91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet canım benim çok güzel zaman geçirdim çok şükür
Sevdiceğim bana eminim ailemin yokluğunu hissettirmeyecek çabuk alışacağım :116:
Tamam canım zaten kaynaştı aileler yeterince annemle annesi arkadaş oldular yaşlarıda aynı samimiyet güzel yani çok heyecan yapmam diye düşünüyorum :)
Hadi bakalım gelişmeleri aktaracağım :)

Ne güzel canım benim, uçuyorsundur sen şimdi..
Gece sen yoldayken seni düşündüm kıyamam şimdi heyecandan ölüyordur dedim kendi kendime
Sevdiğin adamın bunca zaman yaşadığı evi, kendine ait eşyalarını herşeyini görmek insanı duygulandırıyor.. Ben ilk gittiğimde hayranlıkla bakmıştım her yere.. Sevdiğim bu koltukta oturuyor bu yatakta yatıyor diye.. Sonra o evi o kadar benimsedim ki.. Kendi evime geçince çatalın kaşığın yerini şaşırıyorum o düzene alışınca..
Ispartayı beğenmene sevindim neticede artık orası senin de şehrin. Bir ayağın orada, seneye bu zamanlar tamamen oraya ait olacaksın inşallah..
Aileler kaynaştı artık bundan sonrası kolay olur sizin için..
Şimdi pazar gününü bekliyoruz hadi bakalım

Uçuyorum Ezgim uçuyorum şimdi konuştum yarimle yarın gece yola çıkacaklar ya uyuması için erkenden yattı paşam..
İnan bende öyleydim gözümle heryeri süzdüm yastıgına dokundum öptüm ne bileyim yatagı falan kıyamam ..
Evet canım artık Isparta'lı oluyor bi tarafım :) Güzel beğendim içime sindi daha da huzurluyum artık hep bi merak vardı ya sevmezsem diye ..

Hadi bakalım bekleyelim hep birlikte

Ne güzel yaşantılar... seviniyorum sizlerin adına kızlar... Her şeyi zevkle keyifle yaşayın bunlar ileride çok güzel anılar olarak kalacaklar... Allah daha güzellerini yaşatsın inşallah... Yasemincim, pazar günü haberlerini bekliyoruz tatlım...

Çok sağol Hesnacım.Anılarda yerlerini almaya başlıyor her geride kalan günler dediğin gibi ..
Amin inşallah canım yarın neler olacak bende merak ediyorum =) Gerçi iyice kaynaştı herkes ama isteme anı yine bi tatlı heyecan olur kıyamam babam nasıl olcak acaba
Şimdi çıkıyorum bir sürü hazırlık var kızlar görüşürüz :80:

Yarın ola aşk ola

Tam 3 hafta kaldı

Yarın için bütün hazırlıklar tamam heyecanlı değilim o kadar kasılmıyorum nasılsa baya bi kaynaştık
Ama aşkımı görüp sarılacağım için çok mutluyuuuuuuum tabi onun heyecanıda var

Bu günleri hep hayal ederdim ne tuhaf şimdi yaşıyorum

Bugünüde atlattık
Herşey çok güzel geçti oldu bitti

İstediler babamda verdi

Her anı doyasıya yaşadım :76:

Kısacası çoooook mutluyum

Bugünüde atlattık
Herşey çok güzel geçti oldu bitti

İstediler babamda verdi

Her anı doyasıya yaşadım :76:

Kısacası çoooook mutluyum

Hadi hayırlı uğurlu olsun tatlım, nişan günü için şafak sayarsın artık.....

Hadi hayırlı uğurlu olsun tatlım, nişan günü için şafak sayarsın artık.....

Teşekkür ederim canım sırada yüzük alma alışverişi var Cuma günü gidicem bir kaç gün kalıcam hemde davetiye götürmüş olcam maksat gezmek
Başbaşa kalmak

Cumayı iple çekiyorum şimdi böyle böyle nişanada birşey kalmadı zaten

Yasemiiin detay isterim canım ben böyle birşey anlamıyorum

Sen istersinde yazmam mı fıstıgım

Şimdiiiii sabah erkenden kalktım ortalıga bi göz gezdirdim toparladım dün geceden dolu şey hazırlamıştım hepiciğini ben yapmıstım valla annem işteydi geç geldi :)
8 9 çeşit vardı onları ayarladım :) Geceden jelatinlemiştim neyseeeeem saat yaklastı 12de kararlastırmıstık dayısının uçuşu vardı biraz erken oldu

Giyindim hazırlandım saçlarıma fön çektim 15 dk sonra ordayız bi msj aman Allahım ben ölüyorum heyecan iyiydim ama mesajdan sonra kıvranıyorum ayaklarım bile acıdı topuklularda anacım din don bi zil çaldı napcagımı sasırdım kıyamam babamda gelene kadar ben ne dicem ne dicem diye sorup durdu bana bende akısına bırak dedim

Bastım otomotiğe kapıyı ben actım bizim giriş dar koridor annemler arkada dizildi böyle karsılamak için :) Mehmet en önden çıkıyorum elinde çiçek gül buketi yerim yakısıklımı ya hosgeldin dedim öptüm bi güzel,, çikolatada dayısının eşindeydi herkes içeri girdi içerde rahat rahat hosgeldin faslını gerçekleştirdik :)

Önce bi sessizlik oldu ben gülcem ama zor tutuyorum kendimi Aşkıma bakıp duruyorum oda bana :)
Neyse nasılsınız iyiyisiz ya siz bizde iyiyiz muhabbeti Şok oldum dayısı birden geliş sebebimiz belli dedi Mehmet çaktırmadan diyor ki dayı daha dur kahve çay bi gelsin
Dayısı diyor ki kızımızı alalım içeriz çayımızı çorbamızı Ben napcagımı sasırdım kahve yapcam e kolonya almıslar tutcam hersey birbirine karıstı
Beni içeri yollamadılar isteme faslı gerçekleşti gençlerimiz senelerdir görüşüyor geziyor bu işi mutlu sona baglayalım artık gibi derkeeeeeeenAllahın emri Peygamberimizin kavliyle kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dedi dayısı ayyyyyyy ben nasıl titriyorum ya çok keyifli ama Daha ortada kahve yok Babam kaldı öyle e ne diyelim hayırlısı herseyin,, hayır demek olmaz verdim hadi verdim dedi El öpüldü tebrikler alındı :)

Kolonya tuttum, geçtim mutfaga kız bi an kafam durdu ne yapicim unuttum Kendime gelemiyorum 2 cezvede hemen yaptım kahveleri geç mi kaynadı ne bekle bekle öldüm ya Bi baktım Mehmet mutfakta yanıma gelmiş deloğlan onu görünce daha da heyecanlandım bir yandan kardeşim fotoğraf çekiyor ona poz veriyorum kahveye bakıyorum taşmasın diye İkram ettim sularını getirdim,,, kahve içerken çikolatada ikram ettim :)

Çok güzel geçti buraya kadar kahveler bitti kaldırdım o sırada verdikten sonra babam sohbet devam etti konustular kendi aralarında biz Mehmetle bakısıyoruz

Hazırladıgımız seyleri acık büfe tarzında hazırladık herkes istediği gibi aldı tabagına bir yandan cayları dolduruyorum ...
Çok begendiler hazırladıgım seyleri yediler bir güzel .. Dayısı ve hanımı kalktılar biraz daha oturduktan sonra ...
Daha da rahatladım onlara pek alısık değilim ama Mehmetin annesi ve abisi yanında rahatım ailemde öyle git gel alıstık artık
Neyse biz birazdaha oturduk hersey oldu bitti, anneler gezmek istedi Mehmet ve ben sivil halimize döndük giyindik değiştirdik üstümüzü çıktık dışarıya Mısır Çarşısına gittik anneler istedi,, öyle gezdik dolaştık aksam eve geldik yemek yedik :) 9 gibi yola çıktılar aşkitom kalacaktı ama yarın iş günü

Heee fotografta çektik tabi :)

Çok güzel geçti yani dayıları gidince daha da rahatladık :) Annemler kol kola geziyor Su sızmıyor aralarından Ben Mehmetle kol kola el ele, abisi ve beni kardeşim yanyana gezdik öyle :)

Şükür atlattım Ezgim ya bitti sonunda aile merasimi nişanı dert etmiyorum :) Eğlence günü o gün .. İstemeler falan bitti ya oh be diyorum

Msn

Oy ne güzel kuzum yaa siz önceden görüştüğünüz için sakin geçmiş ne güzel, ben kendimi kaybetmiştim
Senin işte benim gibi aceleye gelmiş Olsun çok fazla anlamadan olması daha iyi
Babacın ne hissetti acaba verdim derken, kıyamam en zor an onlarınki sanırım..
Allah tamamına erdirsin kuzum, bir yandan fotoğraflara da bakıyorum hepsine maşallah çektim
Ayrıntıları alayım yine uğrayacağım

Evet canım biraz sakin geçti :)
Bence oldu bittiye geldi
Kıpkırmızı oldu Ezgim kıyamam ya gözüme bakıyor ben gözlerimi kacırıyorum ne diyelim diyo sen bilirsin diyorum
Amin canım inşallah

Özge'de UI yazıyor bu Üyelik İptal anlamına gelen birşey mi acaba
Nerelere gitti birden bire anlamadık ki :26:

Özge'de UI yazıyor bu Üyelik İptal anlamına gelen birşey mi acaba
Nerelere gitti birden bire anlamadık ki :26:

Ezgim napıyor bu kız ya Allah Allah geçen senle konuştuk ya ben Kübra ya sordum onlarda bir gün öncesinden konuşmuşlar ters durum yokmuş.
Ama şaşırdım ya hiçbirşey yazmıyor bize kayboldu ortalardan kızcam ona

Anlayamadık ki Yasminim.. Önce avatar sonra arkadaşlar şimdi de üyelik iptal..
Halbuki ne hayallerimiz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…