91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

canım harika görünüyor eviniz çok güzel maşallah
ne kadar buranın kirası biraz külfetli görünüyor birde ısparta burası dimi?

ısparta canım evet kirası 650 TL hakediyor gerçekten buda bize indirimli hali
adam kaşıklıgından tut evin avizelerine kadar almıs ..
mutfak penceresi .çift camın içine jaluzi taktırmıs ne bileyim dusta müzik dinle telefonla konus ..
bilmiyorum valla ben sanırım kiracı evine bunları yaptırmazdım
3 katlı bina sıfır daha ilk biz oturcaz inşallah
herseyin hayırlısı..

Yasemin çok beğendim canım evinizi,hem yeni yeni eşyalarınızı koyunca da çok güzel olur.Allahım mutlu mesut ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Özellikle mutfağı sevdim öyle geniş ferah ferah

Son düzenleme:

valla kiracı olmanıza ragmen eviniz harika ev sahibiniz de bayağı bonkörmüş ev gıcır gıcır
kirasını bizede bi idman olması acısından sordum yasemin cunku bizim burda böyle bir ev 1000 liradan aşağı değil
çok güzel eviniz allah nazardan saklasın inşallah ev sahibi de olursunuz
önemli olan ev de değil Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bir oda da olsa mutlu mesut yaşayın inşallah
öpüyorummm seniii

Ahh bu iş meseleleriii
Çevreside genişmiş,calışmadamı gözü yok bilemedim kii
Hayırlısı olsun hakkınızda

Zeynooo nbr nasılsınnnn

bende çok direttim herkesde söylemiş iki gün gaza gelip üçüncü gün hep unutuldu.. konuşmaya anlatmaya çalıştım artık nasıl anlatıcağımı da bilemediğimden kırdım da çoğu kez.. aslında o hep aynıydı beni de hep uyardı... ama ben duymak istemedim, değişiceğine inanmak istedim, kendi kendimi kandırdım..
sonuç şu ki ara verdik aslında bitti belkide o kadar yıprattık ki birbirimizi son 1 ayda.. ama sesli olarak söylemeye cesaret edemediğimiz için ara verelim dedik.. sonunun olucağına inanmadığımız bir ara.. keşke diyorum keşke sarılsaydım son bir kez daha .. öylesine yorgunum ki kaçıp gitme imkanım olsa giderdim burdan..
yorumlarınız için teşekkürler kızlar..

evinde huzurla, mutlulukla oturursun inşallah yasemin.. en azından birilerinin masalının mutlu bitiyor ne güzel..

Son düzenleme:

Canım benım şimdi canın yanıyor ama,belkide böylesi daha iyi
Sorumsuz biriyle hayat geçmezdi.Keşke değişebilseydi

Canım benım şimdi canın yanıyor ama,belkide böylesi daha iyi
Sorumsuz biriyle hayat geçmezdi.Keşke değişebilseydi

dün buluştuktan sonra bütün akşam düşündüm geçmişi,yaşadıklarımızı ve fark ettim ki her zorlukta ,çaba göstermesi gereken her nokta da o bizden vazgeçmeyi seçmiş ben zorlamışım.. ben diretmişim devam etmek için.. ona da söyledim bu kez biterse bidaha sönüşü olmıcak herşey senin elinde dedim yüzüne baktım birşey söylemicek misin dedim o gene her zaman ki gibi hayır dedi.. oysa bekledim herşeye rağmen bu kez yapıca demesini bekledim.. zamana bıraktım herşeyi ne kadar sürer bilmiyorum.. içim bomboş şu an ne hissettiğimi bile bilmiyorum.. bildiğim ve emin olduğum tek şey var o da bu son şansı ilişkimizin.. eğer çaba göstermezse bidaha dönüşü olmadan biticek.. dua ediyorum hep Rabbim en doğrusu neyse onu yaşatsın diye..

Amin canım.İlerde çok pişman olmaktansa şimdiden verilen bir karar en güzelidir.Umarım düzelir hatasını anlar kendini toplarda bunca emeğine yazık olmaz ama bir çabası olmazsa hala aynı tas aynı hamam devam ederse ayrılmakla en güzel kararı vermiş olursun.Şimdi canın yanan belki ama ilersi senin için daha iyi olur.

Yaseminimm evine bayıldım çok güzel huzurla,mutlulukla oturun inşallahh
Mutfağını özellikle çok beğendim çok geniş ne güzel yemekler yapılır orda

Solovoi yazdıklarını okudum daha öncede bahsetmiştin sanırım birşeyler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bizde askerden sonra iş konusunda biraz zorlandık, düzenli iyi bir işi olması çok önemli gerçekten. Bunca yıllık ilişki, çaba sarfetmesi gerekiyor inşallah üzerine düşeni yapar.

sağolun kızlar hayırlısı neyse o olur umarım. Ama biterse benim dayanma sebeplerim onun keşkeleri olucak bunun farkında mı bilmiyorum.. keşke diceğim hiçbirşey yok şu noktada ,elimden gelen herşeyi yaptım biliyorum. Ben onu uyardıkça ,uzaklaştığımızı söyledikçe geçiştirdi,konuşturmadı. Ağlamasına bile sinirlenir oldum hem de ben içimde onu öyle görünce artan siniri anlatamam size ki ben onun bi gözyaşna neler yaptım şimdiye dek şu an geldiğim noktaya bakın bana beni sevmiyosun yanımda mutsuzsun dedi ve ben hiçbişey söyleyemedim

çok teşekkür ederim kızlar dilek ve temennileriniz için.
bi yerleşsek düğün olsa bitse baska bişi istemiyorum çok sıkıntılı geçiyo hazırlık uzaklık vs ..
bunaldım sadece bunu biliyorum..
benim nişanlım tek başına bi destegi yok olanlar lafta .. hep gösteriş ama icraat yok altından kalkamıyoruz bazı seylerin ..
bazen öyle bi oluyor ki stresten birbirimizi yiyoruz bunların sorumlularını allah kahretsin diyorum.
dugunumuze cok az kalmıs stresinden heyecanını yasamaya sıra gelmedi.
bela vermek ii bişi değil ama veriyorum işte veriyorum ..
inşallah bir gün allah bana anneliği nasip eder o zaman gösteririm anne nasıl olunuyo.
dogurmakla olunmuo.

suraya bak 1 ay 15 gün kalmıs saka gibi ..
kına gecesi tarihide 4 mayıs .. düğünden önceki cumartesi.

elimden geldiğince anne ve babasına saygı göstermeye calısıyorum ama sevgim yok olamazda.
gördüklerimden sonra asla..
sanki evlat değil sanki büyük değil ..

sonra ne biliyor musunuz kızlar kendi bildiğimizi okuyomusuz oluyo.
e ben birilerinin keyfini beklersem geç kalcam bazı şeylere.
allahından bulsun beni üzenler yarimin yüzünü güldürmeyenler allahından bulsun kusmak istiyorum içimdeki nefreti ve kini.
sevgimiz aşkımız ayakta tutuyo bizi. o kadar söylim.

benlki anlamıssınızdır kafamın bazı seylere bozuk oldugunu.
burası düğün evine düğün sahibine benzemiyor. gerekenler yapılmıyor. herkes kendi halinde.
şükrediyorum böyle insan müsveddelerinden adam gibi adam çıkmış aşkım ona şükrediyorum.

Canım benim bende seni böyle öfkelendiren ne diyorum.
Ne diyebilim bilemedim.Bazı ebebeynler sorumluluk duygusundan yoksun oluyor ve bunu değiştiremiyorsun.
En azından Mehmet seninle,arkandan da.Bir an önce sıkıntılarından kurtulur,evinin kapısını kapattığında da seni üzen herkes dışarıda kalır.

Canım benim bu dönemler çok zor seninkine benzer bir sıkıntı bende atlattım.Askerlik sonrası bir rehavet mi denir bilemedim.
Umarım erkek arkadaşın da fark eder bir an önce durumu gönlünü alır senin.

sevdiğinle yanyana olduğunuz sürece aşamıcağınız hiçbi engel olucağına inanmıyorum Rabbim sizin tadınızı kaçırmasın hem hatırladığım kadarıyla o kendi ayakları üzerinde durmak için çabalayan biri öyle bi eşin oldukça kimseye de eyvallahınız olmaz zaten :)

Canım benim bu dönemler çok zor seninkine benzer bir sıkıntı bende atlattım.Askerlik sonrası bir rehavet mi denir bilemedim.
Umarım erkek arkadaşın da fark eder bir an önce durumu gönlünü alır senin.

rehavet değil canım sorun keşke o olsa sorun onun çabalamaması, sözlerni tutmaması. bu beni uzaklaştırdı artık ve herbir şeyine takar oldum. saçına, başına, üstüne herşeye..
bu işle ilgili mesela babanla konuş diye 2 hafta direttim herkes de söylemiş sonunda gene kopma noktasına geldik. sonunda gene ben patladıktan sonra konuşmaya çalışmış. Çalışmış diyorum çünkü, babası onu dinlemek yerine pc de oyun oynamakla meşgulmüş ölesine dinlemiş yani ve o da sesini çıkartmaktansa susup kalkmış.zaten hiçbir zaman sesi çıkmadı ben kız olarak daha çok sahiplenmişimdir aileme karşı. İnan aklım almıyo ben erkek olsam bana böyle davrnsa babam saygısızca değil tabiki, asla kastettiğim bu ama yeri geldiğinde elimi masaya vurup ben evlenmeyi düşünüyorum bana iş lazım diye dinletirdim eminim buna. şimdi sus pus otursun dursun. diyorum ya keşke diceğim hiçbi nedenim yok düşündükçe özlemimi bastıracak biçok nedenim var.. öyle bi hale getirdiki sevmem için değil soğumam için nedenler yarattı resmen hemde uyarmama rağmen..

Son düzenleme:

Çok kötü işte,bu kadar her şeyi kulak ardı etmesi.Seninde kendine göre hesapların var düşüncelern var evlenip yuvanı kurmak istersin mutlu olmak istersin birinin bu isteklerini sorumsuzca harcaması ne kadar üzücü.

İnsan özellikle bir erkek üstüne düşen sorumluluğu nasıl yerine getirmez öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor,hiç mi düşünmüyor ailenin karşısına ne yüzle çıkcak sormayacaklarmı evladım işin ne gücün ne biz sana kız vereceğiz.Seninde yüzünü yere getirmek olmayacakmı.Of bilmiyorum ben de üzüldüm sevgilinin gidip kafasına bunları zorla sokmak istiyorum

beni öfkelendiren bu işte zeynebim sanki bu cocuk bunların değil ne bileyim ben hayır sonra kendi basımıza iş yapmıs oluyoruz ben buna gelemiyorum.hersey agır ilerliyor nişanlım itebildiği kadar itiyor sonucta istanbula dönmem lazım kına hazırlıkları falan var elbises vs.. ama umrunda değil bazı kişilerin vallahi billahi sinir oluyorum yapıyorum valla tavır yeter artık asıyorum suratımı.
saygıyı korumaya calısıyorum ama eger biterse saygım ailesine hersey kötü olur .
sabrediyorum.

öyle canım öyle 7 senede geldik buralara elimizden kimse tutmadı sonucta ama evlenmeye kalktık sanki süprizmiş gibi davrananlar var.aynen canım annesi babası ayrı babası ortalarda yok kendi basına ayakta herkese karsı ama çok üüzülüyorum onu bu hale düşürenlere manevi destegi bile esirgeyenlere tahammül edemiyorum.
bi deri bi kemik kalmıs üzülüyorum stresten eridi gitti.

yasemincim hayırlı olsun eviniz. yerleşmiş halini de görmek isteriz. ben de mutfak ve banyosunu çok beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin

ona sorsan ben hep kırdım ama bikere de deki bu kız niye bu halde ? noldu da bu noktaya gelmiş.. ben 7 yıldır taktığım yüzüğümü takmak istemiyorum, herkes nişan düğün soruyo bıktım dedim çıkarttım.neymiş soğutmuş yüzük meselesi onu bişeylerden.. ya o askerdeyken nişanlı mısın diyenlere evet diyen de bendim .. 7 yıldır inan yüzğü takmayı unuttuğum bir elin parmağını geçmemiştir öylesine önemliydi.. şimdi mi? evlenebilceğimize ben inanmıyorum ki millet bahanesi.. artık 16 yaşında da değiliz o yüzük çok şey ifade ediyo.. geldiğinden beri askerdeki sevgilimi özler oldum.. hayallerinden, planlarından bahsettikçe tamam derdim bu kez yapıcak bizim için. derdim mal, mülk seneye evlenmek de değil iş. bana deseki bak ben buraya başladım ama düzenimiz için 3 yıl beklicez inan ona da sesim çıkmaz yeterki bi sebebim olsun.. 24 yaşına giricem birkaç ay sonra 20 yaşında değilim ki 6-7 yıl daha beklerim diyim.. biz ne zaman evlenicez, düzen oturtucaz ben anne olucam.. offffff başınızı şişiriyorum ama çok doldum inanın bunca yıl bekledik,nelere göğüs gerdik benim annem bile artık düzeninizi oturtun demeye başladı ki bunu söyletmem inan büyük başarı ama şu hale bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…