91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Selammm kızlarrrrrrrrrr
Hepiniziii ne cok özlemişimm yaaa ama hiçbiriniz yoksunuzzzzz
26 gün olduu sizlerle sohbet etmeyeliiii
Ne cok olmuşş yahuu:44:
Askerlik bitti etkiside geldii geçtiiiii
Hergün bol bol gezmeye calısıyoruzz
Malüm işe başladığında bu kadar görüsemeyeceğizzz
Bu arada ben sürücü kursuna yazıldımm
Hiç vaktim olmuyor kk'ya girip sohbet etmeye
Biraz geçmişii okudumm
Ezgiii resimlerinnn harikaaa keske hepsini görme imkanım olsaa
Ayakkabının altında ismimi gördümm ne kadar sevindimm bilemessinnn
Allah tamamına erdirsin canım arkadasımm
Yaseminnnn nisann arefesindeee
Ne güzel birseydir bu yaa darısı Özgeyle basımıza artıkk
Birazdan nisanlıgın icin açtıgın topigine girip elbisen en son ne hal almıs ona bakacagımmm
Neysee kızlarr öptüm hepinizii çokçaaa

Bugün Yasemin için telaş vardı evde, yani umarım ertelenmemiştir..
Gelse bir an önce de anlatsa..

Geldim fıstıgım geldiiiiiiiiiiim
Ay Ezgi ne harika duygularmış bunlar o kadar da güzel biliyorsun biz önce tanışma düzenledik :)
Gündüzden geldiler heyecanla bekledim saniyeler geçmedi karnıma agrılar girdi, Mehmetle ayarlamıstık apartmandan önce o cıkcak kapıyıda ben acıcam :)
Zil çaldı, açtım kapıyı Mehmet göründü elinde çiçek o kadar yakısıklıydı k bir kez daha asık oldum tamamıyla harikaydı :)
Çiçeği aldım, Ispartadan gül ürünleri lokum falan getirmişler bize, neyse hoşgeldin faslı oldu bitti geçtik salona herkes sustu :) Herkes gülüyor Mehmetle biz bakısıyoruz çok keyifliydi nasılsınız iyiyiz siz nasılsınız ay bi komik, yavas yavas kaynasıldı anneler özellikle :)
Yedik içtik çok güzel geçti,, dışarıya çıktık gezdik dolastık aksam yemeginide restorana rezervasyon yaptırmıstık gittik yedik terasta çaylar tatlılar sohbet çok güzeldi,, çok mutluyum inanılmaz heyecan verici ama bir o kadar da güzel duygular :)

İlk geldiklerinde ayagımda ayakkabılar yürümeye bile korkuyorum topuklular, annesi bi bardak su rica etti ay nasıl korktum düşcem diye

Sonra abisi sağolsun bizim daha isteme olmadan bütün konular acıldı nişan tarihi vs abisi çok şeker bi insan Komedi ya gençler anlaşmış biz haftasonu istemeye geliyoruz nişan tarihini alalım dedi herkes gülüyor tabi Öyle bi oldu ki anneler adetler nişanda ne yapılır ne edilir onu konuşmaya başladı
Bi ara anneleri başbaşa bıraktık :)

Ay aşkım çok harika olmustu ya tekrar asık oldum Çiçeğimi koklamaktan bi hal oldum :) Yeni çıktılar yola dönüyorlar Isparta'ya.

Çarşamba gece Isparta'ya gidiyoruz, iade-i ziyaret :) Haftasonuda istemeye geliyorlar :)

Nişan tarihimizde ikimizin karar verdiği gibi oldu :)

14 Ekim

Mutluyum kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr

Darısı isteyen herkesin başına :)

Yaseminimmm çok sevindim canım sabahtan beri bekliyorum bunu anlatmanı ama bugün ümidim yoktu 2-3 gün sonra gelirsin sanmıştım
Anlattıklarına göre çok güzel geçmiş canım devamı da böyle olur inşallah..
Yaşanılası duygular bunlar, heyecan verici ve unutulmuyor..
O zaman 14 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruuuuzzz
Ticker mı yapsan ne en güzelindenn, üzmeyeninden.. ohhh..
Telaşlarını takip edeceğim tek tek
Bugün nasıl rahat uyuyacaksın bak gör..
Maşallah canım benim

Kübracım teşekkür ederim canım, tertiplerimden böyle güzel şeyler duymak beni çok mutlu ediyor..
Darısı başına diyorum, topiğimizi çok boş bıraktığınız için de kızıyorum
He bide öpüyorum

Bizimkiler amcam memlekete gidecek onu bırakmaya gittiler havaalanına bende sıkıntıdan geldim buraya Yarim araba sürüyor haliyle :) Dedim gideyim yazayım kızlara son durumları İnşallah canım güzel geçti valla senelerin verdiği bi rahatlıkta var :)

Eveeeet 14 Ekim nişanlanıyoruuuuuuuum 1 ay kadar birşey kaldı inanamıyorum Ezgi inanamıyorum ya
Biz ne kara günler geçirdik şafak saydık hersey bitti nişanlı hatun olacagım

Yapcam yapcam ticker aklımda ay çok güzel ya
Uykum var hemde deli gibi 2 gündür ne yiyebildim ne içebildim ne uyuyabildim heyecandan ama uyuyamam yarim yolda araba kullanıyor ya aklım onda,, abisi alacak arabayı bizde mesajlaşacağız

Yasemincim çok sevindim gelişmelere, yüzümde güzel bir tebessümle okudum inan, umarım devamı da bir o kadar güzel gelir, çarşambadan sonraki gelişemleri de bekliyoruz sabırla, tabi ki 14 Ekimi ve fotoğrafları da...

Çok teşekkür ederim Hesnacım inan bende yüzümde tebessümle ellerim titreye titreye yazdım

Özge eğer bu mesajımı görürsen lütfen yaz arkadasım..
Seni merak ediyoruz kk dan herseyi kaldırmıssın ticker yok avatar yok,, hadi avatar neysede ticker olmayınca kafamda soru işaretleri oluştu
Sonuça birlikteliğiniz süresi vardı orada
Arkadaş listen bomboş

İnşallah can sıkıcı şeyler yoktur çok merak ediyorum seni numarada yok arayamıyorum

Mutlaka yaz

Selam kızlar,,, davetiye seçmemizde bir hoş oldu ki sormayın,, ikimizde bakıyorduk o benden önce görmüş gösterecekmiş bana,, o sırda ben yolladım bu nasıl hayatım diye ..
Bende sana gösterecektim bu güzel nişan için ideal deyince daha da başka modellere bakmadan karar verdik :)
İkimizde ortak begenmişiz nasılsa

Sözümüzde şöyle olacak,,,

Birlikteliğimizi evliliğe götürecek olan bu yolda mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım benim.

Şey bi msn ye gelebilir misin ?

Perşembe günü Ispartadayız ,,,,, Pazar günü ise istemeye geliyorlar

Çok mutluyum ve heyecanlıyım

Yasemin şuan yoldasınızdır tahminimce.. İçindeki kıpırtıları taa burdan hissediyorum canım arkadaşım..
Herşey güzel olur inşallah..

Yasemin şuan yoldasınızdır tahminimce.. İçindeki kıpırtıları taa burdan hissediyorum canım arkadaşım..
Herşey güzel olur inşallah..

Canıııııım evet yoldaydım anlatamam sana Ezgi, yol boyunca hiç uyumadım 6 saat sürdü kıyafetim bile bozulmasın diye put gibi kaldım
Tabelada ilk Isparta yazısını gördüm karmakarışık oldum heyecanlandım duygulandım inanamadım sonunda be dedim ... Mehmet desen nerdesin nerdesin üniversitenin oradan aldı bizi kıyamam ona bi baktım arabasıyla geliyor uzaktan yakısıklım ölürüm ona ya :) Üniversiteye ait bi binada çalışor o fizik üzerine makinalarını iş yerini gösterdi bize,, kahvaltıya gittik sıkı bi kahvaltı yaptık sonra gezdik gezdik 1 günde bitmedi tabi Evlerine gittik oturduk çay kahve sohbet muhabbet .. Odasını görmek aman Allahım çok harika bir duygu yatagında oturmak ne bileyim eşyalarını görmek.. Benimle ilgili olan şeyleri görmek fotoğraflarım herşey çok duygulandım :)

Sonra 2 araba Eğirdik gölüne gittik Mehmetin arabada sadece ikimiz, geri kalanlar bizim arabada geldiler .. Orada bi tepeye çıktık göl harikaydı kışında donup kalıyormuş orası merak ettim :) Çay içtik başka ne olabilir zaten çaycılar Annesi şaşırdı bize, Mehmet dahil hepimiz çaykolik

Orada baya oturduktan sonra Gökçay diye bi yer var oraya gittik gezdik dolaştık saat baya geçti akşam yemeği vakti geldi,, gezmekten acıktık..
Terasparkta yemeğe gittik bir güzel yemek yedik sonra tekrar eve geçtik :) Aşkım ellerinden kahve içmek isterim dedi yaptım hemen herkese kahvemde beğenildi
Oturduk gece yola çıktık :)

Kısacası Isparta'yı çok sevdim canım harika bir şehir sessiz sakin yaşanılır küçük sanıyordum ama kocaman bi yer :) AVM leri gezdik Rosense den ürünler aldık.
Havası suyu çok güzel bi şehir :)
Memnun kaldım hiç yabancılık çekmedim dönerken bile ayrılmak istemedim çok çok sevdim şehri sadece zorlugu ailem uzakta olacak onada zamanla alışırım ..
El ele kol kola gezdik hep babamın karşısında öyleyiz kıyamam oda çok mutlu oluyor ... He birde Eğirdirden dönerken arabayı ben kullandım Mehmet yanımda ilk defa o hızla araba kullandım ..Harikaydı ...

Çok mutluyum kızlar şimdide Pazar gününü bekliyoruz buluşmak için Hemde isteniyorum

Son düzenleme:

KUzuccuukharika zaman geçirmşsinz
Kendini yabancı hissetmemen çok güzel canım, olsun ailenden uzak olsanda sevdiğinin yanında olcaksın hem sık sık gitmenize engel olmaz uzaklık.İnşallah hep böyle devam eder
Eminim havalarda uçuyosundur pazar gününe kadar böyle olcaksın büyük ihtimal

heyecan yapma canım pazar günü de her anını yaşa.Sonrada gel bize anlaatt.Herşey yolunda gider inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…