91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

kızlar işte yatak odamın fon ferdesi (deseni böyle olacak ) perde olarak örnegi yoktu dergide çekemedim.
fon perdeler biliyorusnuz kenarlarda süs niyetine duracak :) tülümde fotografta görüldüğü renkte pembe tonları .. yatak odama ayrıca pembe lambader aalacağız :) avizeside koyu mor .. duvarlarda pudra pembesi :)

buda salonumun fon perdesi mavi gibi durmus ama böyle değil daha acık daha seker bi gri kızlar :)
tülüm yine aynı pembe olacak ..
köşe takımımı biliyorsunuz gri renginde .. salonun bi bölümüne yer minderi yaptıracagım geniş üstünede 2 tane kırlent koyacagım.
ayrıca yatak odamın fon perdesinden köşe takımının üstüne 2 adet kırlent yaptırıcam.

umarım begenirsiniz :)

aycaı salonumunda duvarları pembeymiş kızlar onuda sonradan farkettim :)
evim istediğim gibi oalcak inşallah pembeyi çok seviyorum çok çok çok :)))

yasemincim hayırlı olsun eviniz. yerleşmiş halini de görmek isteriz. ben de mutfak ve banyosunu çok beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin

teşekkür ederim nilücüm.inşallah bi yerleşsinde çekip albüm yapcam :)
bende cok begendim güzel mangallarımız kahvaltılarımız olacak inşallah balkonumuzda ..
amminnnn inşallah darısı basınıza :)

Yasemincim canım benim, evinin fotolarını gördüm, çok güzel tatlım, Allah kendi evinizin de böyle olmasını nasip etsin inşallah en kısa zamanda.... Eşyalarını yerleştirdiğin zaman muhakkak topik aç canım, yerleşmiş haliyle görelim, her şey gönlünce olsun canım... Çok seviniyorum senin adına...

Yasemin tatlım Maşşallah diyim ilk öncee
Eviniz çok güzell ferah büyükk Allahım inşallah kendi evinizide almanızı nasip eyler..
İNşahh hep mutlu çok mutluu olursunuzzz

Sabır canım sabır.Şimdi eline bir şeyi sürmeyeni evlendikten sonra hiç karıştırmazsın.En azından laf olmaz be yaseminim şunu bunu biz yaptık gibisinden.Herşeyi anlının akıyla sen yaptın.Daha sana tek bi laf dahi edemezler.Hatalarını anlarlar belki ama aman neyse boşver.Mutlu olmaya bak 40 gün sonra sevdiğinle aynı yakata uyanacaksın

Yok canım ne naş şişirmesi seni anlıyorum.Bende 25 yaşındayım inan o gerilimi yaşıyorum.Senin düşündüğün çok şeyi düşünüyorum seninle tek farkımız var bizim ne yapacağımız belli değil ben atama bekliyorum eğer atanırsam büyük ihtimal Samsun olmayacak.E burda iş kursa olmayacak bende diyorum kurumlara yönel en azından haraket imkanın olur ben nereye gidersem sende kurum içinde haraket edersin fakat oda hiç kolay iş değil fena torpil dönüyor sınavlarına giriyor olmuyor başta boşlamıştı ben bağıra çağıra senin iş gibi anlata anlata ki yeri geldi ayrılma noktasına geldim.Ya yaparsın ya biter gibilerinden.Son bir kaç aydır kendini toparladı şükür şimdi çalışıyor önünde bir kaç sınav var onlara hayırlısı.

O yüzden anlıyorum seni buna benzer bir dönem atlattık.Umarım sizde toparlanırsınız.Hissetiklerini anlıyorum.İnsanlar artık sıkıştırıyor.Sen de haliyle bunalıyorsun ki ben 25 yaşındayım artık zamanı geldi geçmeye koyuldu.

Düzeleceğini umuyorum canım ben bu 7s ene kolay kolay çöpe atılamaz.Akıllanacaktır elbet önce bi sensizliğin farkına varsın.Ömürün bçöyle aylaklıkla geçmeyeceğini anlayacaktır

aycaı salonumunda duvarları pembeymiş kızlar onuda sonradan farkettim :)
evim istediğim gibi oalcak inşallah pembeyi çok seviyorum çok çok çok :)))

Sende benim gibi toz pudra pembe manyağısın ya

Ay bende perdelerimi böyle yaotıracağım her fikir kafamda pudra pembesi yada toz pembe perdeler fonlar.Hele salonum gri gruplar ya da bir köşe

Bizim evlerimiz baya bi benzeyecek yasemin ee ne demişler zevkin yolu bir

Yaseminimm çok bunalmışsın sen haklısında, zaten stresli dönemler birde destek görmeyince daha da sıkılıyordur insan.
Ama önemli olan sizsiniz, o eve girdikten sonra kimseyi düşünmeyeceksiniz.. Siz mutlu olun bir olun gerisi boş inanki.
Bak ne kaldı şurda düğüne, güzel şeyler düşünmek lazım artık.
Ayrıca evinde çook güzel olacakk inşallah yerleşmiş hallerini de görürüzz en kısa zamanda

ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin.diğer mesele ile ilgili yasemincim çekeceğin tek sıkıntı olsun canım olumlu yanını düşün sevdiceğinin tek ailesi sen olacaksın o eve girip kapıını kapadığında kimse karısamayacak sen hem anne hem baba hem eş olacaksın.sevdiceğin sna bağlı olacak kimsenn lafına bakmayacak.ALLAH sabırlık versinn.huzurla oturmayı nasip etsin.amin

Ondan görmedim ozamann
Bende iyiyim canım işe başladım bir gün çalıştım çıktım yemek yol vs. bana ait olacakmışl herşey söylememişlerdi. Su bile parayla düşünebiliyomusun Bıraktım bende. Yarın iki yerle görüşmem var ikisi de çok güzel yerler bakalım inşallah biri olur hayırlısıyla

kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağolun yazdıklarınız çok iyi geldi iyiki varsınız.
dogru diyosunuz bu günler geride kalacak herkes yaptıgına pişman olacak ama biz yanyana olacagız.
bugün sarılıp öpüyor alnımdan ddemez mi gözünde yaş eksilmedi sorumlusu benim öyle üzüldüm ki anlatamam hayır dedim sen değilsin sen neye yeteceğini şaşırdın bi yandan düğün hazırlıgımız var bi yandan işler.. maddi boyutu geç manevi destek veren yok dedim

bilmiyorum nasıl olacak çok üzüldüm bu aralar mehmetinde benimde yuzum gülmez oldu
birbirimize şaklabanlıklar yapıyoruz ..

allahım hidayet ver diyorum banada sabır versin 2 kişiden nefret ediyorum görmek dahi istemiyorum.

yaşasın pembe :13:

Kızlar bugün takılı perdelerim yatak odasını çektim bayıldım anlatamam :)
Salonuda çektim ama güneş vuruyor ya ters ışıktan simsiyah cıktı fon perdeler sildim bende sonra çekip eklerim ..

Şimdilik yatak odasını ekliyorum her açıdan çektim ben baglamıcam perdelerimi düz salık bırakcam ama Mehmet baglamıs öylede görmek için bende çektim sizde görün diye :) Düz salık seviyorum ben.
Çok şükür içime sindi masam gibi yatak odam olacak inşallah

dün facende kıymetini bilemedim yazmş sonra da silinmiş anlaşılan pişmanlıklar başlamış. yeterli degil tabiki artık kafamda 1 ay gibi bir süre belirledim aramıcam, sormıcam ondan bi talep gelene dek. fazlası olur mu bilemem ama bu kez geri adım atmı. ne hissettigimi bile bilemiyorum, içim bomboş.. bu defada bisey yapmazsa artık bende vazgeçicem..

Yaseminn çok güzel olmuşş ya bayıldımmm valla bende yatak odamı beyaz istiyorum bu renkleri düşünebilirim

Başlamış demek pişmanlık, e buda birşey dimii inşallah sadece lafta kalmaz pişmanlığı birşeyler yapıp harekete geçerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…