- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.661
29 Ağustos sabahı 8'de uyandık.. Saat 9'a anlaşmıştık.. Kayınpederim kayınvalidem ve yarim geldiler bizi aldılar, kemeraltına indik.. Alışverişe başladık.. Kayınvalidem bana iç çamaşırı, günlük giyebileceğim kıyafetler, elbiseler aldı.. Anneler dinlenirken bizde kayınpederimle ayakkabılarımı aldık.. Sağolsunlar hiç masraftan kaçınmadılar herşeyin en iyisini fazla fazla aldılar.. Çok söyledim almayın gerek yok diye ama dinlemediler.. Evet işin en zevkli kısmı kuyumcuya geldik.. Önce bana alacakları bilezikleri seçtik, sonra küpe aldılar onları seçtik sonra onlar oturdular bizde yarimle alyanslarımızı seçtik.. Kuyumcu nişanımızın akşam olacağını bilmediği için yüzlerce alyans çıkardı biz saat 6 ya kadar yetişmesi lazım deyince modeller azaldı.. Karar veremeyince kayınvalidemi çağırdım aynı anda elimiz tek bir yüzüğü gösterdi hiç şüphesiz onu aldık ve çıktık.. Son durağımız saatçiydi.. Yavuzumla bana da saat alındı.. Onlar yemeğe giderken yarim beni kuaföre götürdü bıraktı.. En yakın arkadaşım vardı yanımda.. Saçım yapıldı makyajım yapıldı kıyafetim giyildi saat 5 gibi çıkarttı beni kadın sağolsun söz verdiği gibi.. Yarim bizi aldı hemen indik fotoğraf çekileceğimiz yere.. Bu arada ayaklarımın şişme olasılığını hesaba hiç katmamıştım ve ayakkabılarımı giyemedim inanılmaz canım acıyordu çıkardım çıplak ayakla dolaştımHerkes bize baktı, tebrik etti.. Çok eğlendim gerçekten..
Bir sonraki durağımız evdi.. Yavuz beni bırakıp ailesini almaya gitti.. Sağolsun arkadaşlarım ayaklarımı ovdu yemeğimi yedirdi herkes o kadar ilgilendi ki çok duygulandım.. Bi ara terasa çıktım baktım ortam çok hoşİndim geri..
Yarim yine mesaj attı 6 araba geliyoruz diyeGeldiler..Kayınvalidem yanıma geldi biraz beni sakinleştirdi.. Yarimde gelince çıkarttılar beni odadan k.validem önde yarimle biz arkada terasa çıktık.. İnanılmaz bir kalabalık vardı, herkesin tek tek elini öptük.. Ben o kısımda bedenen orda olsam da ruhen yoktum Sonra videoları izleyince çok güldüm kendime..
Geçtik oturduk biraz bekledikten sonra yüzüklerimiz takıldı kurdelemiz kesildi, takılarımız takıldı, ilk dans yapıldı.. Hoooppp başladık tepinmeyeAnkara havalarından miğdemiz bulandı artık Saatin nasıl geçtiğini anlamadım 11.30 de bitirdik töreni.. Bütün misafirleri uğurladık. O gece 7 araba İstanbula gidecektik yarim dedi sen hazırlan beni ara gelip alırım seni.. Gece 2 ye kadar anca hazırlanabildim geldi aldı beni.. Babam biraz duygulandı baba evinden gelin çıkıyormuş gibi oldu.. Sonra yola çıktık ve İstanbula vardık..
İstanbulda her günüm çok güzel geçti.. Son saatler çok üzüntülüydüm o evden ayrılmak istemedim hiç.. Kayınvalidem çok iyi bir insan..Hiç gelin gibi değil adeta kızı gibi davranıyor bana.. Topluluk içine girdiğimizde kızım sıkıldın mı annem iyi misin diyor bayılıyorum Sabaha karşı gezmekten anca geldiğimiz için öğlen geç kalkıyoruz her sabah geldi öperek uyandırdı sağolsun.. Anne sevgisini yaşıyorum ben onda.. Kayınpederim bu zamana kadar 3 oğlunun başını okşamamamış insan bana her gün günün nasıl geçti kızım dedi beraber bahçe temizledik mangak yaptık.. Çok sıcaktı.. Çok üzülüyorum şuan orda olamadığım için..
İstanbuldan giderken akrabalarla vedalaşamamıştım.. Otogara bi gittik ki herkes orda bana süpriz yapmışlar çok ağladım.. Ne kadar sevildiğimi düşündüm, elhamdüllillah..
Atladığım unuttuğum çok şey var.. Özet olarak böyleydi.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın, ben çok mutluyum
Teşekkür ederim canım, amiiinnn :)canım benim ya Allah mutluluğunuzu hiiç bozmasındarısı olmayanlara yanlız saçın tam benim kafamda hayal ettiğim gibi ne dağınık ne toplu biraz daha belli olan bir foto koyman mümkün mü fikir açısından
EZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Hayırlı olsun kuzum yaaa....Çok güzel olmuş anlattığına göre nişanın ve ondan sonra yaşanan her şey... Umarım bundan sonrası da hayal ettiğin gibi gider... Allah bozmasın canım.... Saçların, ayakkabıların, yüzüğün, nişan elbisen, her şey çok güzel, en önemlisi de sen çok güzelsin... Bayıldım size.... Sabrın selameti bu olsa gerek... Daha güzel haberlerini de duyacağız buralardan inşallah....
Yalnız biz daha özel fotolar istiyoruz
Ezgiiiiii nasıl bir duygu nişanlı olmak
Canım çok güzel çok özel bir duygu.. Soranlara nişanlıyız demek, evlilik planları yapmak.. İki aileyi bir araya getirmek o telefon trafikleri herşey çok güzel gerçekten.. Bugün kuzenimin nişanı vardı oraya gittik kendimizi kıdemli gibi hissettik
Teşekkür ederim HesnamGüzel dileklerin için, maşallah herşey çok güzel gidiyor
En kısa zamanda özel fotolarımla sizlerleyim
Ezgi inşallah her günün özel ve güzel geçer. mutlulugunu paylaşıyorum. yazdıklarını okudum çok güzel anlardır bilirim..
Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklı bir yuva nasip etsin.
SAçın elbisen yüzügün hepsi çok güzel maşallah
Yasemin sende nişan arefesindesinn. ohh mislerr gibii.herşey diledigin gibi olur inşallah. seninde fotograflarını bekliyoruz..
bana gelirsek. bizde artık herşeyi hallettik sayılır. gelinlk ayakkabısı gelinlk kına elbisesi hepsini seçtim.Dügüne dogru gidiyoruz gün sayıyoruz her zaman ki gibi
Hepinizi öpüyorum kızlar aklımdasınız. herşey gönlünüzdeki gibi olur inşallah
Ay canım ne kadar güzel maşallah ya şuanda bizde aynı telefon trafikleri dünürler görüşüyor falan
Biz Mehmetle herşeyi ayarlıyoruz
Dediğin gibi bakalım 13 14 Ekim nişanı yaparsak, 21 Ekimde çok yakınımızın düğünü var oraya davetliyiz :) Nasıl olacak acaba nişanlı nişanlı çok merak ediyorum :) Bi ulaşayım o mertebeye
Ezgi biran evvel nişanlanabilmek için deli oluyorum
Ayrıca çok heveslendim ayakkabılarımın altına yazmak için deli oluyorum
Dolu isim var :) Senin yaptıgın gibi bi ayagı sadece kk hatunları sizler olacaksınız bakalım kimler silincek, o gün gelsede yazsam
Şimdi yazmıyorum büyüsü bozulmasın
Ezgi inşallah her günün özel ve güzel geçer. mutlulugunu paylaşıyorum. yazdıklarını okudum çok güzel anlardır bilirim..
Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklı bir yuva nasip etsin.
SAçın elbisen yüzügün hepsi çok güzel maşallah
Yasemin sende nişan arefesindesinn. ohh mislerr gibii.herşey diledigin gibi olur inşallah. seninde fotograflarını bekliyoruz..
bana gelirsek. bizde artık herşeyi hallettik sayılır. gelinlk ayakkabısı gelinlk kına elbisesi hepsini seçtim.Dügüne dogru gidiyoruz gün sayıyoruz her zaman ki gibi
Hepinizi öpüyorum kızlar aklımdasınız. herşey gönlünüzdeki gibi olur inşallah
Rica ederim canım, göreceksin bundan sonrakiler daha da güzel gidecekMerak ediyoruz güzel çifti
Ben diyorum ki yahu daha önce neden nişanlanmamışız bizHer koşulda artın var yaa..
Dün nişana nişanlım kolumda gerine gerine gittim vallaİki ailenin karışması da güzel birşeymiş.. Dünürler hediyeler yolluyor birbirlerine, 2 günde bir telefon görüşmesi yapıyorlar.. İstanbuldayken akşam oturuyoruz kayınpederim yerde tel tokamı buldu bu kimin senin mi dedi eşine dönerek.. Kayınvalidem de hayır bak artık evde kızımız var dedi öyle hoşuma gitti ki Maşallah diyeyim nazar değecek diye ödüm kopuyor..
Kurban bayramında gelin ziyarete gidilirmiş hediyelerle, gelecekler ve düğün tarihi kesinleşecek ona göre gelinliğimi diktireceğim bakalım..
Yasminim yapacağın tek şey sakin olmak olsun.. Evet çok telaşlı heyecanlı hatta stresli ama bittiğinde bunun içinmiydi ya diyorsun.. Ben çok telaş yaptım çok ağladım ama herşey beklediğimden güzel oldu..
Nişanlığını çok merak ediyorum provalarda çek çek yolla bize
Ben ayakkabıların altını doldurup taşırırdım ama son anda aklıma geldi heyecandan herkesi unuttum
Hadi ya o kadar güzel birşey demek ki ayyy bende istiyorum bendeeee
Maşallah kuzum bende çok korkarım nazardan pek anlatmam kimseye konuşmamda pek,, korkuyorum ya herkes arıyor ne zaman ne zaman böyle yapınca insanlar geriliyorum.
İnşallah canım sakin olmayı başaracağım :) Ama nasıl yük var üstümde bilirsin bazen durup durup ağlıyorum geriliyorum hiçbirşey olmıcak gibi geliyor ne bileyim ya karmakarışığım :/ Karamsarlık özümde varMehmet çok kızıyor merak etme hersey güzel olcak die..
Paylaşacağım canım, bu hafta içi var prova umarım sorunla karsılasmam istediğim gibi olmustur...
Hadi ya o kadar güzel birşey demek ki ayyy bende istiyorum bendeeee
Maşallah kuzum bende çok korkarım nazardan pek anlatmam kimseye konuşmamda pek,, korkuyorum ya herkes arıyor ne zaman ne zaman böyle yapınca insanlar geriliyorum.
İnşallah canım sakin olmayı başaracağım :) Ama nasıl yük var üstümde bilirsin bazen durup durup ağlıyorum geriliyorum hiçbirşey olmıcak gibi geliyor ne bileyim ya karmakarışığım :/ Karamsarlık özümde varMehmet çok kızıyor merak etme hersey güzel olcak die..
Paylaşacağım canım, bu hafta içi var prova umarım sorunla karsılasmam istediğim gibi olmustur...
Karamsarlık.. Benim en büyük düşmanım..
Bende de inanılmaz vardır herşeye hepkötü yaklaşırım.. Kötü kötüyü çeker derler uzak durmak lazım..
Ben kendimi çok yıprattım ya ağladım ağladım.. Salı günü isteme vardı ben pazar gecesi sakinleştirici içtim ve iki gün kendime gelemedim sonra çok pişman oldum.. Şimdi bakıyorum anaaaa hiç birşey yokmuş meğersemNasıl geçtiğini bile anlamıyorsun.. Herkes sana prenses edasıyla bakıyor sende bol bol günün tadını çıkarıyorsun.
Ezgi yemek olarak neler hazırladınız .. Bizimde gündüzden gelecekler Cumartesi günü aparatif şeyler hazırlayacağız çay saati olacak,, sonrasında yemeğe çıkacağız rezervasyon yaptırdık yakın bi restoranda ..
Aslında evimizde yemek verirdik ama ev küçük müsait değil biliyorsun tıkış tıkış ..
Ama uzaktan geliyorlar birşeyler hazırlamadan olmaz,, Sarma, Un kurabiyesi, Krep Kanepe, Patates Kasesi, Su Böreği düşünüyoruz ..
Minik poğaçalarda eklenir buna bilmiyorum.. Çok çeşit yapıp boğmakta istemiyoruz yemeğe gidilecek ya ,,
91/2 mi kaldı kızım bi yürüyün gidin ya ne işiniz var burdaSıra bizde
Ruhen evde olmadığım için hatırladıklarımı yazayım canım..
Sigara böreği, poğaça, gül böreği, haşhaşlı kek, erikli tart, baklava.. Hatırladıklarım bunlar..
Çok fazla işe girmeyin inanın heyecandan kimse yiyemiyor bi çatal alıp bırakıyorlar.. Bizim herşey kalmıştı..
He evet bak tatlıda var yazmayı unutmuşum,, evet evet işte bu yüzden çok hazırlık düşünmüyoruz,, sohbetten çok yenmez kalır..
Zaten yemeğe gidilecek,, biz bu dediklerimi yapalım yeter herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?