91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Günaydın topiğim, alışmışım her gün mutlaka uğrayacağım sana ..

Aslında bakarsan askerliğin bittiği çokta fazla kavrayamıyorum aşkıma henüz sarılamadım
Ehliyeti kaybolmuştuya onu çıkardığı gibi gelecek, he birde annesi ve abisine bir dükkan daha açacaklar .. İşleri yoluna koyup gelecek
2 Haftayada kadar da tanışma var aile toplantısı

Askerlik bitti ya bunada şükür hem gelince bize küçük çaplı tatil var stres atacağız kiiii

Ben biraz forumu dolanayım görüşürüz yoldaş :80:

Ezgim konuyu açmasaydı, senin bu güzel sayfaların olmasaydı bu askerlik bize bitmezdi

farklı illerdesiniz sanırım. senin askerlik 2 hafta uzamış kız en kısa zamanda kavuşursunuz inş. tanışma faslı vs de güzel geçiyor ayrı bi heyecan ayrı bi stres. arada gel detayları bizle paylaş

farklı illerdesiniz sanırım. senin askerlik 2 hafta uzamış kız en kısa zamanda kavuşursunuz inş. tanışma faslı vs de güzel geçiyor ayrı bi heyecan ayrı bi stres. arada gel detayları bizle paylaş

Evet kuzum bizim aşkımız böyle ayrı illerden geldi bu zamana kadar :)
Askerlik bitmiş böyle beklemekte ne var zaten alışkınım şafak saymıyorum ya o bana yeter
2 hafta sonra ailesiyle gelcek canım sevgilim 1 hafta sonra kendisi burada önce bi başbaşa kalıp hasret giderelim bakalım Direk aile ortamına düşmeyelim böyle planladık
Nasılsa askerlik bitti bundan sonra hersey güzel olacak inşallah..
Paylaşırım paylaşırım burası benim yuvam

İnanır mısın şimdi zaman daha çabuk geçiyor canımı sıkan askerlik yok artık

Ayrıca ben ailesini tanıyorum canım abisi annesi dayısı Aynı ortamlarda bulunduk ..
Oda benim ailemi tanıyor geliyor gidiyor bize, işte formaliteler

Sadece dünürler kaldı onlardan görsün birbirlerini Tanışmaya heyecanlanmıyorum da istemede biraz heyecanlanabilirim :18: Kahve tutma aşaması geçsin gitsin ya bi sakatlık çıkmasın

yürekli bi mecraa var mı toplam kaç askerimizin şehit olduğunu yazabilecek! bütün devlet büyükleri toplansın ve cenazelerde terörü lanetlesinler! hepsi bu!

selammm herkesee

Burayaa yazarken artık içimizde hüznün olduğu aklımızda koca koca rakamların yer kapladığı o günler gerilerde kaldı artık özgürlük bizimle.
İşin kötü tarafı pcm çökmüş ben evde yokken şimdilik yaptırmıyorum sınavlarım geçene kadar kalacak o şekilde.
AŞaka gibi 460 gün bitti hasret bitti herşey geride kaldı
sizleride çok özledim uzun sohbetlerimizi..
Son günleri zevkle sayamadım işin güzel yanı oralardaydı ama hiç mühim değil bittiya

Kızlar kumaş renk seçiminden dönüyorum fazla seçenek yoktu zaten aklımda biliyorsunuz :)
Ama gönlüm pudradan yana oldu o kadar cici bi pudra ki fotoğrafını çektim ama yinede kendi hali daha güzel, vizonda çok güzeldi

İşte tül örneğinden biraz kestim aldım

Son düzenleme:
Ezgiiiii nişanın 29 Ağustosta olacakmış erteleme oldu sanırım , hayırlı olsunda canım 1 2 günden birşeycik olmaz
Askerliği unuttum kız ben hiç gitmemiş sanki ne garip şu hayat

Canım benm hayırlı olsun, rengi çok tatlı duruyor..
Ezgiiiii nişanın 29 Ağustosta olacakmış erteleme oldu sanırım , hayırlı olsunda canım 1 2 günden birşeycik olmaz
Askerliği unuttum kız ben hiç gitmemiş sanki ne garip şu hayat

Evet canım ertelendi, olsun geç olsunda güç olmasın..
Değilmi ya bende unuttum, hiç konuşmuyoruzda

Son düzenleme:
Canım benm hayırlı olsun, rengi çok tatlı duruyor..

Evet canım ertelendi, olsun geç olsunda güç olmasın..
Değilmi ya bende unuttum, hiç konuşmuyoruzda

Sağol canım benim,, olsun dediğin gibi güzel olsun ..
Bizde öyle valla geldiğinden beri 1 gün olsun yatıp dinlenmedi işleriyle ilgileniyor...
Yoluna koyması gereken şeyler var onları bi halletsin gelecek inşallah

Gelsinler bir an önce bitsin bu hasretlik
Yasmin tickerini değiş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…