- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.021
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Bugün geçtiğimiz haftalarda işe girip yemek parası vermiyor diye çıktığım yerden aradılar tekrar.
Benimle çalışmak istediklerini şartlarda iyileştirme yapacaklarını söylediler.
1.200 maaş, yol, yemek vericeklermiş. Şimdi ben kararsız kaldım.
Bu yeni girdiğim yer büyük bir ambalaj firması cv açısından iyi bir referans. Kalıcı olma şansım var. Eksi yanı iş çok yoğun ve yol uzak. Ama servisi var.
Diğer yer bir dershanenin yayınevi, kabul edersem sözleşme yapmalarını istiycem. Kalıcı olmak adına. Bilmiyorum yaparlarmı ama..
Siz ne diyorsunuzz ?
seni ikinciye arayan yer bana pek inandırıcı gelmedi ecem ,koşullar ne bilemiyorum tabi ama eleman sıkıntısı olmasa asla aramazlardı seni.ilan verilen yer var ise verdiği ilanın sıklığına bak eğer bir kaç kere verdiyse sıkıntılı bir firma demektir.yani ambalaj firmasının daha uzun ömürlü bir firma olduğunu düşünüyorum dershanenin yayın evine kıyasla.
Tatlım bunlar ben işten ayrıldıktan sonrada çok aradılar beni. Ben istememiştim şartları yüzünden. İstedikleri gibi eleman bulamadılar demekki benim şartlarımı kabul ediyorlar. Zaten benim aklımda da ambalaj ağır basıyor. Sağol fikrin içinn
rica ederim hakkında hayırlısı olsun
Sağolasın canım. Yarında mobilyaları alıyoruz Allahın izniyle.
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Bugün geçtiğimiz haftalarda işe girip yemek parası vermiyor diye çıktığım yerden aradılar tekrar.
Benimle çalışmak istediklerini şartlarda iyileştirme yapacaklarını söylediler.
1.200 maaş, yol, yemek vericeklermiş. Şimdi ben kararsız kaldım.
Bu yeni girdiğim yer büyük bir ambalaj firması cv açısından iyi bir referans. Kalıcı olma şansım var. Eksi yanı iş çok yoğun ve yol uzak. Ama servisi var.
Diğer yer bir dershanenin yayınevi, kabul edersem sözleşme yapmalarını istiycem. Kalıcı olmak adına. Bilmiyorum yaparlarmı ama..
Siz ne diyorsunuzz ?
Ambalaj da ne kadar alacaksın maaş:26:
Çalışma saatleri nasıl bu üç yerin:26:
Tatlim iki yer var.
Ambalajda düşük maaşım 950ye falan geliyor ama ileride artıcak dediler.
Ambalaj fabrikası uzak eve saat 7,30 8 gibi geliyorum.
Diğerinde de 7ye doğru evde oluyodum.
Selam kızlarnasılsınız? düğün nişan hazırlıkları nasıl gidiyor?
Kızlarr nasılsınızzz
Bayadır giremedimm
Okul ortamına,ögrencilerime alışmaya çalışıyorumm
Ögretmenlik çok başka birşeymişş
Hem zevkli hem yorucu idare ediyorum
Roller degiştii yazılı yapan benim artık
İlk yazılımıda yaptımmm
Çok başka duygular ya
Tabi ki mecbur değilsin ama oda seni yoldaşı oalrak görüyor demek ki..
Heves etmiş kadın, kızı da yok ya.. Çok kırmadan dile getir bazı isteklerini de yap bence Yasemin, 3 günlük dünya sonuçta sevdiğin adamı dünyaya getiren kadın ne de olsa..
ooo hayırlı olsun canım öğretmenimKızlarr nasılsınızzz
Bayadır giremedimm
Okul ortamına,ögrencilerime alışmaya çalışıyorumm
Ögretmenlik çok başka birşeymişş
Hem zevkli hem yorucu idare ediyorum
Roller degiştii yazılı yapan benim artık
İlk yazılımıda yaptımmm
Çok başka duygular ya
iyiyim ben de canım, çalışmaya devam işte. Uzun zamandır kk giremiyordum, teknik bir arızadan dolayı, ama çok şükür bugünlerde buralardayım..Selam canım.Kendi adıma iyiyim.Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?