91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Teşekkür ederim Ecemim inşallah sende gönlüne göre yaparsın benim çok içime sindi çok şükür :)

Teşekkür ederim Ecemim inşallah sende gönlüne göre yaparsın benim çok içime sindi çok şükür :)

Eşyaların gelince çok daha güzel olacak kuzum.
İnşallah inşallah ya. Bizde nişanı erkene çekmeyi düşünüyoruz bu aralar haziran sonuna falann

Eşyaların gelince çok daha güzel olacak kuzum.
İnşallah inşallah ya. Bizde nişanı erkene çekmeyi düşünüyoruz bu aralar haziran sonuna falann

Evet eşyalarla bütünleşince daha güzel olcak inşallah.
İmkanlar el veriyorsa çekin canım uzamasın daha .. Kısmet olursa düğün ne zaman ?

Evet eşyalarla bütünleşince daha güzel olcak inşallah.
İmkanlar el veriyorsa çekin canım uzamasın daha .. Kısmet olursa düğün ne zaman ?

Düğünü seneye yazın düşünüyoruz canım ama hiç belli olmaz biliyorsun bir anda değişebiliyor bu işler

Düğünü seneye yazın düşünüyoruz canım ama hiç belli olmaz biliyorsun bir anda değişebiliyor bu işler

Haklısın canım bizimde 8 Hazirandı hoop 11 Mayıs oldu
Kısmet ve hayırlısı elbette :)

Oldu üstüne maaşınıda ver tam olsun.

İnş olur canım yaa.Ee seninde düğün yaklaşıyor öyle böyle.Tezden işe başla ne eksikse hepsini tamamla kuzum.Düğüne çok para lazım çok

Kendisini toparlayana kadar yeşil ışık asla yakma canım.Analamaya başlamış hatasını zaten böyle giderse kendini de toparlayacaktır

Yasemin perdelerin çok hoş olmuş canım

Diğer konuda ise Mehmet iyi ise gerisi fasa fiso.İlerde kendini bu kadar üzdüğüne kızacaksın.Üzmemeye çalış canım.Kapınız kapandığın da hepsi dışarıda kalacak zaten

Haklısın canım bizimde 8 Hazirandı hoop 11 Mayıs oldu
Kısmet ve hayırlısı elbette :)
Evettt Kısmet bakalım bizimkide erken tarihe alınır belki

Oldu canım yaa Cuma başlıyorum. Evett çok para lazım çok

yasemin yatak odanın tüllerine ve mor lambana (adın herneyse yada ) bayıldımmmm cıvıl cıvıl Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım :)

bilmiyorum kızlar kafam karıştı kardeşimle konuştum o hep objektif yaklaşır herşeye suç bendeyse bunu net söyler yani. o da daha fazla uzatma bence konuş ve bitirdiğini söyle dedi. eğer işini oturtup hayatını düzene koyarsan karşıma çık dersin dedi tabi bende o sırada hala onu bekliyo olursam. yani net bir dille belirt dedi. daha önce de böyle bi kafa karışıklığım olmuştu 1 ay soğumuş gibiydim ondan ciddi anlamda bitirmekden bahsediyodum onu da söyledi ama bu kez farklı. çünkü ertelicek yıllarım yok. evlenmekden bahsediyoruz ya oyun değil ki bu napıcağımı bilemiyorum kızlar sizce napmalıyım
birşey daha bugün msjlaştık da biraz hala daha yapıcam yapıyorum diye bi cümle duymadım ağzından kaybetmek istemiyorum, konuşalım diyip duruyo.. napmalıyım sizce iyice allak bullak oldu kafam

Son düzenleme:
Cenım ne diyeceğimi bende bilmiyorum başkasının ilişkisi hakkında ahkam kesmek istemem.Detayları sen bilirsin ama madem kardeşin objektiftir bana da söyledikleri mantıklı geldi.Kardeşinin dinleyebilirsin mesela.

Kararsızlık daha beter kıvrandırır insanı bi an once kararını ver canım

tam bu kadar demeyi planlarken birden aklıma beni mutlu etmek için yaptıkları geldi ve son kez pazar günü konuşmaya karar verdim. kabullenmiyorum hiçbişeyi, düşüncem hala aynı sadece onla ne olarak konuşmadan bitirmek istemedim. onun kurucağı cümlelere göre de devamı şekillenicek bu ilişkinin bakalım hayırlısı ...

Hayırlısı olsun canım hakkınız da,umarım hatasını anlamış ve çözüm yollarını bulmaya başlamıştır

beyaz eşya fikirlerimizi değiştirdik kızlar. tanıdık aracılıgı ile kaliteyi ucuza aldık diyebilirim.

çamaşır ve buzdolabı Lg

bulaşık siemens.

ocak fırın davlumbaz mevcut zaten evde.

bakalım begenecek misiniz :)

canım benim ne kadar tuttu beyaz eşya..bu aldıklarınız meselaa ucuza gelmiş ama fiyatlardan haberdarsındır..

canım dukkan yarimin dayısının oldugu için fiyatlarda bize güzelllik yaptılar. fakat dayısı orada çalısmıyor dükkan yani magaza onun.
bulaşık 1000e geldi çamaşırda 1150 ye. bulasık sadece fiyatı 1337 tl idi çamaşırda 1800 civarı birşeydi sanırım.
buzdolabım 2100

tek basına fiyatları malesef çok pahalı :/

Çok güzeller canım güle güle kullan.

Çamaşır makinan kaç kilo yıkıyor:26:

teşekkür ederim canım 8 kg 1200 devir.
6motion özelliği çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:

İyiymiş canım.Güle güle kullan

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Bugün geçtiğimiz haftalarda işe girip yemek parası vermiyor diye çıktığım yerden aradılar tekrar.
Benimle çalışmak istediklerini şartlarda iyileştirme yapacaklarını söylediler.
1.200 maaş, yol, yemek vericeklermiş. Şimdi ben kararsız kaldım.
Bu yeni girdiğim yer büyük bir ambalaj firması cv açısından iyi bir referans. Kalıcı olma şansım var. Eksi yanı iş çok yoğun ve yol uzak. Ama servisi var.
Diğer yer bir dershanenin yayınevi, kabul edersem sözleşme yapmalarını istiycem. Kalıcı olmak adına. Bilmiyorum yaparlarmı ama..
Siz ne diyorsunuzz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…