- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.941
Öğretmendemi oldun sen oy oy oy
Hadi hayırlı olsun Kübracımm.
Formasyonu ne zaman alacaktın canım sen.Devlette öğretmenlik düşünüyordun değil mi:26:
Çok sağoll canımm
Bugün gittim görüştüm Pazartesi başlayacağım hayırlısıylaa
5 6 7 ve 8. sınıflar
İnşallah hayırlısı olur:18:
Formasyon ne olacak bilmiyorum kii daha bir senem daha var okulum bir bitsin bakacağızz:26:
Zeynooooo
Herkesin hayatında güzel gelişmeler var maşallah.
Yasemin fotoğrafları göremedim ama eminim çok özenli ve güzeldir hepsi..
Senin adına çok seviniyorum, gerçekten..
merhaba kızlar,
bir sorunum var aslında uzun zamandır var ama yazmaya cesaret edemedim, halledebilirim sandım ama yapamıyorum7,5 seneyi doldurduk neredeyse ama ben uzun zamandır ona karşı ne hissettiğimi çözmeye çalışıyorum..yorulduğumu hissediyorum artık ve napıcağımı bilemiyorum.. kimseyle de konuşamıyorum derdimi anlatabilceğim ve tarafsız değerlendirebilecek bir tek siz varsınız onu üzmek en son istediğim şey ama içimdeki belirsizliğin geçmesini istiyorum..
En basitini söylim hayatını düzene oturtmak için yeterince çaba gösterdiğini düşünmüyorum sadece ben değil arkadaşları bile öyle.. şu an çalışıyo ama geçiici olarak kalıcı bi iş için çaba harcamıyo. nerden başlasam ne atlatsam inanın bilmiyorum ama yoruldum artık.. ben susan birisi de değilim sorunum olduğunda anlatıyorum ve ona da bunları anlattım. bikaç gün susup yada gaza gelip sonra gene eskiye dönüyo. napıcağımı bilemiyorum kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum .. bildiğim tek şey böyle giderse bu ilişki yürümicek
Anladım canım sanki seni biraz.seni en çok bu geriyordur duygularını bu dalgalandırıyordur,geleceğin belirsizliği
Ve sen itekleyip bişeyler olsun diye çabalarken yoruluyorsundur
Peki ne yapacak hiç mi planı olmaz 7 senelik bir birliktelik az da değil.Kaç yaşındasınız
Bi eğitimi felan varmıydı
hayir o düz lise mezunu. biliyorum onun isi daha zor ama su da var cevresi oldykca genis. yani cabalarsa birseyler yapabilir gercekten ama yok iste.. sen derdini anlatmazsan kimse sana gel bi derdn mi var demez bu bir gercek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?