- 20 Mayıs 2012
- 599
- 17
- 118
burda kızlar yazıyo cnım sevglileri arayıp nelr diymuş benımkı napıyon nası gidio o kadr arkdşların sevgilileri neler diyomuş bak diyom illa söylemek mı lazım dio delirtiyo bnı ya alıştım artık kızlar bu arada yarın bu zamanlar tüm askerlik çıkıyo olackmış komutanları oyle demiş
ey allahımsen gitcen mi cnm ?
çıkcklar tbi ailesi gden ailesiyle ewciye çıkck ötekilerde çarşı iznine çıkck tören btck kışlaya dönckler hmn yarm sat bile sürmüo çıkmaları
ahh nerde canım biz daha adım atamadık sevgiliyiz ailem bilmiyor daha öğrenmelerine 4 yıl var anca üniversiteden snra ama kalbım onun yanında onun da zaten sadce babası gidebildi amasya taaa çok uzak .s
canım şmdi bir şey sorucam ben safaksoyle den bakıyorum safağa benımkının 21 mayıs sülüsü yarın yemın törenınden snra ewciye çıkıcak 2 gün snra da 7 gün dağıtım iznini kullanıcak o 2 gün ewci izni askerlikten sayılıyo mu izin mi oluyo safak soyle de kaç gün izin kullandı yerine 7 mi yoksa 9 mu yazağım bi bilgin var mı aydınlatırsan sewinirim
neslicim ewci izinleri normalde askerlktn sayılıo yani senn yannda olsa bile askerdeymş gbi yapıolarama bazı komutanlar çok ters we anlayışsz olup askeri durup dururkn sen ewci git diip gönderiomş snra tam tezkere zmnı nereye gdiosn sn o 3gnü öde bakalım diomş tbi nadir oluo bölesi ama askerlktn sayılıo dağıtımı saycksn sdce bide biliosn dmi gttiği tarih diil sülüs tarihinden itibaren şafak saycksn o günde dahil
anladım canım çokkk sağol allh razı olsun bir de kç gün izin kullandı bölümüne ne yazıcam bilmiorum safak kaç sitesine hiç girdin mi
kızlar bitti mi ya tören benımkı çıkmadı mı ki aramadı daha .s
Ben geldim kızlaaaaarrrr
Askerim sonunda İstanbul'da az önce konuştuk ama maalesef yarın sabah görüşebileceğiz
hoşgeldn yarenimm :)) özledmmm senii :)) gözün aydnn :)) eniştem geldi he :)) bnmkide yolda akşm 11 de burda allhn iznyle bzde snvdan snra buluuşcz :)))
Bende seni çok özledim yarenimmmmm :) sms'te yaptım hatta az önce mesaj attım sana evet ya Ömer'im geldi sonunda. Eniştemde sağ salim gelsin inşallahhhhhhh :)) Bizde sınavdan sonra buluşacağız
Bende seni çok özledim yarenimmmmm :) sms'te yaptım hatta az önce mesaj attım sana evet ya Ömer'im geldi sonunda. Eniştemde sağ salim gelsin inşallahhhhhhh :)) Bizde sınavdan sonra buluşacağız
Doya doya zaman geçirin artık allah herkesin sevdigini sağ sağlim kavuştursun
mesajını şimdi gördm bebğimm ay çok heycn yaptm yhaa inanki kalbm çkck gibi :))
amnnn cnmm sennkinide :))
inşallah canım buarad bizimkinin usta birliginide ögrendim çanakkaleye çıkmış bu konuyu konuşalı baya olmuştu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?