Sen bir de beni gör bebeğim ya 1 saat önce telefon çaldı aşkım geldim dedi kalbimi ağzımda hissettim :)
evet yaa bizimki doğuştan sanslı zaten her konudaahh bide barışsak daha ben barışmayı bekliyorum
inşallah canım buarad bizimkinin usta birliginide ögrendim çanakkaleye çıkmış bu konuyu konuşalı baya olmuştu ama :)
ay yerm seni yhaa ay bnde yaşıcm inş. o anı şimdi msjlaşıoz tuhaf hissediom kndmi başkasyla msjlşıom sanki :))
Onu bilmiyorum ama bnm onu bu kadar özlicegimi hayal bile edemezdim hayatımda ilk defa özlemek ne onu hissettim yaa
Hepimiz aynıyız tatlım ya ben daha önceleri özlediğimi sanıyormuşum inan ki
ben onu görnce karar vercm gerçkten özldmmi yoksa kendmi şartladmmı :))
ben onu görnce karar vercm gerçkten özldmmi yoksa kendmi şartladmmı :))
buket mutlulugundan ne yapacagını ne diyecegini şaşırdı kız özledigini bile hissetmiyor 30 günde böyle olduk dier izinlerinde nolacak acaba
buket mutlulugundan ne yapacagını ne diyecegini şaşırdı kız özledigini bile hissetmiyor 30 günde böyle olduk dier izinlerinde nolacak acaba
Önümzde zaman çok ben buarada sınavı falan unuttum yarın sınavda napacam acaba
aynn cnm yha valla fotolarla kavga ediom sizde nesiniz be bi işe yaramıonz öle mal gibi duruonz bn gerçğini istiom die bu sefer video açıom onlarda hep aynı ses kaytlarını ezberldm ztnn kendisiniii istyrmm bn yhaa
bnm umrmda bile deil :) sewglmi görcm yarn varmı ötesi :) sınvda 0 çeksem koymaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?