- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.001
Teşekkür ederim Ecemim inşallah sende gönlüne göre yaparsın benim çok içime sindi çok şükür :)
Eşyaların gelince çok daha güzel olacak kuzum.
İnşallah inşallah ya. Bizde nişanı erkene çekmeyi düşünüyoruz bu aralar haziran sonuna falann
Evet eşyalarla bütünleşince daha güzel olcak inşallah.
İmkanlar el veriyorsa çekin canım uzamasın daha .. Kısmet olursa düğün ne zaman ?
Düğünü seneye yazın düşünüyoruz canım ama hiç belli olmaz biliyorsun bir anda değişebiliyor bu işler
Ondan görmedim ozamann
Bende iyiyim canım işe başladım bir gün çalıştım çıktım yemek yol vs. bana ait olacakmışl herşey söylememişlerdi. Su bile parayla düşünebiliyomusunBıraktım bende. Yarın iki yerle görüşmem var ikisi de çok güzel yerler bakalım inşallah biri olur hayırlısıyla
dün facende kıymetini bilemedim yazmş sonra da silinmiş anlaşılan pişmanlıklar başlamış. yeterli degil tabiki artık kafamda 1 ay gibi bir süre belirledim aramıcam, sormıcam ondan bi talep gelene dek. fazlası olur mu bilemem ama bu kez geri adım atmı. ne hissettigimi bile bilemiyorum, içim bomboş.. bu defada bisey yapmazsa artık bende vazgeçicem..
EvetttHaklısın canım bizimde 8 Hazirandı hoop 11 Mayıs oldu
Kısmet ve hayırlısı elbette :)
Oldu üstüne maaşınıda ver tam olsun.
İnş olur canım yaa.Ee seninde düğün yaklaşıyor öyle böyle.Tezden işe başla ne eksikse hepsini tamamla kuzum.Düğüne çok para lazım çok
Kendisini toparlayana kadar yeşil ışık asla yakma canım.Analamaya başlamış hatasını zaten böyle giderse kendini de toparlayacaktır
Yaseminn çok güzel olmuşş ya bayıldımmm valla bende yatak odamı beyaz istiyorum bu renkleri düşünebilirim
Başlamış demek pişmanlık, e buda birşey dimii inşallah sadece lafta kalmaz pişmanlığı birşeyler yapıp harekete geçerr
Oldu üstüne maaşınıda ver tam olsun.
İnş olur canım yaa.Ee seninde düğün yaklaşıyor öyle böyle.Tezden işe başla ne eksikse hepsini tamamla kuzum.Düğüne çok para lazım çok
Kendisini toparlayana kadar yeşil ışık asla yakma canım.Analamaya başlamış hatasını zaten böyle giderse kendini de toparlayacaktır
Cenım ne diyeceğimi bende bilmiyorum başkasının ilişkisi hakkında ahkam kesmek istemem.Detayları sen bilirsin ama madem kardeşin objektiftir bana da söyledikleri mantıklı geldi.Kardeşinin dinleyebilirsin mesela.yasemin yatak odanın tüllerine ve mor lambana (adın herneyse yada ) bayıldımmmm cıvıl cıvılAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım :)
bilmiyorum kızlar kafam karıştıkardeşimle konuştum o hep objektif yaklaşır herşeye suç bendeyse bunu net söyler yani. o da daha fazla uzatma bence konuş ve bitirdiğini söyle dedi. eğer işini oturtup hayatını düzene koyarsan karşıma çık dersin dedi tabi bende o sırada hala onu bekliyo olursam. yani net bir dille belirt dedi. daha önce de böyle bi kafa karışıklığım olmuştu 1 ay soğumuş gibiydim ondan ciddi anlamda bitirmekden bahsediyodum onu da söyledi ama bu kez farklı. çünkü ertelicek yıllarım yok. evlenmekden bahsediyoruz ya oyun değil ki bu napıcağımı bilemiyorum kızlar sizce napmalıyım
birşey daha bugün msjlaştık da biraz hala daha yapıcam yapıyorum diye bi cümle duymadım ağzından kaybetmek istemiyorum, konuşalım diyip duruyo.. napmalıyım sizce iyice allak bullak oldu kafam
EvetttKısmet bakalım bizimkide erken tarihe alınır belki
Oldu canım yaaCuma başlıyorum. Evett çok para lazım çok
Cenım ne diyeceğimi bende bilmiyorum başkasının ilişkisi hakkında ahkam kesmek istemem.Detayları sen bilirsin ama madem kardeşin objektiftir bana da söyledikleri mantıklı geldi.Kardeşinin dinleyebilirsin mesela.
Kararsızlık daha beter kıvrandırır insanı bi an once kararını ver canım
tam bu kadar demeyi planlarken birden aklıma beni mutlu etmek için yaptıkları geldi ve son kez pazar günü konuşmaya karar verdim. kabullenmiyorum hiçbişeyi, düşüncem hala aynı sadece onla ne olarak konuşmadan bitirmek istemedim. onun kurucağı cümlelere göre de devamı şekillenicek bu ilişkinin bakalım hayırlısı ...
beyaz eşya fikirlerimizi değiştirdik kızlar. tanıdık aracılıgı ile kaliteyi ucuza aldık diyebilirim.
çamaşır ve buzdolabı Lg
bulaşık siemens.
Eki Görüntüle 672158 Eki Görüntüle 672159 Eki Görüntüle 672160
ocak fırın davlumbaz mevcut zaten evde.
bakalım begenecek misiniz :)
beyaz eşya fikirlerimizi değiştirdik kızlar. tanıdık aracılıgı ile kaliteyi ucuza aldık diyebilirim.
çamaşır ve buzdolabı Lg
bulaşık siemens.
Eki Görüntüle 672158 Eki Görüntüle 672159 Eki Görüntüle 672160
ocak fırın davlumbaz mevcut zaten evde.
bakalım begenecek misiniz :)
canım benim ne kadar tuttu beyaz eşya..bu aldıklarınız meselaa ucuza gelmiş ama fiyatlardan haberdarsındır..
Çok güzeller canım güle güle kullan.
Çamaşır makinan kaç kilo yıkıyor:26:
canım dukkan yarimin dayısının oldugu için fiyatlarda bize güzelllik yaptılar. fakat dayısı orada çalısmıyor dükkan yani magaza onun.
bulaşık 1000e geldi çamaşırda 1150 ye. bulasık sadece fiyatı 1337 tl idi çamaşırda 1800 civarı birşeydi sanırım.
buzdolabım 2100
tek basına fiyatları malesef çok pahalı :/
teşekkür ederim canım 8 kg 1200 devir.
6motion özelliği çok hoşuma gitti.
İyiymiş canım.Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?