Ben bı kere aldım kartlardan bitti herhalde o. Bı daha alabilirsem alacağım ama bakalım ne zaman.
Bırakma telefonu elinden bence. Bana bi kac kere oyle oldu, cok üzülüyorsun sonra.
Ay duydum telefonu kizlar duydum :)) ama heyheyleri ustundeydi, aksam yine ictima alinirken bir suru ceza yemisler.. sinirliydi bayaa.. kina dedigin evde olur disarda ne isiniz var dedi. Ay adamin icine canavar kacti :) normalde karismaz.
sonra da ozledim cok napiim dedikiyamam uzuldum sesini oyle duyunca sora zaten bende kactim kinadan, migrenim tuttu davul sesinden, zor attim kendimi eve vallahi.. simdi cumartesii de dugun var, ona da takmaz insallah, allahtan dugun gunduz 1-1 bucuk saat falan suruyormus, ondan yirtarim sanirsam :) ay su son haftayi atlatsak bi kazasiz belasiz..
Bizimki gibi canım. benimkinin çok kötüydü sesi çok yorulmuş bugün hiç bitmicek sanmış ya
Senin orda eğlendiğini sanıyordur o orda öyleyken ama sende mecburen ordasın ve içinin ne kadar kan ağladığını düşünemiyordur.
Sen alttan almaya bak canım gerçekten psikolojileri bozuluyor orda
oyle canim oyle.. alttan aldim ben de zaten.. ama uzuldum tabii o haline onun
cumartesi dugune gidicem de ona sarmaz herhalde, kisa surcek bisi.. ama dugun esnasinda telefonu acamam.. soylerim artik 3le 4 arasi acamam diye aramasin o satte bari.. :) bosuna atarlanmasin :)))
yazik napsin ben onun durumunda olsam zehir ederdim hayati valla, yine sesi cikmio bitanemin
Tabiki üzülürsün canım yabence deme canım ya o zaman daha kızmasın arama dedin die iyi be aramam falan der belki bidaha o gün aramaz falan sonra sen daha çok üzülürsün
arasın birazcık dışarı çıkıp konuşursun :S
Haklı onlarda tatlım ya valla çok iyi anliyorum ben olsam acaba nasıl olurdum falan diye düşünüyorum :S
haklilar tabii, akli fikri bende bitanemin bilmez miyimnapalim olcak boyle seyler, zaten zamanla alisacak o da bu duruma illa ki..
aynen canım çok fenaymış ya geçenlerde bir kişi eksikmiş kaç saat bunlara yat kalk sürün falan demişler ya.
seni deniyordur tatlım o kadar da değişmiş olamaz yani :)
Ay duydum telefonu kizlar duydum :)) ama heyheyleri ustundeydi, aksam yine ictima alinirken bir suru ceza yemisler.. sinirliydi bayaa.. kina dedigin evde olur disarda ne isiniz var dedi. Ay adamin icine canavar kacti :) normalde karismaz.
sonra da ozledim cok napiim dedikiyamam uzuldum sesini oyle duyunca sora zaten bende kactim kinadan, migrenim tuttu davul sesinden, zor attim kendimi eve vallahi.. simdi cumartesii de dugun var, ona da takmaz insallah, allahtan dugun gunduz 1-1 bucuk saat falan suruyormus, ondan yirtarim sanirsam :) ay su son haftayi atlatsak bi kazasiz belasiz..
Evet, cok sıkılar. Benimkinin gunü hastane de geçiyor da cok sıkılmıyor neyse ki.
Sana patlamış desene, neyse biliyorsun morali bozuk takılma sende. :) bir şey demez herhalde düğüne de ya bence, kınaya gittin düğüne mı gidemiyiceksin yani. :) bu haftayı atlatsak, daha mı iyi olucak bilmiyorum. Dağıtım yerleri belli olunca, inşallah hepimizin yüzü güler. :)
yok canım benım askerım oyle değil benımkıının 21 ndeydı arkdaşa yazdım onu ben benımki amasyada
ayy pardon hatlar karıstı canım :)
yok takilmadim.. ama uzuluyor insan sesi de cok bitkindi.. sanki o orada eziyet cekiyor sen anlamiyormussun gibi sucluluk duymaya basliyorsun.. aman dugun oyle dugun degil zaten.. yani yemeli icmeli eglenceli fln degil.. kilise dugunu.. 1 saat fln suruyormus, bende ilk kez gidicem :) o yuzden ona takilacagini sanmiyorum..
valla su yerler bir belli olsa hepimiz iyi haberleri bir alsak insallah.. bir nebze rahatlariz, ustada aramalari sormalari daha rahat olur, duzenleri oturur. Onlar da alisir bi-iki ay sonra..
ah insallah..
İnşallah ya. Benim öğrenmeme 1 gun kaldı. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.
İnşallah ya. Benim öğrenmeme 1 gun kaldı. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.
Evet canım bende bugün açıklancak diye biliyorum. sen benden önce öğrenirsen yada ben senden önce öğrenirsem hemen buraya yazalım olurmu.
Çünkü benimki fazla arıyamiyor hiç değilse senden haber alıyım belli olup olmadığını.
Benimki gece 2 gibi belli olucak dedi. Ben yarın öğrenirim en erken. Hafta sonu olunca seninki de arar bence. Yazarım ama tabi konuşursam.
Günaydın Naxi. :)
Öğrenirsem yazarım. İnşallah hayırlısı olur, cuma bir de bugün. Gittiği günde kandilli. Hayırlısı olsun, neresi cikarsa çıksın önemli degil ya.
Usta birliği belli olan var mı kızlar ?
Bizim 21 Haziran da belli olmuştu çoğumuzun.
Usta birliği belli olan var mı kızlar ?
Bizim 21 Haziran da belli olmuştu çoğumuzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?