91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

hayırlı bayramlar kızlar:131:. topigin kızları kavuştu sıra sıra. 2 3 kişi kaldı ondan snra biticek inşallah kavusmayan kalmıcak..
Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Heh işte bunlardan diyorum kuzum
Sağdaki benimkine çok benziyor :13:

Hadi bakalım gelsin o gün tutalım kahvelerimizi

'Şafak daha karanlık!'

Dediğimiz günler hala aklımda...

46o gün biter mi?

Zaman geçer mi?

Nasıl dayanılır bu bekleyişe?

Nasıl sabredilir sensizliğe...

Zorda olsa;

Bitiyormuş!

Geçiyormuş!

Dayanılıyormuş !

Ve

Beklenen sen olunca sevdiğim ömürden giden her bir gün için bile sevinebiliyormuş insan...

Aramıza giren kilometrelerce mesafelere karşı meydan okuduk,bizi delicesine özleme boğan hain rakamları birer birer erittik.

Ve artık aylardan Ağustos...

Günlerden Kavuşma günüdür...

Bize bu günleri gösterdiğin için Sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım...

Ve 46o gün yanımda olan biricik arkadaşlarım;

15 ay boyunca birbirimizin tek tesellisi tek destekçisi olduk, bitmek bilmeyen şafağa karşı beraber isyan ettik beraber güldük beraber agladık...

Bizi bizden baska kim anlayabilirdi ki?

Hepimizin derdide özlemide hasretide aynı degil miydi?

İyiki sizleri tanımışım

İyiki varsınızz...

Şafak : Doğan Güneş

-2o.o8.2o12-

Fıstık diğer tarafta yiyorsun valla depükleri :)
15 ay o koca aylar bitti, geride kaldı gitti resmen yok artık olmayacak Sametin hep seninle olacak..
Diz dize, göz göze .. Ayrılık olmasın artık buna müsade etmeyin,, seni tebrik ediyorum arkadasım

Doğan güneşin hayatında yeni bir başlangıç olsun

Yaseminim bu şarkıyı senin için paylaşmıştım aylar önce.. Şimdi dinlerken paylaşayım dedim yine..
Doğan güneşe 2 gün kala iyi gelir belki.. Nasıl geçti zaman..

[video=youtube;mcoFhRmde_0]http://www.youtube.com/watch?v=mcoFhRmde_0[/video]​

Ah sağol canım benim bu şarkı beni benden alıyor çok seviyorum çok teşekkürler ..
Artık daha hissettiriyor tabi 2 gün kaldı :)

Şafak 460 dedim,,, direndim sabrettim en sonunda Şafak 1 diyorum ..
Nasılmı geçti,, geçti işte herkes bilir kendi yasagını ki muhtemelen bu zor ve sancılı sürec herkeste aynıdır
Mutluyum o koca askerliği yedim sevgilim huzurlu çantası bile hazır kıyamam ki ona
Yarın bizim askerlikte son günümüz, son gün resmen son son son gün,,, defalarca söylesemde tuhaf geliyor ..
Öyle korkmuşuz ki bitmeyecek gibi gelmiş yormuş incitmiş askerlik bizi..
Sevdiğimle aramıza dağ gibi yerleşmiş, hemde önümüzde olan evlilik öncesi koca dağı un ufacık etme sebebi olmuş..
Ama artık askerliğe nanik vakti geldi

Son düzenleme:
Mutluyum
Heyecanlıyım
Şaşkınım
Doğan güneşimle birlikte artık çok mutlu olmak istiyorum Allahım sen büyüksün :116:

Ezgiiiiii napıyorsun kuzum nasıl gidiyor temizlik
Bende evin heryerini geçeceğim annem çalışıyor günlere böle böle yapcam yoksa altından kalkamam

Ezgiiiiii napıyorsun kuzum nasıl gidiyor temizlik
Bende evin heryerini geçeceğim annem çalışıyor günlere böle böle yapcam yoksa altından kalkamam

Salon yatak odası benim odam bitti kuzum, banyo ve mutfak kaldı bi onuda yarın halledeceğiz.. Dün saatlerce temizlik yaptık çünkü bugün hiç halimiz yok
Evet canım öyle yap biz iki kişi baş edemedik

Salon yatak odası benim odam bitti kuzum, banyo ve mutfak kaldı bi onuda yarın halledeceğiz.. Dün saatlerce temizlik yaptık çünkü bugün hiç halimiz yok
Evet canım öyle yap biz iki kişi baş edemedik

Zor işler anacım ya inceden temizlik yapınca çok detay var aslında kapıların bile girintisi çıkıntısı ..
Neyse temizlik imandan gelir

Ecemcim çok sağol canım seninde bayramın mübarek olsun
Sorma sorma herkesin bitti bende bu gece depükleniyorum şafak doğan güneş :)Benden sonra kimse kalmıyor :)
Gördük bu günleride kuzum,dileklerine amin diyorum :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…