91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

canım benim ya Allah mutluluğunuzu hiiç bozmasın darısı olmayanlara yanlız saçın tam benim kafamda hayal ettiğim gibi ne dağınık ne toplu biraz daha belli olan bir foto koyman mümkün mü fikir açısından

EZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Hayırlı olsun kuzum yaaa.... Çok güzel olmuş anlattığına göre nişanın ve ondan sonra yaşanan her şey... Umarım bundan sonrası da hayal ettiğin gibi gider... Allah bozmasın canım.... Saçların, ayakkabıların, yüzüğün, nişan elbisen, her şey çok güzel, en önemlisi de sen çok güzelsin... Bayıldım size.... Sabrın selameti bu olsa gerek... Daha güzel haberlerini de duyacağız buralardan inşallah....

Yalnız biz daha özel fotolar istiyoruz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, amiiinnn :)
Evet canım bende beğendim saçımı.. Buyur biraz daha detay :)

Teşekkür ederim Hesnam Güzel dileklerin için, maşallah herşey çok güzel gidiyor
En kısa zamanda özel fotolarımla sizlerleyim

Ezgiiiiii nasıl bir duygu nişanlı olmak

Canım çok güzel çok özel bir duygu.. Soranlara nişanlıyız demek, evlilik planları yapmak.. İki aileyi bir araya getirmek o telefon trafikleri herşey çok güzel gerçekten.. Bugün kuzenimin nişanı vardı oraya gittik kendimizi kıdemli gibi hissettik

Ay canım ne kadar güzel maşallah ya şuanda bizde aynı telefon trafikleri dünürler görüşüyor falan
Biz Mehmetle herşeyi ayarlıyoruz

Dediğin gibi bakalım 13 14 Ekim nişanı yaparsak, 21 Ekimde çok yakınımızın düğünü var oraya davetliyiz :) Nasıl olacak acaba nişanlı nişanlı çok merak ediyorum :) Bi ulaşayım o mertebeye

Ezgi biran evvel nişanlanabilmek için deli oluyorum

Ayrıca çok heveslendim ayakkabılarımın altına yazmak için deli oluyorum
Dolu isim var :) Senin yaptıgın gibi bi ayagı sadece kk hatunları sizler olacaksınız bakalım kimler silincek, o gün gelsede yazsam
Şimdi yazmıyorum büyüsü bozulmasın

Ezgi inşallah her günün özel ve güzel geçer. mutlulugunu paylaşıyorum. yazdıklarını okudum çok güzel anlardır bilirim..
Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklı bir yuva nasip etsin.
SAçın elbisen yüzügün hepsi çok güzel maşallah

Yasemin sende nişan arefesindesinn. ohh mislerr gibii. herşey diledigin gibi olur inşallah. seninde fotograflarını bekliyoruz..

bana gelirsek. bizde artık herşeyi hallettik sayılır. gelinlk ayakkabısı gelinlk kına elbisesi hepsini seçtim.Dügüne dogru gidiyoruz gün sayıyoruz her zaman ki gibi

Hepinizi öpüyorum kızlar aklımdasınız. herşey gönlünüzdeki gibi olur inşallah

Son düzenleme:

Evet canım nişan arefesindeyim hazırlıklar devam ediyor :) Aslında çok birşey kalmadı sayılır iade-i ziyaretler var :)
Paylaşacağım kiiii

Hepimiz çok mutlu olalım inşallah ..

Ben diyorum ki yahu daha önce neden nişanlanmamışız biz Her koşulda artın var yaa..
Dün nişana nişanlım kolumda gerine gerine gittim valla İki ailenin karışması da güzel birşeymiş.. Dünürler hediyeler yolluyor birbirlerine, 2 günde bir telefon görüşmesi yapıyorlar.. İstanbuldayken akşam oturuyoruz kayınpederim yerde tel tokamı buldu bu kimin senin mi dedi eşine dönerek.. Kayınvalidem de hayır bak artık evde kızımız var dedi öyle hoşuma gitti ki Maşallah diyeyim nazar değecek diye ödüm kopuyor..
Kurban bayramında gelin ziyarete gidilirmiş hediyelerle, gelecekler ve düğün tarihi kesinleşecek ona göre gelinliğimi diktireceğim bakalım..
Yasminim yapacağın tek şey sakin olmak olsun.. Evet çok telaşlı heyecanlı hatta stresli ama bittiğinde bunun içinmiydi ya diyorsun.. Ben çok telaş yaptım çok ağladım ama herşey beklediğimden güzel oldu..
Nişanlığını çok merak ediyorum provalarda çek çek yolla bize
Ben ayakkabıların altını doldurup taşırırdım ama son anda aklıma geldi heyecandan herkesi unuttum

Çok teşekkür ederim Mercem
Evet düğününüz çok yaklaştı nasıl telaşlıdır şimdi orası
Düğünden önce ve sonra ayrıntıları bekliyoruz senden

Son düzenleme:

Karamsarlık.. Benim en büyük düşmanım..
Bende de inanılmaz vardır herşeye hepkötü yaklaşırım.. Kötü kötüyü çeker derler uzak durmak lazım..
Ben kendimi çok yıprattım ya ağladım ağladım.. Salı günü isteme vardı ben pazar gecesi sakinleştirici içtim ve iki gün kendime gelemedim sonra çok pişman oldum.. Şimdi bakıyorum anaaaa hiç birşey yokmuş meğersem Nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun.. Herkes sana prenses edasıyla bakıyor sende bol bol günün tadını çıkarıyorsun.

Ezgi yemek olarak neler hazırladınız .. Bizimde gündüzden gelecekler Cumartesi günü aparatif şeyler hazırlayacağız çay saati olacak,, sonrasında yemeğe çıkacağız rezervasyon yaptırdık yakın bi restoranda ..

Aslında evimizde yemek verirdik ama ev küçük müsait değil biliyorsun tıkış tıkış ..
Ama uzaktan geliyorlar birşeyler hazırlamadan olmaz,, Sarma, Un kurabiyesi, Krep Kanepe, Patates Kasesi, Su Böreği düşünüyoruz ..
Minik poğaçalarda eklenir buna bilmiyorum.. Çok çeşit yapıp boğmakta istemiyoruz yemeğe gidilecek ya ,,

İnan ki öyleyim ben Ezgi, neler düşünüyorum bilsen döversin beni sanki olmıcak mutlu olmicam gibi O gün hiç gelmicek gibi ne bilim bir sürü saçmalık :/ Aklımdan atmaya çalışıyorum Mehmet sürekli sakin ol güzel olcak deyip duruyor.. İnşallah :116:

Ah o gün gelsede bende prensesler gibi olsam Merak ediyorum nasıl olacak of bi geçse şu günler

Stres Panik Heyecan Gerilim hepsi hepsi var

Son düzenleme:

Ruhen evde olmadığım için hatırladıklarımı yazayım canım..
Sigara böreği, poğaça, gül böreği, haşhaşlı kek, erikli tart, baklava.. Hatırladıklarım bunlar..
Çok fazla işe girmeyin inanın heyecandan kimse yiyemiyor bi çatal alıp bırakıyorlar.. Bizim herşey kalmıştı..

91/2 mi kaldı kızım bi yürüyün gidin ya ne işiniz var burda Sıra bizde

Burdayız ama şafak saymıyoruz kiiiiiiiiiiiiiiii

Birimiz nişan birimiz düğün telaşesinde birbirimize tüyolar veriyoruz :)

Nabeeeeer

He evet bak tatlıda var yazmayı unutmuşum,, evet evet işte bu yüzden çok hazırlık düşünmüyoruz,, sohbetten çok yenmez kalır..
Zaten yemeğe gidilecek,, biz bu dediklerimi yapalım yeter herhalde :)

He evet bak tatlıda var yazmayı unutmuşum,, evet evet işte bu yüzden çok hazırlık düşünmüyoruz,, sohbetten çok yenmez kalır..
Zaten yemeğe gidilecek,, biz bu dediklerimi yapalım yeter herhalde :)

Fazla bile canım bir iki çıkarabilirsiniz..
Mehmete ne takmayı düşünüyorsunuz canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…