91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Fazla bile canım bir iki çıkarabilirsiniz..
Mehmete ne takmayı düşünüyorsunuz canım ?

Ay bilmiyorum canım bizde onu düşünüyoruz annemle konuşuyorduk .. Aslında bizde nişanda değilde düğünde takılır erkeğe ..
Yine saat takılır herhalde,, genelde ne oluyor bilmiyorum ki Mehmette takmaz ki saat :/
Kimisi künye takıyor muş ay hiç bilmiyorum ben yine Mehmetle konuşurum

Siz naptınız canım

Ziynet altın diye birşey varmış oda takılıyormuş

Son düzenleme:

Bizde de düğünde takılır nişanda pek takılmaz ama Casio saat aldık bide 2 tane çeyrek taktık

Bizde de düğünde takılır nişanda pek takılmaz ama Casio saat aldık bide 2 tane çeyrek taktık

Anladım canım olmazsa bizde altın falan takarız ne bileyim takcaz diyede saat alırsak kullanmaz biliyorum :/
Sevmiyor aksesuar kullanmayı.

Sana ne taktılar canım, genelde takı seti bilezik falan takılıyor değil mi ay cahillik

Ezgi sizdede durum aynı mı yüzükleri kızın erkek erkeğin kız alır değil mi bizde hep böyle oluyor ..
Of ne ince işler ya

Kullanacağı birşey olsun canım boşu boşuna takılmış olmasın..

Ben set istemedim çünkü kullanmam pek hoşlanmıyorum takıdan zaten..
2 bilezik, saat, küpe, çeyrek ve çeşitli hediyeler..
En güzel alınan takı alyans tabi ki
Bileziğe alışık değilim daha önce hiç takmadım İstanbulda o kadar alışmışım ki şimdi bişey olmasın diye sakladık kollarım çok boş geliyor

Evet canım aynen öyle.. Benim kayınpeder istemedi biz alalım dedi ama kabul edilmedi tabi ki..

Bende öyle çok hoşlanmıyorum ama zarif birşey olursa kullanabilirim özel günlerde,, Mehmet bilir zaten zevkimi ..
Tamam işte seninkide set gibi olmuş kombinlemişsiniz :) Daha iyi istediğin gibi :)

Bende hiç alışkın değilim valla bileziğe hatta takıya Annesi bana yemin törenine gittim ya oğlunun gözünü yolda bırakmadım die
hediye kolye almıştı arada bir takarım

Bakalım neler olcak dediğin gibi alyansımı takayım yeter

Bi saatimle alyansım duruyor diğerlerini kaldırdım sakladım..
Ne kadar güzel canım.. Aslında takı makı olaylarını sevmem ama düğünlerin de vazgeçilmezi..
Birazdan kuyumcuya gideceğim küpemin taşı düştü İstanbuldayken onu taktırıcam

Ezgi benim nişanım canlı müzik yani kemençeciler falan olcak ama tabi 5 saat boyunca bizim oralardan olmaz
Bende bi cd yapayım diyorum başka türden müziklerde olsun hareketli, sen neler kullandın birkaç tane atsan bana Ankara havasıda olsa olur amaç kopmak

Atacak olursan gelirim msn ye
İndiremiyorum ben Mehmetede dedim sende getir bi cd diye.. Elimde olsun istiyorum benimde en güzellerini toplayacağım.

Son düzenleme:
Neyse Ezgicim denk gelemiyoruz ki
Mehmet dedi dert etme ayarlıcam ben tamam dedim bende :)

Bu arada aklıma geldi hani uzun bi elbise göstermiştin istemeye geldiklerinde giymek için, giydin mi tatlım merak ettim ?

Kızlar sakın evlilik topiklerine gitmeyin haa buradan yapın paylaşımları, bozuluruz sonra haa Merakla bekliyorum gelişmeleri, fotoları, vs... işte ne varsa

Yok Hesna ya ben kendimi o topiciklere ait hissedemiyorum zaten
Yabancılık çekiyorum
Burası iyi
Seviyorum

Ben de seviyorum ben de Burdan başka yere bakmam haaa

Yok yok burdayız canım

Nişanım 14 Ekim sanırım canım :) Henüz netleştirmedik 2 aile cumartesi günü bir araya geleceğiz okeyleyeceğiz :)
Okeylensin heh kesinleşti diye gelirim :) Gerçi çıkmaz birşey ne olacakta işte ben peşin konuşmayı pek sevmem

Yahu benim yarim çok kıskanç zaten kavgalarımızda kıskançlıktan çıkar ya

Birşey demezse koyarım buraya fotoğrafları. Onun işi belli olmaz yüzümüzü kapasak izin verir mi bilmiyorum..
Tatsızlıkta çıksın istemem ben size bi şekil gösteririm

Sonuçta gelecek ay nişanlı kız olacaksın daha ne, detayı boşver Umarım her şey gönlünce olur tatlım

Neyse Ezgicim denk gelemiyoruz ki
Mehmet dedi dert etme ayarlıcam ben tamam dedim bende :)

Bu arada aklıma geldi hani uzun bi elbise göstermiştin istemeye geldiklerinde giymek için, giydin mi tatlım merak ettim ?

Hayır canım başka bir elbise giydim, msn den atarım :126:

Bende problem olur diye koyamıyorum

Bugün Yasemin için telaş vardı evde, yani umarım ertelenmemiştir..
Gelse bir an önce de anlatsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…