91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

seni ikinciye arayan yer bana pek inandırıcı gelmedi ecem ,koşullar ne bilemiyorum tabi ama eleman sıkıntısı olmasa asla aramazlardı seni.ilan verilen yer var ise verdiği ilanın sıklığına bak eğer bir kaç kere verdiyse sıkıntılı bir firma demektir.yani ambalaj firmasının daha uzun ömürlü bir firma olduğunu düşünüyorum dershanenin yayın evine kıyasla.

Tatlım bunlar ben işten ayrıldıktan sonrada çok aradılar beni. Ben istememiştim şartları yüzünden. İstedikleri gibi eleman bulamadılar demekki benim şartlarımı kabul ediyorlar. Zaten benim aklımda da ambalaj ağır basıyor. Sağol fikrin içinn

rica ederim hakkında hayırlısı olsun

Ambalaj da ne kadar alacaksın maaş:26:

Çalışma saatleri nasıl bu üç yerin:26:

Ambalaj da ne kadar alacaksın maaş:26:

Çalışma saatleri nasıl bu üç yerin:26:

Tatlim iki yer var.
Ambalajda düşük maaşım 950ye falan geliyor ama ileride artıcak dediler.
Ambalaj fabrikası uzak eve saat 7,30 8 gibi geliyorum.
Diğerinde de 7ye doğru evde oluyodum.

Tatlim iki yer var.
Ambalajda düşük maaşım 950ye falan geliyor ama ileride artıcak dediler.
Ambalaj fabrikası uzak eve saat 7,30 8 gibi geliyorum.
Diğerinde de 7ye doğru evde oluyodum.

Şu an hala ambalajdamsın.Şu seni arayan ve şartlarını iyileştiren firma daha karlı gibi duruyor :26:

Yaseminimmm evinee bayıldımm çok güzel ya
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşalahhh

Kızlarr nasılsınızzz
Bayadır giremedimm
Okul ortamına,ögrencilerime alışmaya çalışıyorumm
Ögretmenlik çok başka birşeymişş
Hem zevkli hem yorucu idare ediyorum
Roller degiştii yazılı yapan benim artık
İlk yazılımıda yaptımmm
Çok başka duygular ya

Ay sen böyle deyince yazılı felan,izliyormusun bilmiyorum ama bir kadın bir erkekte yayınlanan son bölümde Zeynep pastacı öğretmenliği yapıyordu o komik haller geldi aklıma
Kuru pastanın kuruluk oranı nedir gibi sorular hazırlamıştı

Ara sıra uğrayın buralara yahu geliyorum gidiyorum kimse yok bi boş gezenin boş kalfası benmiyim arkadaş

Selam kızlar önümüzdeki ay evleniyorum çok şaşkınım diye başlamak istiyorum sözlerime :)
Velhasıl kelam güzel heyecanlı ama bir o kadar da buruk zamanlar benim için.
Çarşamba akşamı İstanbula çeyiz almaya gidiyoruz.

Ya kızlar benim canımı sıkan bi durum var. KAyınvalidem iyidir hoşturda şu bahsedeceğim konuda çok canımı sıkıyor.
İkidebir yok evlenince günler olur gelirsin benimle dimi. Yok akrabalara giderken gelirsin benle dimi vs ben çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden ve kayınvalide ile gezmek hiç bana göre değil.

Evlendikten bi sonra Mehmetin akrabaları eve hayırlı olsuna gelmek isterlermiş, dedim ki gelene hayır demem fakat ben bu durumları sevmiyorum öncelikle söyleyeyim çeyiz serme olmayacak teklifini bile istemiyorum dedim. Yok kızım hayırlı olsuna gelirler dedi iyi ona tamam dedim.

Ama evlendikten sonra sadece eşimle gidilmesi gereken yerlere giderim dedim. Oda ne olur bayramdan bayrama ya da arada olması gereken ziyaretlere vs hastalık falan.
ZAten çok akrabaları yok . Ama sanırım kaynvalidem kızıda olmadıgı için sanıyor ki ya da bekliyor bende onunla günlere gideyim ya da toplandıkları zaman bende eşlik edeyim.
Kırmak istemiyorum ama şimdiden söyledim ben bu durumlardan hoşlanmıyorum diye. Evimde sıkılmam da sevdiğim ortam olacak sonuçta dedim. Beni düşünmen güzel birşey ama baskıdan hoşlanmıyorum ve acıkcası böyle durumlara mecburda değilim dedim.
Yok arada bir gelinler toplanırmış zevk alırmışım evde sıkılırmışım falan. Açkcası beni kızı gibi görüyor tama mda benden beklediği şeyler benlik değil.
Eminim evlenince arada arayacak gelmek ister misin diyecek kırmadan yanıtlarım. Gerçi oda çok gezmiyor ayda yılda bir fakat tarzım değil işte akranım değil benim birşeyim değil hem sıkılırım hemde bana hitap eden ortamlar değil. Şimdi bide bu evde oldugum için hiç rahat değilim dediğime kırılacak diye korkuyorum ama kendi evimde oldugum zaman daha iyi ifade edebilirim kendimi.Zaten çok sıkıldım aynı evde yasamak çok sıkıcı ya :/
Ben kayınvalide ile gelin arasında mesafelikten yanayım tamam anne diyorum ama lafta yani :)
Benim bir tane annem var

Birde sanki ailem uzakta ya ben sanki ne derse yapmak zorundaymışım gibi ya da mecburmusum gibi sinir oluyorum ... Gelemem ben baskıya bi lafı ikiletmeye ..
Sonuçta ben bi bireyim ve istediğim ve istemediğimi yapabilecek kapasitedeyim.

Açıkcası ben şimdi taktım bunu kafaya ya sürekli bana şuraya gel buraya gel derse.
Hayır mecburda değilim.
Ama kızı gibi üzgünüm olamam.

Sizce yanlışmı düşünüyorum kızlar.

Evleniyorum diye bunlara mecbur değilim sonuçta.

Ben biraz kendi bildiğini okumak isteyen tiplerdenim kızlar ..

Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.

Of ben bunalımdayım sanırım evlilik çok yakın çok karısıgım heyecanlıyım huzunluyum bilemiyorum ..
Mutluyum ama evleniyorum seviyorum çok seviyorum ..

Sanırım evlilik depresyonu denen şeye girdim.
Ailemte uzakta olacagı için bende duygusallık haf safhada.
Kendimi bazen çok yanlız hissediyorum ama kendi içimde.
Mehmetten yana sıkıntım yok.

Tabi ki mecbur değilsin ama oda seni yoldaşı oalrak görüyor demek ki..
Heves etmiş kadın, kızı da yok ya.. Çok kırmadan dile getir bazı isteklerini de yap bence Yasemin, 3 günlük dünya sonuçta sevdiğin adamı dünyaya getiren kadın ne de olsa..

Canım benim hoşgeldin nasılsın diyeyim öncelikle.
Bu süreçte ben kendisine çok kırıldım canım. Bana bizzat birşeyi olmadı ama bazı durum ve tutumlarından hoşlanmadım çok sogudum
O yüzden bende hiç ışık kalmadı. Haklısın bi yerde isteyebilir birşey diyemem ama benim çok katı bi huyum var illaki kendimde istemem lazım içinde bulunacağım durumu.

Son düzenleme:
Sende haklısın neler yaşadığını bilmiyoruz sonuçta..
Çok takma bunları kafana, güzel geçir bu günlerini, çok çok değerli..

ooo hayırlı olsun canım öğretmenim
soruları çok zor sorma hee

Selam canım.Kendi adıma iyiyim.Sen nasılsın
iyiyim ben de canım, çalışmaya devam işte. Uzun zamandır kk giremiyordum, teknik bir arızadan dolayı, ama çok şükür bugünlerde buralardayım..
neler yapıyorsun?

Yasemincim çok az kalmış düğüe, heyecan da doruktadır tahmin edebiliyorum
Kayınvalidenin durumuna şöyle bir yorum yapacağım ; yapmak istemiyorsan baştan söylemen çok iyi olmuş
Ama mehmet seni annesiyle biyerlere gitmen için ikna etmeye çalışabilir, bizde öyle oldu çünkü
Ama tavrımı koydum, şimdi heryere çağıramıyorlar. Zaten çalışıyorum, bi akşamları evdeyim, onda da uzanmak tv izlemek istiyorum yaa.
Ama doğrusu senin kadar da katı değilim. Sadece kocamla gitmiyorum biyerlere, bazen sadece kadın kadına gitmek gerekiyorsa o zaman kayınvalidemem eşlik ediyorum. Ama önemli bişeyse yani. Öyle komşu gezmelerine günlere fln değil. Atıyorum bi mevlüt ya da bi bebek görme fln gibi, beni de ilgilendiren insanlarınkine gidiyorum. Ama fazlasına gelemem ben de Çünkü annem babam beni hiç bişey için zorlamadı şimdiye kadar, ister gittim ister gitmedim, o yüzden sıkıya gelemem.
Ama yine de bazen kv kırmamak için gidiyorum işte, çünkü o bana karşı çok iyi, kırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…