- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.581
Ezgicim kuzum kurban olurum sana ya çok harika olmuş bayıldım çok çok begendim ellerin kolların dert görmesin çok sağol :)
Harikasın sen ya
Az önce kahve yaptım kendime dur dedim bir tuz koyayım nasıl oluyormuş tadı
Azcık birşey koydum aman allahım yok öyle kötü bir tat..
Yarimin kahvesine tuz koymayı düşünmüyordum şimdi söz konusu bile etmem
Hadi ya o kadar berbat demek,, bende koymayı düşünmüyorum valla kıyamam ki
Zaten mide iyi değil
Dene yasemin gerçekten çok kötü.. İstifra edecektim nerdeyse ki ben tuz delisi birisiyim
Yavuzunda miğdesi rahatsız o gübü zehir edemem kuzumakoymayıverelim ne olacak sanki..
Ebru teşekkür ediyorum canım benim..
Maşallah canım 3 ayı yemişsin bak, kaldı 1 sene..
İnşallah hasretlik çekmekten yoruldum artık, 6 yıldız böyle sürüp gidiyor.. Seneye bu zamanlar evli olacağım bi aksilik olmazsa..
Çok mutlu olmak istiyorum, sizlerinde mutluluğunu istiyorum tabi kii.
Güzel dileklerine karşılık bende zamanın çabucak geçmesini dileyebilirim senin için.. Kalan zamanınız rahatlıkla geçer umarım..
Çok sağol canım mutlu ettin benii
Tebrikler canım kurtulduk hepimiz
Çok çok hayırlı olsun canım.. Depük gecene gelmeyi çok istiyordum gelemedim evde yoktum çok üzüldümmm
Aklımdaydın mutlulugunu paylaştım canım.. doğan güneş gecesi neler hissedilir çok iyi bilirim
Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. bir ömür boyu mehmetle mutluluklar diliyorum sana..
Duygulandımmm ben yaaa
Dene yasemin gerçekten çok kötü.. İstifra edecektim nerdeyse ki ben tuz delisi birisiyim
Yavuzunda miğdesi rahatsız o gübü zehir edemem kuzumakoymayıverelim ne olacak sanki..
Bence de bu işkenceyi yapmayın sevdiceklerinize.... Ben eşime kıyıp koymadım kahveye tuz, zaten midesinden rahatsızdır kıyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?