92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

sen en iisi msn e gel ben sana şifremi vereym sen yap ben yoksa 24 ay yaptrcm askerliği ticker tarihlerinde ilkleri yaşattım :))

Yemin toreni izlenimleri:

Kalabalik, coook fena bir kalabalik...

Oturucak yer bulamayinca ayakta bekleme, Sansa sevdiceginin onune denk gelmesi.. :)

Onun disiplinli olup sana hic bakmamasi.. :)

Icinden gelen kocamaaan bir "sevdicegi kapiim kaciim burdan bu ne eziyet gunesin altinda" hissi...

Vatan icin can feda diye bagiran asker kiyafeti giymis kucucuk cocuklara bakip, aglamak, aglamak ve aglamak..

Hepsi kucucuk, o kamuflajlar buyuk ustlerine.. Askercilik oynuo hepsi.. O yurumeler marslar resmen oyun gibi bakiyorlar belli..

Duydugumuz gururdan cok, uzulduk biz.. Icimiz buruldu..

Ama evet guzel bir his.. Hele ki nizamiyede sarilip karsilamak.. :)

Ay zayiflamisss... 10 kilo vermis.. Bi guzel olmus ki sorma..

Beni de uydurdu kendine askere gitmeden habire yedik, kendi zayifladi ben kaldim.. Kizlari da alsinlar askere ahahaha :))

Ay zayiflamisss... 10 kilo vermis.. Bi guzel olmus ki sorma..

Beni de uydurdu kendine askere gitmeden habire yedik, kendi zayifladi ben kaldim.. Kizlari da alsinlar askere ahahaha :))

hayy Allh cezanı vermesin senın güldürdün beni yaa inşallh benimki de zayıflamıştır biz de 1 saat snra bluşuyoruz :))

Kızlar, yarinizle konuşmuşsunuz ne guzel. :)
Ben bir haftadır yoktum, bir hafta daha olayacağım sanırım. Bur selam veriyim dedim. Guzel geçirin bu haftayı yarinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…