91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Selam kızlar...
Kimsecikler uğramaz olmuş topiğimize ama güzel sebeplerimiz var mutlaka.
Kaldığım yerden okudum,Yasemin nişanlığının fotoğraflarını buraya eklemeni bekliyorumm provalarda da olsa..
Rengi çok tatlı gözülüyor gösterdiğin tül üzerinde eminim senin üzerinde de çok güzel duracaktır.
Ailelerin de tanıştığını söylemişsin çok sevindim,heyecanlı hallerini dinlemek güzel olacak yakalarsam.

Ezgicim isteme oldu verdik gitti artık seni.
Hayırlısı olsun tatlım sonsuz olsun mutluluğunuz inşallah.Çok çok sevindim.
Senin de mutlu gününün delilli ıspatlı bol gülen yüzlü detaylarını burada görmeyi bekliyorum tabi ki de.

Mercem ne yaptı acaba onun sesi çıkmamış Eylül de düğünü olacaktı yanılmıyorsam tatlı telaşlar içerisindedir şimdi.
Gelirsen ses et sende canım.

Zeynep desen kayıp kız.
Neyse ki face den haberleşme imkanına nail olduk,sınavlarından sonra sanal aleme dönüş yapacakmış bilgisi olmayanların bilgisine pc si arızalanmış yenisini alınca dönecekmiş.

Kübra'yı da faceden msnden görüp haberleşiyorum neyse ki.

Diğer fıstıklarımız da top yekün kavuştular sanırım diyeceğim de sanırım bunu demek için 10 gün gerekiyor, son 10 sayan var aramızda.Sana da selam tatlım.
Allah kavuştursun diyeyim ben şimdiden tebrik de edeyim malum pek giremediğimden.

Ben mi?

Bende yoğun uğraştırıcı stresli ama umuyorum sonunda hayırlısıyla sonuçlanacak işlerle meşgulum son zamanlarda bir hayli...
Yok..yok... Evliliğe dair atılan adımlardan değil benimki iş değişikliği diyelim.
Evliliğe dair atılan bir adım yok henüz,bekleme aşamasındayız.
Evet sayın seyirciler evde kalma yoluna saptım sanırım.
Şaka bir yana.Öpüyorum hepinizi kızlar.
Kendinize iyi bakın,esen kalın....

Kızlar merhaba, bu sabah döndüm İzmire.. Dolu dolu 1 hafta geçirdim herşey çok güzel maşallahhhh..
Detaylar az sonra

merhaba canım ne güzel yazmıssın öyle aklındayız demek
bizde hazırlıklar dewam ediyoruz 29 eylül kına 30 dügün inşallah. onun telaşı içindeyiz işte.Güzel heyecanlar

Teşekkür ederim Özgeee
Bu hafta geleceklerdi evlerinde tadilat var, önümüzdeki cumartesi burdalar 2 3 sonra da biz Ispartadayız

Nişanlığım dikilmeye devam ediyor, bu ay sonu teslim alacağım..Nişan tarihimiz 13 ya da 14 Ekim kızlar :)
Güzel bi cafede olacak, düğün salonları çok çok pahalı.. Cafe 100 kişi kadar alıyor o yüzden işimize geliyor :)

Imm sonracığıma işte geçen alışverişteydim geldiklerinde yemeğe gideceğiz güzel bi elbise ayakkabı aldım..

Ayrıcaaaa nişan ayakkabımıda aldım kızlar, şöyle düşündüm hem nişanlık hem gelinlik altına giyilir. Dantelli zaten gelin ayakkabbısı..
Bir daha gelinlik altına ayakkabıyla uğraşmayacağım :)

İşte ayakkabım, fotografta daha beyaz görünüyor aslında ekru

Topiğimin güzel kızları hepiniz aklımdasınız bir bir.. Hepimiz yoğunuz ne güzel bu günleri istiyorduk zaten :)

Teşekkür ederim Özgeee
Bu hafta geleceklerdi evlerinde tadilat var, önümüzdeki cumartesi burdalar 2 3 sonra da biz Ispartadayız

Nişanlığım dikilmeye devam ediyor, bu ay sonu teslim alacağım..Nişan tarihimiz 13 ya da 14 Ekim kızlar :)
Güzel bi cafede olacak, düğün salonları çok çok pahalı.. Cafe 100 kişi kadar alıyor o yüzden işimize geliyor :)

Imm sonracığıma işte geçen alışverişteydim geldiklerinde yemeğe gideceğiz güzel bi elbise ayakkabı aldım..

Ayrıcaaaa nişan ayakkabımıda aldım kızlar, şöyle düşündüm hem nişanlık hem gelinlik altına giyilir. Dantelli zaten gelin ayakkabbısı..
Bir daha gelinlik altına ayakkabıyla uğraşmayacağım :)

İşte ayakkabım, fotografta daha beyaz görünüyor aslında ekru

Eki Görüntüle 505459 Eki Görüntüle 505462 Eki Görüntüle 505464

Topiğimin güzel kızları hepiniz aklımdasınız bir bir.. Hepimiz yoğunuz ne güzel bu günleri istiyorduk zaten :)

Bu arada kızlar,,, aşkımla bende askerlik stresini attım diyebilirim geldi bizde kaldı 2 3 gün çok güzel geçti,, ona kahvaltılar hazırladım birlikte yemekler yaptık :)
Bizde kalırken gece dayanadım yanına gittim sessizce Üstünü örttüm paşamın :)
Geceleri ailecek çıktık hem biraz araba sürdüm ben hemde Paşalimanında cay içtik çok keyifliydi..
Kendi arabasıyla gelmişti, ama bizim arabayla çıktık onu bizim arabanın direksiyonunda görmek çok değişik geldi

Birde isteneceğim günü atlatsam tam olacak

Selam Kızlar,
Bi türlü girip paylaşamadım neler olduğunu.. Hep yarimle ilgileniyorum yarın İstanbula dönecek şimdi biraz uyudu onun için geldim..
Yasemin ayakkabıların çok güzel canım.. Aynısını alacaktık kayınvalidem çok istedi ondan ama 34 numarasını bulamadık Evet şimdi yaşadıklarımı anlatayım..

28 Ağustos sabahı erkenden uyandık, yarimle annesi gelecekti.. Evi 3 kez süpürüp 2 kez tozunu aldık Saat 1'e yakın geldiler, önce kahve ikram ettim daha sonra çay ve poğaça börek tarzı şeyler.. Oturdular iki anne sohbet ettiler, neler istediklerini ve istemediklerini konuştular çok güzel 3 saat geçirdik.. Sonra onları yolcu ettik.. Anneannem ve dedem geldi.. Saat 6 gibi ben hazırlanmaya başladım 8'de geleceklerdi.. 2 candan arkadaşım geldi beni giydirdiler saçımı yaptılar makyajımı yaptılar sakinleştirmeye çalıştılar.. Sonra yarimden mesaj geldi 'yaklaştık' diye.. Beni bir telaş sardı sormayın ellerim ayaklarım tutmuyor çömdüm yere Geldiler, çiçeğimi çikolatamı aldım kaçtım mutfağa.. İsteme gününü anlatmıştım zaten o yüzden burayı es geçiyorum Bana sonradan söylenen şeyler var bunlardan biri kayınpederime kolonya verdikten sonra afiyet olsun demişim..
Bu çiçeğim belli olmasa da çikolatam (hala yiyorum bitiremedim henüz

Son düzenleme:
29 Ağustos sabahı 8'de uyandık.. Saat 9'a anlaşmıştık.. Kayınpederim kayınvalidem ve yarim geldiler bizi aldılar, kemeraltına indik.. Alışverişe başladık.. Kayınvalidem bana iç çamaşırı, günlük giyebileceğim kıyafetler, elbiseler aldı.. Anneler dinlenirken bizde kayınpederimle ayakkabılarımı aldık.. Sağolsunlar hiç masraftan kaçınmadılar herşeyin en iyisini fazla fazla aldılar.. Çok söyledim almayın gerek yok diye ama dinlemediler.. Evet işin en zevkli kısmı kuyumcuya geldik.. Önce bana alacakları bilezikleri seçtik, sonra küpe aldılar onları seçtik sonra onlar oturdular bizde yarimle alyanslarımızı seçtik.. Kuyumcu nişanımızın akşam olacağını bilmediği için yüzlerce alyans çıkardı biz saat 6 ya kadar yetişmesi lazım deyince modeller azaldı.. Karar veremeyince kayınvalidemi çağırdım aynı anda elimiz tek bir yüzüğü gösterdi hiç şüphesiz onu aldık ve çıktık.. Son durağımız saatçiydi.. Yavuzumla bana da saat alındı.. Onlar yemeğe giderken yarim beni kuaföre götürdü bıraktı.. En yakın arkadaşım vardı yanımda.. Saçım yapıldı makyajım yapıldı kıyafetim giyildi saat 5 gibi çıkarttı beni kadın sağolsun söz verdiği gibi.. Yarim bizi aldı hemen indik fotoğraf çekileceğimiz yere.. Bu arada ayaklarımın şişme olasılığını hesaba hiç katmamıştım ve ayakkabılarımı giyemedim inanılmaz canım acıyordu çıkardım çıplak ayakla dolaştım Herkes bize baktı, tebrik etti.. Çok eğlendim gerçekten..
Bir sonraki durağımız evdi.. Yavuz beni bırakıp ailesini almaya gitti.. Sağolsun arkadaşlarım ayaklarımı ovdu yemeğimi yedirdi herkes o kadar ilgilendi ki çok duygulandım.. Bi ara terasa çıktım baktım ortam çok hoş İndim geri..
Yarim yine mesaj attı 6 araba geliyoruz diye Geldiler..Kayınvalidem yanıma geldi biraz beni sakinleştirdi.. Yarimde gelince çıkarttılar beni odadan k.validem önde yarimle biz arkada terasa çıktık.. İnanılmaz bir kalabalık vardı, herkesin tek tek elini öptük.. Ben o kısımda bedenen orda olsam da ruhen yoktum Sonra videoları izleyince çok güldüm kendime..
Geçtik oturduk biraz bekledikten sonra yüzüklerimiz takıldı kurdelemiz kesildi, takılarımız takıldı, ilk dans yapıldı.. Hoooppp başladık tepinmeye Ankara havalarından miğdemiz bulandı artık Saatin nasıl geçtiğini anlamadım 11.30 de bitirdik töreni.. Bütün misafirleri uğurladık. O gece 7 araba İstanbula gidecektik yarim dedi sen hazırlan beni ara gelip alırım seni.. Gece 2 ye kadar anca hazırlanabildim geldi aldı beni.. Babam biraz duygulandı baba evinden gelin çıkıyormuş gibi oldu.. Sonra yola çıktık ve İstanbula vardık..
İstanbulda her günüm çok güzel geçti.. Son saatler çok üzüntülüydüm o evden ayrılmak istemedim hiç.. Kayınvalidem çok iyi bir insan.. Hiç gelin gibi değil adeta kızı gibi davranıyor bana.. Topluluk içine girdiğimizde kızım sıkıldın mı annem iyi misin diyor bayılıyorum Sabaha karşı gezmekten anca geldiğimiz için öğlen geç kalkıyoruz her sabah geldi öperek uyandırdı sağolsun.. Anne sevgisini yaşıyorum ben onda.. Kayınpederim bu zamana kadar 3 oğlunun başını okşamamamış insan bana her gün günün nasıl geçti kızım dedi beraber bahçe temizledik mangak yaptık.. Çok sıcaktı.. Çok üzülüyorum şuan orda olamadığım için..
İstanbuldan giderken akrabalarla vedalaşamamıştım.. Otogara bi gittik ki herkes orda bana süpriz yapmışlar çok ağladım.. Ne kadar sevildiğimi düşündüm, elhamdüllillah ..

Atladığım unuttuğum çok şey var.. Özet olarak böyleydi.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın, ben çok mutluyum

Ayy Maşşallah canım benim
Allahım mutluluğunuzu daimm etsinnn inşallahhh
Bunlar çok güzel şeyler tabiki doya doya yaşaaa
Çokk sevindim mutluu olmana heyecanınıda düşünebiliyorum
Fotoğraflarını da görmeekk isterimm canm benimm

Canımm çok teşekkür ederim, darısı tüm bekarlara olsun..
Gerçekten çok güzelmiş çok tatlıymış.. Fotoğraflarımın açık halini arkadaşlaırma yayınlayacağım inşallah canım..

Siz bakmayan ticker'in böyle olduğuna "Today is the day!" oldu benim için nişanlım hesapladığımdan erken geldi ve büyük bir sürpriz yaptı bana hala inanamıyorum 458 günün bitip gittiğine öyle mutluyum ki Allah bir daha bizi hiç ayırmasın...
:124: :87: :103: :118: :119: :118: :124:
Sırada düğün hazırlıkları :123:

Sayfamıza bakın ya ne kadar güzel haberler paylaşıyoruz artık

og2501 gözünaydın canım sende kurtuldun :) Kimse kalmadı artık .. Birimiz nişan arefesinde, birimiz düğün ..
Herşey güzel olsun

Ezgiiii canım anlattıklarını okurken tüylerim diken diken oldu heyecanlandım Ama çok güzel geçmiş sevindim, saçına bayıldım minik papatya detayları çok hoşuma gitti, ayakkabılarımız çok benziyor Burnu açık

Altına isimlerimizide yazmışsın canım benim ya bende yazacağım kiiii

Artık nişanlı bi hatunsun oleeeeeeyyyyy

Fotoğraflar harika görünüyor uygun zamanda msn den rötuşlu olmayanları görmeye gelicem

Herşey harika harika harika

Darısı başıma

5 gün sonra aşkımı göreceğim tekrardan gelecekler ve yemeğe gideceğiz 2 3 gün sonrada Isparta'ya gideceğiz ... Şu gel gitler bitsin artık nişan zamanı gelsiiiiiin
Çok heyecanlıyım ya

Bu hafta içide nişan elbisem için prova var İnşallah içime siner inşallah :116:

Çarşamba günü aşkım geleli 3 hafta olacak,, eyyy koca dünya yar askerdeyken hiç geçmezdi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…