92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ey allahım sen gitcen mi cnm ?

çıkcklar tbi ailesi gden ailesiyle ewciye çıkck ötekilerde çarşı iznine çıkck tören btck kışlaya dönckler hmn yarm sat bile sürmüo çıkmaları

canım şmdi bir şey sorucam ben safaksoyle den bakıyorum safağa benımkının 21 mayıs sülüsü yarın yemın törenınden snra ewciye çıkıcak 2 gün snra da 7 gün dağıtım iznini kullanıcak o 2 gün ewci izni askerlikten sayılıyo mu izin mi oluyo safak soyle de kaç gün izin kullandı yerine 7 mi yoksa 9 mu yazağım bi bilgin var mı aydınlatırsan sewinirim

neslicim ewci izinleri normalde askerlktn sayılıo yani senn yannda olsa bile askerdeymş gbi yapıolar ama bazı komutanlar çok ters we anlayışsz olup askeri durup dururkn sen ewci git diip gönderiomş snra tam tezkere zmnı nereye gdiosn sn o 3gnü öde bakalım diomş tbi nadir oluo bölesi ama askerlktn sayılıo dağıtımı saycksn sdce bide biliosn dmi gttiği tarih diil sülüs tarihinden itibaren şafak saycksn o günde dahil

anladım canım çokkk sağol allh razı olsun bir de kç gün izin kullandı bölümüne ne yazıcam bilmiorum safak kaç sitesine hiç girdin mi

anladım canım çokkk sağol allh razı olsun bir de kç gün izin kullandı bölümüne ne yazıcam bilmiorum safak kaç sitesine hiç girdin mi

ne dmk sndende razı olsun hpimz bu yollardn geçiorz şmdilk 7 yaz snra acemidede kullanırsa 7nin üstüne kullandğı gün kdr ekleyip hesaplarsn şafaksöyle die bi yer wr ordan bakıorm bn aslında bn gün hesabı diil ay hesabı yapıorm bugn 11aydan bi gün eksik şafağım))

Ben geldim kızlaaaaarrrr
Askerim sonunda İstanbul'da az önce konuştuk ama maalesef yarın sabah görüşebileceğiz

Ben geldim kızlaaaaarrrr
Askerim sonunda İstanbul'da az önce konuştuk ama maalesef yarın sabah görüşebileceğiz

hoşgeldn yarenimm :)) özledmmm senii :)) gözün aydnn :)) eniştem geldi he :)) bnmkide yolda akşm 11 de burda allhn iznyle bzde snvdan snra buluuşcz :)))

hoşgeldn yarenimm :)) özledmmm senii :)) gözün aydnn :)) eniştem geldi he :)) bnmkide yolda akşm 11 de burda allhn iznyle bzde snvdan snra buluuşcz :)))

Bende seni çok özledim yarenimmmmm :) sms'te yaptım hatta az önce mesaj attım sana evet ya Ömer'im geldi sonunda. Eniştemde sağ salim gelsin inşallahhhhhhh :)) Bizde sınavdan sonra buluşacağız

Son düzenleme:
Bende seni çok özledim yarenimmmmm :) sms'te yaptım hatta az önce mesaj attım sana evet ya Ömer'im geldi sonunda. Eniştemde sağ salim gelsin inşallahhhhhhh :)) Bizde sınavdan sonra buluşacağız

mesajını şimdi gördm bebğimm ay çok heycn yaptm yhaa inanki kalbm çkck gibi :))

mesajını şimdi gördm bebğimm ay çok heycn yaptm yhaa inanki kalbm çkck gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…