılıyorum, çok seviyorum fotoğraflara bakmayı ve çekmeyi ama profesyonel fotoğrafçılık anlamında hep kursa gitmeyi düşünmüşümdür ama makine alacak para bulamadım Gelecek yıllarda olur inşallah en çok da doğa, manzara, hayvan bir de insan portreleri ilgimi çekiyor

Keyifli bir mesleğin olacak ilerde ne güzel şanslısın

Kesinlikle canım kurslar zaten teorik bilgiler veriyor.. Grammer falan .. Konuşulmuyor tam kendimi anlatamıyorum anlıyorum ama
Evet kursa gitmeni öneririm, emin ol kolay bir iş değil biz üniversitede okurken derlerdi fotografcılıgın bölümümü olur gece gündüz dısarda cekimler yapardık, saatlerce yagmurda karda projelerimiz oldu .. Analog makinelerde çeker ısıgı kendimiz ayarlar baskılar yapardık film sarardık ah özledim o günleri ...
Bende insan portrelerini çok severim,, yıgınla fotografım var keske bakabilsen :)
Detay ve an fotograflarınıda çok severim ilgi alanım onlardır daha cok ..

Evet canım çok keyfili :) Pek üzerine gidemedim pişmem gerek bakalım neler olacak :)
Parada var bu işte haftasonları açık havada düğün çeksen 1500 tl buralarda fiyat :)

Yahuu fotoğraf olsun da çamurdan olsun her türlüsüne bayılıyorum ben, fotolarını görmeyi çok istedim bak özendim şimdi...

Zamanla kendini geliştirirsin canım bu işlerde zaten deneyim önemli, en önemli adımı atmışsın sonuçta

Kolay bir bölüm değil evet hem her bölümün kendine has bir zorluğu var zaten uzman oluyorsun sonuçta, valla boş kaldıkça git işte, çeyiz alırsın bol bol

2 kahve eşliğinde bakardık ne güzel keyifle :)
Dediğin çok dogru her bölümün zorlugu var kendine göre, detay özellikle..
Hadi bakalım inşallah :)

2 kahve eşliğinde bakardık ne güzel keyifle :)
Dediğin çok dogru her bölümün zorlugu var kendine göre, detay özellikle..
Hadi bakalım inşallah :)

Ayyy Yasmincim yaa evet kahve, muhabbet ve fotoğraflar ne güzel olurdu, arada sevdiceklerimizle ilgili de konuşurduk bol bol Canım çekti

Hayırlı bayramlar
Şeker tadında bayram geçirmemiz dileğiyle, sevgililerimiz olmadan son bayram

Bana verilmiş en büyük bayram hediyesi
Atarsa: DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Tertom adına çok mutluyum inan ki sonunda sende doğan güneşle askerliği geride bırakacaksın

Tertom adına çok mutluyum inan ki sonunda sende doğan güneşle askerliği geride bırakacaksın

Bende cok seviniyorum Yasemin sonunda hepimiz kavusuyoruz
Daha düne kadar birbirimizi teselli ettigimiz günler aklımda hala...

Yarim yanımda değil ama karşımda
Kamerayı bulandan razı olsun Allah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…