- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.641
Kızlar merhaba, bu sabah döndüm İzmire.. Dolu dolu 1 hafta geçirdim herşey çok güzel maşallahhhh..
Detaylar az sonra
merhaba canım ne güzel yazmıssın öyle aklındayız demekSelam kızlar...
Kimsecikler uğramaz olmuş topiğimize ama güzel sebeplerimiz var mutlaka.
Kaldığım yerden okudum,Yasemin nişanlığının fotoğraflarını buraya eklemeni bekliyorumm provalarda da olsa..
Rengi çok tatlı gözülüyor gösterdiğin tül üzerinde eminim senin üzerinde de çok güzel duracaktır.
Ailelerin de tanıştığını söylemişsin çok sevindim,heyecanlı hallerini dinlemek güzel olacak yakalarsam.
Ezgicim isteme oldu verdik gitti artık seni.
Hayırlısı olsun tatlım sonsuz olsun mutluluğunuz inşallah.Çok çok sevindim.
Senin de mutlu gününün delilli ıspatlı bol gülen yüzlü detaylarını burada görmeyi bekliyorum tabi ki de.
Mercem ne yaptı acaba onun sesi çıkmamış Eylül de düğünü olacaktı yanılmıyorsam tatlı telaşlar içerisindedir şimdi.
Gelirsen ses et sende canım.
Zeynep desen kayıp kız.
Neyse ki face den haberleşme imkanına nail olduk,sınavlarından sonra sanal aleme dönüş yapacakmış bilgisi olmayanların bilgisine pc si arızalanmış yenisini alınca dönecekmiş.
Kübra'yı da faceden msnden görüp haberleşiyorum neyse ki.
Diğer fıstıklarımız da top yekün kavuştular sanırım diyeceğim de sanırım bunu demek için 10 gün gerekiyor, son 10 sayan var aramızda.Sana da selam tatlım.
Allah kavuştursun diyeyim ben şimdiden tebrik de edeyim malum pek giremediğimden.
Ben mi?
Bende yoğun uğraştırıcı stresli ama umuyorum sonunda hayırlısıyla sonuçlanacak işlerle meşgulum son zamanlarda bir hayli...
Yok..yok... Evliliğe dair atılan adımlardan değil benimki iş değişikliği diyelim.
Evliliğe dair atılan bir adım yok henüz,bekleme aşamasındayız.
Evet sayın seyirciler evde kalma yoluna saptım sanırım.
Şaka bir yana.Öpüyorum hepinizi kızlar.
Kendinize iyi bakın,esen kalın....
29 Ağustos sabahı 8'de uyandık.. Saat 9'a anlaşmıştık.. Kayınpederim kayınvalidem ve yarim geldiler bizi aldılar, kemeraltına indik.. Alışverişe başladık.. Kayınvalidem bana iç çamaşırı, günlük giyebileceğim kıyafetler, elbiseler aldı.. Anneler dinlenirken bizde kayınpederimle ayakkabılarımı aldık.. Sağolsunlar hiç masraftan kaçınmadılar herşeyin en iyisini fazla fazla aldılar.. Çok söyledim almayın gerek yok diye ama dinlemediler.. Evet işin en zevkli kısmı kuyumcuya geldik.. Önce bana alacakları bilezikleri seçtik, sonra küpe aldılar onları seçtik sonra onlar oturdular bizde yarimle alyanslarımızı seçtik.. Kuyumcu nişanımızın akşam olacağını bilmediği için yüzlerce alyans çıkardı biz saat 6 ya kadar yetişmesi lazım deyince modeller azaldı.. Karar veremeyince kayınvalidemi çağırdım aynı anda elimiz tek bir yüzüğü gösterdi hiç şüphesiz onu aldık ve çıktık.. Son durağımız saatçiydi.. Yavuzumla bana da saat alındı.. Onlar yemeğe giderken yarim beni kuaföre götürdü bıraktı.. En yakın arkadaşım vardı yanımda.. Saçım yapıldı makyajım yapıldı kıyafetim giyildi saat 5 gibi çıkarttı beni kadın sağolsun söz verdiği gibi.. Yarim bizi aldı hemen indik fotoğraf çekileceğimiz yere.. Bu arada ayaklarımın şişme olasılığını hesaba hiç katmamıştım ve ayakkabılarımı giyemedim inanılmaz canım acıyordu çıkardım çıplak ayakla dolaştımHerkes bize baktı, tebrik etti.. Çok eğlendim gerçekten..
Bir sonraki durağımız evdi.. Yavuz beni bırakıp ailesini almaya gitti.. Sağolsun arkadaşlarım ayaklarımı ovdu yemeğimi yedirdi herkes o kadar ilgilendi ki çok duygulandım.. Bi ara terasa çıktım baktım ortam çok hoşİndim geri..
Yarim yine mesaj attı 6 araba geliyoruz diyeGeldiler..Kayınvalidem yanıma geldi biraz beni sakinleştirdi.. Yarimde gelince çıkarttılar beni odadan k.validem önde yarimle biz arkada terasa çıktık.. İnanılmaz bir kalabalık vardı, herkesin tek tek elini öptük.. Ben o kısımda bedenen orda olsam da ruhen yoktum Sonra videoları izleyince çok güldüm kendime..
Geçtik oturduk biraz bekledikten sonra yüzüklerimiz takıldı kurdelemiz kesildi, takılarımız takıldı, ilk dans yapıldı.. Hoooppp başladık tepinmeyeAnkara havalarından miğdemiz bulandı artık Saatin nasıl geçtiğini anlamadım 11.30 de bitirdik töreni.. Bütün misafirleri uğurladık. O gece 7 araba İstanbula gidecektik yarim dedi sen hazırlan beni ara gelip alırım seni.. Gece 2 ye kadar anca hazırlanabildim geldi aldı beni.. Babam biraz duygulandı baba evinden gelin çıkıyormuş gibi oldu.. Sonra yola çıktık ve İstanbula vardık..
İstanbulda her günüm çok güzel geçti.. Son saatler çok üzüntülüydüm o evden ayrılmak istemedim hiç.. Kayınvalidem çok iyi bir insan..Hiç gelin gibi değil adeta kızı gibi davranıyor bana.. Topluluk içine girdiğimizde kızım sıkıldın mı annem iyi misin diyor bayılıyorum Sabaha karşı gezmekten anca geldiğimiz için öğlen geç kalkıyoruz her sabah geldi öperek uyandırdı sağolsun.. Anne sevgisini yaşıyorum ben onda.. Kayınpederim bu zamana kadar 3 oğlunun başını okşamamamış insan bana her gün günün nasıl geçti kızım dedi beraber bahçe temizledik mangak yaptık.. Çok sıcaktı.. Çok üzülüyorum şuan orda olamadığım için..
İstanbuldan giderken akrabalarla vedalaşamamıştım.. Otogara bi gittik ki herkes orda bana süpriz yapmışlar çok ağladım.. Ne kadar sevildiğimi düşündüm, elhamdüllillah..
Atladığım unuttuğum çok şey var.. Özet olarak böyleydi.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın, ben çok mutluyum
Ayy Maşşallah canım benim
Allahım mutluluğunuzu daimm etsinnn inşallahhh
Bunlar çok güzel şeyler tabiki doya doya yaşaaa
Çokk sevindim mutluu olmana heyecanınıda düşünebiliyorum
Fotoğraflarını da görmeekk isterimm canm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?