- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.721
KUzuccuukharika zaman geçirmşsinz
Kendini yabancı hissetmemen çok güzel canım, olsun ailenden uzak olsanda sevdiğinin yanında olcaksın hem sık sık gitmenize engel olmaz uzaklık.İnşallah hep böyle devam eder
Eminim havalarda uçuyosundur pazar gününe kadar böyle olcaksın büyük ihtimal
heyecan yapma canım pazar günü de her anını yaşa.Sonrada gel bize anlaatt.Herşey yolunda gider inşallah canım
Ne güzel canım benim, uçuyorsundur sen şimdi..
Gece sen yoldayken seni düşündüm kıyamam şimdi heyecandan ölüyordur dedim kendi kendime
Sevdiğin adamın bunca zaman yaşadığı evi, kendine ait eşyalarını herşeyini görmek insanı duygulandırıyor.. Ben ilk gittiğimde hayranlıkla bakmıştım her yere.. Sevdiğim bu koltukta oturuyor bu yatakta yatıyor diye.. Sonra o evi o kadar benimsedim ki.. Kendi evime geçince çatalın kaşığın yerini şaşırıyorum o düzene alışınca..
Ispartayı beğenmene sevindim neticede artık orası senin de şehrin. Bir ayağın orada, seneye bu zamanlar tamamen oraya ait olacaksın inşallah..
Aileler kaynaştı artık bundan sonrası kolay olur sizin için..
Şimdi pazar gününü bekliyoruz hadi bakalım
Davetiyeni görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruuummm
Canıııııım evet yoldaydım anlatamam sana Ezgi, yol boyunca hiç uyumadım 6 saat sürdü kıyafetim bile bozulmasın diye put gibi kaldım
Tabelada ilk Isparta yazısını gördüm karmakarışık oldum heyecanlandım duygulandım inanamadım sonunda be dedim ... Mehmet desen nerdesin nerdesin üniversitenin oradan aldı bizi kıyamam ona bi baktım arabasıyla geliyor uzaktan yakısıklım ölürüm ona ya :) Üniversiteye ait bi binada çalışor o fizik üzerine makinalarını iş yerini gösterdi bize,, kahvaltıya gittik sıkı bi kahvaltı yaptık sonra gezdik gezdik 1 günde bitmedi tabiEvlerine gittik oturduk çay kahve sohbet muhabbet .. Odasını görmek aman Allahım çok harika bir duygu yatagında oturmak ne bileyim eşyalarını görmek.. Benimle ilgili olan şeyleri görmek fotoğraflarım herşey çok duygulandım :)
Sonra 2 araba Eğirdik gölüne gittik Mehmetin arabada sadece ikimiz, geri kalanlar bizim arabada geldiler .. Orada bi tepeye çıktık göl harikaydı kışında donup kalıyormuş orası merak ettim :) Çay içtik başka ne olabilir zaten çaycılarAnnesi şaşırdı bize, Mehmet dahil hepimiz çaykolik
Orada baya oturduktan sonra Gökçay diye bi yer var oraya gittik gezdik dolaştık saat baya geçti akşam yemeği vakti geldi,, gezmekten acıktık..
Terasparkta yemeğe gittik bir güzel yemek yedik sonra tekrar eve geçtik :) Aşkım ellerinden kahve içmek isterim dedi yaptım hemen herkese kahvemde beğenildi
Oturduk gece yola çıktık :)
Kısacası Isparta'yı çok sevdim canım harika bir şehir sessiz sakin yaşanılır küçük sanıyordum ama kocaman bi yer :) AVM leri gezdik Rosense den ürünler aldık.
Havası suyu çok güzel bi şehir :)
Memnun kaldım hiç yabancılık çekmedim dönerken bile ayrılmak istemedim çok çok sevdim şehri sadece zorlugu ailem uzakta olacak onada zamanla alışırım ..
El ele kol kola gezdik hep babamın karşısında öyleyiz kıyamam oda çok mutlu oluyor ... He birde Eğirdirden dönerken arabayı ben kullandım Mehmet yanımda ilk defa o hızla araba kullandım ..Harikaydı ...
Çok mutluyum kızlar şimdide Pazar gününü bekliyoruz buluşmak içinHemde isteniyorum
Ne güzel yaşantılar... seviniyorum sizlerin adına kızlar... Her şeyi zevkle keyifle yaşayın bunlar ileride çok güzel anılar olarak kalacaklar... Allah daha güzellerini yaşatsın inşallah... Yasemincim, pazar günü haberlerini bekliyoruz tatlım...
Bugünüde atlattık
Herşey çok güzel geçti oldu bitti
İstediler babamda verdi
Her anı doyasıya yaşadım :76:
Kısacası çoooook mutluyum
Hadi hayırlı uğurlu olsun tatlım, nişan günü için şafak sayarsın artık.....
Yasemiiin detay isterim canım ben böyle birşey anlamıyorum
Oy ne güzel kuzum yaa siz önceden görüştüğünüz için sakin geçmiş ne güzel, ben kendimi kaybetmiştim
Senin işte benim gibi aceleye gelmişOlsun çok fazla anlamadan olması daha iyi
Babacın ne hissetti acaba verdim derken, kıyamam en zor an onlarınki sanırım..
Allah tamamına erdirsin kuzum, bir yandan fotoğraflara da bakıyorum hepsine maşallah çektim
Ayrıntıları alayım yine uğrayacağım
Özge'de UI yazıyor bu Üyelik İptal anlamına gelen birşey mi acaba
Nerelere gitti birden bire anlamadık ki :26:
forumda gezerken gördüm de yardımcı olayım dedim
evet ''üyelik iptal'' demek
Özge'de UI yazıyor bu Üyelik İptal anlamına gelen birşey mi acaba
Nerelere gitti birden bire anlamadık ki :26:
Ezgim napıyor bu kız ya Allah Allah geçen senle konuştuk ya ben Kübra ya sordum onlarda bir gün öncesinden konuşmuşlar ters durum yokmuş.
Ama şaşırdım ya hiçbirşey yazmıyor bize kayboldu ortalardan kızcam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?