- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.741
Anlayamadık ki Yasminim.. Önce avatar sonra arkadaşlar şimdi de üyelik iptal..
Halbuki ne hayallerimiz vardı
Öyle valla ne bileyim ne oldugunu bilmiyoruz ama kendimi kötü hissettim ben sanırım kırıldım
Msn e fln hiç girmiyor mu?
Birgün gelir umarım, biz burda evlilik haberlerimizi verecektik birbirimize
Hiç görmedim canım bazen uzun bi süre açık kalıyor msn ama hiç göremiyorum :/
Zaten ben ileti göndermiştim açtıgında alsın die
Acaba Berkantlamı ayrıldılar aklıma sadece bu gelior o yüzden kendini soyutlamıs olabilir mi diye düşündüm
Umarım öyle birşey yoktur.. Elbet haber alırız yani sanırım galiba :26: Unutmaz bizi
İnşallah yoktur canım ama ne bileyim neden böyle çekip gittiKübrayı görürsem söyleyeyimde bi arasın baksın nesi var
Zeynep zaten yok, Kübra uğramıyor kaldık mı senle Ezgim
Valla Allahtan mani gelmediği sürece bebek haberlerimide vermeye niyetliyim
He yoğun zamanlarda ugrayamıyoruz zaten o ayrı ama böyle çok şaşırdım ben Özgeye
Hep demedik mi nişan haberlerimizi sonra düğün sonra bebek.. Sırayla birbirimizle paylaşacaktık çünkü biz çok zor dönemlerden geçtik, destek olduk..
Üzülüyorum bende, terk edildi burası.. Senle ben geliyoruz, birbirimize anlatıyoruz.. Kübra arada uğruyor, zeynep gitti zaten şimdi de Özge..
Umarım yine toplanırız..
Ezgiiiii canım ya benim senden bir ricam olacak şarkı indirmece
Nilüfer / Ta Uzak Yollardan
İndiremiyorum ya
Dararam dararaaaammm.. Ah düğün parçam olacak inşallah
Geliyorum balım
Kızlaaaarr YARİM geldi sizleri ihmal ettim . Ama her an aklımdasınız emin olun :)) Nasıl gidiyor keyifler. Ben 7 ekimde sözleniyorum ALLAH kısmet ederse. İsteme ve söz bir arada olucak
Yari gelene birşey demiyoruz canım bol bol keyfine bak :)
Keyifler kendi adıma iyi güzel nişan koşturmacası devam ediyor .. Oh maşallah ne güzel canım ben atlattım o isteme anını darısı başına inşallah :)
Kısmetse bende senden 7 gün sonra nişanlanıyorum :)
Ohh süper valla bizim nişan yaza olucak mayıs gibi 2014 yazınada düğün olcak kısmetse.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?