91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bugün bitcek yarın bitcek Çarşamba günü Ezgimin nişanı vaaaaaaar

Sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları

Selam kızlar :)
Bugün gidip randevu aldım kuaförden bi alyans ve ayakkabım kaldı onuda çarşamba sabah halledeceğiz

Kızlar şuan yorgunluktan ölmek üzereyim
Annemle teyzem mutfağa girdiler, yarın sabahtan yarimle kayınvalidem gelecek, akşam isteme olacak..
Çarşamba sabahtan çarşı sonra kuaför, sonra fotoğraf çekimi sonra nişan olacak.. Gece de İstanbula yola çıkacağız..
Çok yoğunum yani.. Yorgunluktan heyecana yer veremiyorum

Canım benim yaaa hadi güzel bir anı olur inşallah senin için... Fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz bilesin

çoook güzel heyecanlar bunlar

Ooo Ezgim baya yoğun olacak,, bende sevgilimi daha bu haftasonu göreceğim, bütün işlerini yoluna koydu askerlik sonrası 1 hafta aradan sonra kavusuyoruz artık üstelik bizde kalacak annemle konustum bizde kalsın boş yere otellerde sürünmesin dedi
Zaten gezip gezip eve geç geliyoruz yatsın nolcak ki
Ay çok heyecanlı sonra gideceeeek ailesiyle geleceeek

og2501 az kalmış canım seninde, sen Temmuz da göndermiştin herhalde :26:
Sonuç olarak hepimiz aynı bekliyoruz

Ezgi saçın için ne kadar fiyat söylediler tatlım ya bende araştırıyorum heryer gelin/nişan başı 250 TL..
Aşağı fiyat pek yok,daha da üstü var .. anca tanıdık olursa.. Benim normalde kaş ve kesim için gittiğim kuaför var ama saç yaptırmak için onu tercih etmicem.. Makyaj saç vs daha profesyonel yer tercih etmek istiyorum.

Bi yerle görüştüm prova istersen ücreti 50 dedi,, nişanında ise saçın makyajın 150 dedi..
En uygun bura geldi :26:
Prova yaptırmadan da rahat edemem,, kimisi diyor,, söyleme nişanın için gittiğini, normal yaptır çık öylede nasıl olsun ya elbiseyi görmeden :S

Of fikir istiyorum

Son düzenleme:

siz İstanbul'da mı oturuyordunuz eğer öyle ise kendi nişanımda gittiğim yeri tavsiye edebilirim çok memnun kalmıştım ben. fiyat olarak hep o civar 150 - 200

Canlarım ben geldimmm..
1 saat önce gittiler, herşey mükemmeldii... Allah'ın emri ile istediler, dedem de verdi..
İnanılmaz bir heyecan, ben yanlışlıkla kayınpederimin üzerine kolonya sıktım
Gelişmeleri anlatacağım fotoğraflarımı yükleyeyim bi bakayım

siz İstanbul'da mı oturuyordunuz eğer öyle ise kendi nişanımda gittiğim yeri tavsiye edebilirim çok memnun kalmıştım ben. fiyat olarak hep o civar 150 - 200

Evet canım İst anadolu yakasındayım neresi acaba dediğin yer

Oh kuzum ya atlattın demek :) Merak ediyorum kahveler nasıldı ikramın falan :)
Konuştuk o kadar üzerine
Sen baya yogunsun en uygun zamanında bekliyorum fotografları herseyi

Evet canım İst anadolu yakasındayım neresi acaba dediğin yer

bende anadolu yakasındayım ama gittiğim yer mecidiyeköy'de profilo'nun sokağındaydı çok da düşünmüştüm ali gür mü olsun orası mı olsun diye.. iyi ki ali gür'e o kadar para bayılmamışım bir de görüşmeye gittiğimde konuşan adamın tavrı hoşma gitmemişti ohh çok da güzel olmuştum valla

Mecidiyeköy bana uzak be yavrum be
Neyse teşekkür ederim, bende Ümraniyede bi yer var oraya gideceğim..

Selam kızlar buralara uğrayan olmamış pek
Yasemin Istanbuldayım kuzum çok yoğun çok misafir var burada en kısa zamanda gelip anlatacagim her detayi. Opuyorum sizi

Selam kızlar buralara uğrayan olmamış pek
Yasemin Istanbuldayım kuzum çok yoğun çok misafir var burada en kısa zamanda gelip anlatacagim her detayi. Opuyorum sizi
Canım bende tam seni merak edip topiğine girdim bir baktım sen açıksın
Nasılsın tatlım nasıl geçti nişan falan.
Allahımm mutluluğunuzu hep daim etsin inşallahhh

Hayırlı uğurlu olsun canım benim

alışkanlık olmuş hergün 10 dakikalıkda olsa buraya bakıyorum çok sevindim canım senin adına Allah mutluluğunu daim etsin darısı bekleyenlere inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…