91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Msn e fln hiç girmiyor mu?
Birgün gelir umarım, biz burda evlilik haberlerimizi verecektik birbirimize

Hiç görmedim canım bazen uzun bi süre açık kalıyor msn ama hiç göremiyorum :/
Zaten ben ileti göndermiştim açtıgında alsın die

Acaba Berkantlamı ayrıldılar aklıma sadece bu gelior o yüzden kendini soyutlamıs olabilir mi diye düşündüm

Umarım öyle birşey yoktur.. Elbet haber alırız yani sanırım galiba :26: Unutmaz bizi

Umarım öyle birşey yoktur.. Elbet haber alırız yani sanırım galiba :26: Unutmaz bizi

İnşallah yoktur canım ama ne bileyim neden böyle çekip gitti Kübrayı görürsem söyleyeyimde bi arasın baksın nesi var
Zeynep zaten yok, Kübra uğramıyor kaldık mı senle Ezgim
Valla Allahtan mani gelmediği sürece bebek haberlerimide vermeye niyetliyim
He yoğun zamanlarda ugrayamıyoruz zaten o ayrı ama böyle çok şaşırdım ben Özgeye

Hep demedik mi nişan haberlerimizi sonra düğün sonra bebek.. Sırayla birbirimizle paylaşacaktık çünkü biz çok zor dönemlerden geçtik, destek olduk..
Üzülüyorum bende, terk edildi burası.. Senle ben geliyoruz, birbirimize anlatıyoruz.. Kübra arada uğruyor, zeynep gitti zaten şimdi de Özge..
Umarım yine toplanırız..

Dedik valla sanmıyordum böyle olacağımızı ama dagıldık resmen ..
Neyse sağlık olsun gönüller bir olsun ..

Ezgiiiii canım ya benim senden bir ricam olacak şarkı indirmece

Nilüfer / Ta Uzak Yollardan

İndiremiyorum ya

Kızlaaaarr YARİM geldi sizleri ihmal ettim . Ama her an aklımdasınız emin olun :)) Nasıl gidiyor keyifler. Ben 7 ekimde sözleniyorum ALLAH kısmet ederse. İsteme ve söz bir arada olucak

Kızlaaaarr YARİM geldi sizleri ihmal ettim . Ama her an aklımdasınız emin olun :)) Nasıl gidiyor keyifler. Ben 7 ekimde sözleniyorum ALLAH kısmet ederse. İsteme ve söz bir arada olucak

Yari gelene birşey demiyoruz canım bol bol keyfine bak :)
Keyifler kendi adıma iyi güzel nişan koşturmacası devam ediyor .. Oh maşallah ne güzel canım ben atlattım o isteme anını darısı başına inşallah :)
Kısmetse bende senden 7 gün sonra nişanlanıyorum :)

Son düzenleme:

Ohh süper valla bizim nişan yaza olucak mayıs gibi 2014 yazınada düğün olcak kısmetse.. :)

Selam olsun komşu memlekete

Maşallah Esra

Yaseminnnnnnnnnnnnnn isteme fotolarınııı görmekk istiyorummmmmmmm:26::26::26:

Kızlar davetiyemi göstermiştim size,, örnek şablonu göndermişler böyle basıyoruz diye tamam dedim ama bir güzel azarladım geç oldu diye
2 hafta kalmış davetiye dagıtılcak gerçi herkes biliyor ama yakısıgı var bu işin sinirlendim

İşte böyle olacak yazımı tipi vs,, adresi sildim tabi Nete güven olmaz

İnanamıyorum ya

Ezgi nişanda pasta kestiniz mi ?

Kasiliyor mu daha doğrusu :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…