Bu yılda böyle geçti sayelerinde ünv hayalleri bile suya düştü
eliffm yhaa bnde ticker isteom nsl yaptn bn bi türlü beceremiom :)))
bnce bzm içimzde yoktu:)) şaka biana 1 sendr çlşıom annm dio yrn snva grcn umrnda değil dedm daaa git sen gir salla çık saymde üni sınavı görrsn :) annm dio cnm kzm bnm 28 gndür kafayı kırmdı gelceği gün delirdi :))
valla yarenm sen bnden bi parça oldn resmn içini dışını heryerni okuyablrm sorun yok :) sms yaptn yha sonnda mtluluk krzne girdm :)
bu arada sizin hbrnz yok tbi 92/3 lerin topiği açıldı :))
kadın haklı kızı elden gidiyor
92/3e gitckler burda toplansndalar :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html burdan baka baka yapmıştım bebeğim
elf allah senin cezanı vermesn ztn yapamıodm şimdi hç yapamıom kzm bu ne hamilelk çizelgesi bu tamm izne gelcekte o kdrda deil öhö öhö yane :)
ayyy yanlış link atmışımdır mal benDaha teyze olmaya hazır değilim zaten
Bu siteden yaptım kuşum Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers[/QU
allahm yarabbm hamle kdını görnce dedm noluo töbe töbe :))
ayyy yanlış link atmışımdır mal benDaha teyze olmaya hazır değilim zaten
Bu siteden yaptım kuşum Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers[/QU
allahm yarabbm hamle kdını görnce dedm noluo töbe töbe :))
aklım başımda değil ki
amanın kısçeler bugün bizdn mutlusu varmıdırr acep askerim çıkar çıkmaz sms yaptı bnada attrmş bende yaptım şimdi yolda çokkkkkkk mutluyum çokkkk bukum dediğin gibi bşka biriyle konuşuyorum gibi çokkkk özlemişim çok mesajlaşırken otelde uyuyakaldı konuşurken uyuyakalmasını bile özlemişim dayanamıcam yarına kadr wala
aklım başımda değil ki
belli bna hamlelk günü saydrck kadr uçmuşsn :))
belli bna hamlelk günü saydrck kadr uçmuşsn :))
Onuda sayacağın zamanlar gelcek nolmuş az bir şey erken davrandıysam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?