- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.981
yasemincim hayırlı olsun eviniz. yerleşmiş halini de görmek isteriz. ben de mutfak ve banyosunu çok beğendim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasıp etsin
beni öfkelendiren bu işte zeynebim sanki bu cocuk bunların değil ne bileyim ben hayır sonra kendi basımıza iş yapmıs oluyoruz ben buna gelemiyorum.hersey agır ilerliyor nişanlım itebildiği kadar itiyor sonucta istanbula dönmem lazım kına hazırlıkları falan var elbises vs.. ama umrunda değil bazı kişilerin vallahi billahi sinir oluyorum yapıyorum valla tavır yeter artık asıyorum suratımı.
saygıyı korumaya calısıyorum ama eger biterse saygım ailesine hersey kötü olur .
sabrediyorum.
ona sorsan ben hep kırdım ama bikere de deki bu kız niye bu halde ? noldu da bu noktaya gelmiş.. ben 7 yıldır taktığım yüzüğümü takmak istemiyorum, herkes nişan düğün soruyo bıktım dedim çıkarttım.neymiş soğutmuş yüzük meselesi onu bişeylerden.. ya o askerdeyken nişanlı mısın diyenlere evet diyen de bendim .. 7 yıldır inan yüzğü takmayı unuttuğum bir elin parmağını geçmemiştir öylesine önemliydi.. şimdi mi? evlenebilceğimize ben inanmıyorum ki millet bahanesi.. artık 16 yaşında da değiliz o yüzük çok şey ifade ediyo.. geldiğinden beri askerdeki sevgilimi özler oldum.. hayallerinden, planlarından bahsettikçe tamam derdim bu kez yapıcak bizim için. derdim mal, mülk seneye evlenmek de değil iş. bana deseki bak ben buraya başladım ama düzenimiz için 3 yıl beklicez inan ona da sesim çıkmaz yeterki bi sebebim olsun.. 24 yaşına giricem birkaç ay sonra 20 yaşında değilim ki 6-7 yıl daha beklerim diyim.. biz ne zaman evlenicez, düzen oturtucaz ben anne olucam.. offffff başınızı şişiriyorum ama çok doldum inanın bunca yıl bekledik,nelere göğüs gerdik benim annem bile artık düzeninizi oturtun demeye başladı ki bunu söyletmem inan büyük başarı ama şu hale bak
aycaı salonumunda duvarları pembeymiş kızlar onuda sonradan farkettim :)
evim istediğim gibi oalcak inşallah pembeyi çok seviyorum çok çok çok :)))
Umarım şimdi açılacak fotolar deli oldum ya
Eki Görüntüle 666708 Eki Görüntüle 666709 Eki Görüntüle 666710 Eki Görüntüle 666711 Eki Görüntüle 666712 Eki Görüntüle 666713 Eki Görüntüle 666714 Eki Görüntüle 666715 Eki Görüntüle 666716 Eki Görüntüle 666717 Eki Görüntüle 666718 Eki Görüntüle 666719
İlk ekleiğimde anlatmıştım neresi nereye ait diye ama görünmedi sorarsanız söylerim kızlar .. Temizlik bittikten sonra çektim parlıyor dimi
140 m2 ev çok güzıl gerçekten inşallah bizede nasip olur sonuçta kiralık ..
Planlarımız güzel giderse 2 seneye kadar ev sahibi olacağız.
İstanbula gitmeyide düşünüyoruz oraya yerleşmek sadece biraz zaman. Mehmette bende istemioruz bu şehri
Kuzumm görmedim ya ben mesajınıNasılsınnnn
Sende benim gibi toz pudra pembe manyağısın ya
Ay bende perdelerimi böyle yaotıracağım her fikir kafamda pudra pembesi yada toz pembe perdeler fonlar.Hele salonum gri gruplar ya da bir köşe
Bizim evlerimiz baya bi benzeyecek yaseminee ne demişler zevkin yolu bir
dün facende kıymetini bilemedim yazmş sonra da silinmiş anlaşılan pişmanlıklar başlamış. yeterli degil tabiki artık kafamda 1 ay gibi bir süre belirledim aramıcam, sormıcam ondan bi talep gelene dek. fazlası olur mu bilemem ama bu kez geri adım atmı. ne hissettigimi bile bilemiyorum, içim bomboş.. bu defada bisey yapmazsa artık bende vazgeçicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?