- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.961
Ahh bu iş meseleleriii
Çevreside genişmiş,calışmadamı gözü yok bilemedim kii
Hayırlısı olsun hakkınızda
Zeynooo nbr nasılsınnnn
ısparta canım evet kirası 650 TL hakediyor gerçekten buda bize indirimli hali
adam kaşıklıgından tut evin avizelerine kadar almıs ..
mutfak penceresi .çift camın içine jaluzi taktırmıs ne bileyim dusta müzik dinle telefonla konus ..
bilmiyorum valla ben sanırım kiracı evine bunları yaptırmazdım
3 katlı bina sıfır daha ilk biz oturcaz inşallah
herseyin hayırlısı..
Ahh bu iş meseleleriii
Çevreside genişmiş,calışmadamı gözü yok bilemedim kii
Hayırlısı olsun hakkınızda
Zeynooo nbr nasılsınnnn
Ama bir yerden başlaması gerek.İşini tutturmazsa nasıl ailenin karşına geçip ben kızınızı istiyorum diyecek.
Maalesef samanlık seyran mevzuları hikaye.Erkeğin evini geçindirebilecek bi kazancı olmalı.
Sen bunları sevgilinle konuştun mu bu böyle olmaz diye.Birde çevresi varmış daha rahat iş bulabilir.Ne bileyim belli firmaları takipde edebilir dönem dönem personel alıyorlar hele İstanbul gibi büyük şehirdeyseniz yelpaze daha da geniştir.
bende çok direttim herkesde söylemiş iki gün gaza gelip üçüncü gün hep unutuldu.. konuşmaya anlatmaya çalıştım artık nasıl anlatıcağımı da bilemediğimden kırdım da çoğu kez.. aslında o hep aynıydı beni de hep uyardı... ama ben duymak istemedim, değişiceğine inanmak istedim, kendi kendimi kandırdım..
sonuç şu ki ara verdik aslında bitti belkide o kadar yıprattık ki birbirimizi son 1 ayda.. ama sesli olarak söylemeye cesaret edemediğimiz için ara verelim dedik.. sonunun olucağına inanmadığımız bir ara.. keşke diyorum keşke sarılsaydım son bir kez daha ..öylesine yorgunum ki kaçıp gitme imkanım olsa giderdim burdan..
yorumlarınız için teşekkürler kızlar..
evinde huzurla, mutlulukla oturursun inşallah yasemin.. en azından birilerinin masalının mutlu bitiyor ne güzel..
Canım benım şimdi canın yanıyor ama,belkide böylesi daha iyi
Sorumsuz biriyle hayat geçmezdi.Keşke değişebilseydi
dün buluştuktan sonra bütün akşam düşündüm geçmişi,yaşadıklarımızı ve fark ettim ki her zorlukta ,çaba göstermesi gereken her nokta da o bizden vazgeçmeyi seçmiş ben zorlamışım.. ben diretmişim devam etmek için.. ona da söyledim bu kez biterse bidaha sönüşü olmıcak herşey senin elinde dedim yüzüne baktım birşey söylemicek misin dedim o gene her zaman ki gibi hayır dedi.. oysa bekledim herşeye rağmen bu kez yapıca demesini bekledim.. zamana bıraktım herşeyi ne kadar sürer bilmiyorum.. içim bomboş şu an ne hissettiğimi bile bilmiyorum.. bildiğim ve emin olduğum tek şey var o da bu son şansı ilişkimizin.. eğer çaba göstermezse bidaha dönüşü olmadan biticek.. dua ediyorum hep Rabbim en doğrusu neyse onu yaşatsın diye..
Amin canım.İlerde çok pişman olmaktansa şimdiden verilen bir karar en güzelidir.Umarım düzelir hatasını anlar kendini toplarda bunca emeğine yazık olmaz ama bir çabası olmazsa hala aynı tas aynı hamam devam ederse ayrılmakla en güzel kararı vermiş olursun.Şimdi canın yanan belki ama ilersi senin için daha iyi olur.
Yaseminimm evine bayıldım çok güzel huzurla,mutlulukla oturun inşallahh
Mutfağını özellikle çok beğendim çok geniş ne güzel yemekler yapılır orda
Solovoi yazdıklarını okudum daha öncede bahsetmiştin sanırım birşeyler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bizde askerden sonra iş konusunda biraz zorlandık, düzenli iyi bir işi olması çok önemli gerçekten. Bunca yıllık ilişki, çaba sarfetmesi gerekiyor inşallah üzerine düşeni yapar.
suraya bak 1 ay 15 gün kalmıs saka gibi ..
kına gecesi tarihide 4 mayıs .. düğünden önceki cumartesi.
elimden geldiğince anne ve babasına saygı göstermeye calısıyorum ama sevgim yok olamazda.
gördüklerimden sonra asla..
sanki evlat değil sanki büyük değil ..
sonra ne biliyor musunuz kızlar kendi bildiğimizi okuyomusuz oluyo.
e ben birilerinin keyfini beklersem geç kalcam bazı şeylere.
allahından bulsun beni üzenler yarimin yüzünü güldürmeyenler allahından bulsun kusmak istiyorum içimdeki nefreti ve kini.
sevgimiz aşkımız ayakta tutuyo bizi. o kadar söylim.
benlki anlamıssınızdır kafamın bazı seylere bozuk oldugunu.
burası düğün evine düğün sahibine benzemiyor. gerekenler yapılmıyor. herkes kendi halinde.
şükrediyorum böyle insan müsveddelerinden adam gibi adam çıkmış aşkım ona şükrediyorum.
sağolun kızlar hayırlısı neyse o olur umarım. Ama biterse benim dayanma sebeplerim onun keşkeleri olucak bunun farkında mı bilmiyorum.. keşke diceğim hiçbirşey yok şu noktada ,elimden gelen herşeyi yaptım biliyorum. Ben onu uyardıkça ,uzaklaştığımızı söyledikçe geçiştirdi,konuşturmadı. Ağlamasına bile sinirlenir oldum hem de beniçimde onu öyle görünce artan siniri anlatamam size ki ben onun bi gözyaşna neler yaptım şimdiye dek şu an geldiğim noktaya bakın bana beni sevmiyosun yanımda mutsuzsun dedi ve ben hiçbişey söyleyemedim
suraya bak 1 ay 15 gün kalmıs saka gibi ..
kına gecesi tarihide 4 mayıs .. düğünden önceki cumartesi.
elimden geldiğince anne ve babasına saygı göstermeye calısıyorum ama sevgim yok olamazda.
gördüklerimden sonra asla..
sanki evlat değil sanki büyük değil ..
sonra ne biliyor musunuz kızlar kendi bildiğimizi okuyomusuz oluyo.
e ben birilerinin keyfini beklersem geç kalcam bazı şeylere.
allahından bulsun beni üzenler yarimin yüzünü güldürmeyenler allahından bulsun kusmak istiyorum içimdeki nefreti ve kini.
sevgimiz aşkımız ayakta tutuyo bizi. o kadar söylim.
benlki anlamıssınızdır kafamın bazı seylere bozuk oldugunu.
burası düğün evine düğün sahibine benzemiyor. gerekenler yapılmıyor. herkes kendi halinde.
şükrediyorum böyle insan müsveddelerinden adam gibi adam çıkmış aşkım ona şükrediyorum.
Canım benim bu dönemler çok zor seninkine benzer bir sıkıntı bende atlattım.Askerlik sonrası bir rehavet mi denir bilemedim.
Umarım erkek arkadaşın da fark eder bir an önce durumu gönlünü alır senin.
rehavet değil canım sorun keşke o olsa sorun onun çabalamaması, sözlerni tutmaması. bu beni uzaklaştırdı artık ve herbir şeyine takar oldum. saçına, başına, üstüne herşeye..
bu işle ilgili mesela babanla konuş diye 2 hafta direttim herkes de söylemiş sonunda gene kopma noktasına geldik. sonunda gene ben patladıktan sonra konuşmaya çalışmış. Çalışmış diyorum çünkü, babası onu dinlemek yerine pc de oyun oynamakla meşgulmüş ölesine dinlemiş yani ve o da sesini çıkartmaktansa susup kalkmış.zaten hiçbir zaman sesi çıkmadı ben kız olarak daha çok sahiplenmişimdir aileme karşı. İnan aklım almıyo ben erkek olsam bana böyle davrnsa babam saygısızca değil tabiki, asla kastettiğim bu ama yeri geldiğinde elimi masaya vurup ben evlenmeyi düşünüyorum bana iş lazım diye dinletirdim eminim buna. şimdi sus pus otursun dursun. diyorum ya keşke diceğim hiçbi nedenim yok düşündükçe özlemimi bastıracak biçok nedenim var.. öyle bi hale getirdiki sevmem için değil soğumam için nedenler yarattı resmen hemde uyarmama rağmen..
Canım benim bende seni böyle öfkelendiren ne diyorum.
Ne diyebilim bilemedim.Bazı ebebeynler sorumluluk duygusundan yoksun oluyor ve bunu değiştiremiyorsun.
En azından Mehmet seninle,arkandan da.Bir an önce sıkıntılarından kurtulur,evinin kapısını kapattığında da seni üzen herkes dışarıda kalır.
sevdiğinle yanyana olduğunuz sürece aşamıcağınız hiçbi engel olucağına inanmıyorum Rabbim sizin tadınızı kaçırmasınhem hatırladığım kadarıyla o kendi ayakları üzerinde durmak için çabalayan biri öyle bi eşin oldukça kimseye de eyvallahınız olmaz zaten :)
rehavet değil canım sorun keşke o olsa sorun onun çabalamaması, sözlerni tutmaması. bu beni uzaklaştırdı artık ve herbir şeyine takar oldum. saçına, başına, üstüne herşeye..
bu işle ilgili mesela babanla konuş diye 2 hafta direttim herkes de söylemiş sonunda gene kopma noktasına geldik. sonunda gene ben patladıktan sonra konuşmaya çalışmış. Çalışmış diyorum çünkü, babası onu dinlemek yerine pc de oyun oynamakla meşgulmüş ölesine dinlemiş yani ve o da sesini çıkartmaktansa susup kalkmış.zaten hiçbir zaman sesi çıkmadı ben kız olarak daha çok sahiplenmişimdir aileme karşı. İnan aklım almıyo ben erkek olsam bana böyle davrnsa babam saygısızca değil tabiki, asla kastettiğim bu ama yeri geldiğinde elimi masaya vurup ben evlenmeyi düşünüyorum bana iş lazım diye dinletirdim eminim buna. şimdi sus pus otursun dursun. diyorum ya keşke diceğim hiçbi nedenim yok düşündükçe özlemimi bastıracak biçok nedenim var.. öyle bi hale getirdiki sevmem için değil soğumam için nedenler yarattı resmen hemde uyarmama rağmen..
Çok kötü işte,bu kadar her şeyi kulak ardı etmesi.Seninde kendine göre hesapların var düşüncelern var evlenip yuvanı kurmak istersin mutlu olmak istersin birinin bu isteklerini sorumsuzca harcaması ne kadar üzücü.
İnsan özellikle bir erkek üstüne düşen sorumluluğu nasıl yerine getirmez öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor,hiç mi düşünmüyor ailenin karşısına ne yüzle çıkcak sormayacaklarmı evladım işin ne gücün ne biz sana kız vereceğiz.Seninde yüzünü yere getirmek olmayacakmı.Of bilmiyorum ben de üzüldüm sevgilinin gidip kafasına bunları zorla sokmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?