91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

o zaman msn ver kuzumm ordan bakıyım çok merak ettim bennn

Atıyorum özelden Sende at hemen msn karsılıklı ekleselim bazen tek taraflı olmuor

Kız ben Ispartalara gittim bilon muuu Yarında gidiyorum yüzüklerimizi falan alcaz

Atıyorum özelden Sende at hemen msn karsılıklı ekleselim bazen tek taraflı olmuor

Kız ben Ispartalara gittim bilon muuu Yarında gidiyorum yüzüklerimizi falan alcaz

okudum okudumm ama bu ara düğün telaşı pek fırsat olmuyor yazamadım bişeyyy. dur bende atıyım adresi

Yasemin evet balım pasta kesiliyor yani benim gittiğim bütün nişanlarda kesildi.
Bizde pasta kesilmez, pasta yerine baklava dağıtılır. O yüzden baklava dağıttık ama herkes Yavuzla beni unutmuş bi biz yemedik

Bizdede kesilmiyor da ondan dedim canım sanırım bizdede kurupasta meyvesuyu vs olacak.

canımm geç gördüm mesajını kuzenimin düğünü varr dün kınayı atlattık çok şükürrr bol boll oynadımmm :118: sıra düğünde artıkk oda cumartesi günn :123:

Oh ne güzel canım bol bol eğlen dök kurtlarını bende nişanımı bekliyorum :)

nasıll döktürcezzz onu konuşuyoruzz. ben biraz oynadım dünn döktüm kurtlarımı. gerisinii cumartesi akşamına saklıyorumm

Bende nişanıma
O topuklularla vallahide oynıcam billahida Sonra çıkarır atarım zaten

Son düzenleme:
Bende nişanıma
O topuklularla vallahide oynıcam billahida Sonra çıkar atarım zaten

ben dün yanımda babet götürdümm adaşımmmm oynarkenn giydim topukluları. ara ara müzik durdukça falanda babetleri giydim dinlendirdim ayaklarımı rahattım vallaa düğünde yine öyle yapıcamm

ben dün yanımda babet götürdümm adaşımmmm oynarkenn giydim topukluları. ara ara müzik durdukça falanda babetleri giydim dinlendirdim ayaklarımı rahattım vallaa düğünde yine öyle yapıcamm

Bende götürürüm babet ilerleyen saatlerde giyerim Ya da o renk converse
Bakalım nasıl olacak ayakkabılarımıda göstermiştim burada gördün mü ?
Hemde gelinliğimin altına giyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…