- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Sizinkiler ne zaman gitmişti canım?
Bizim bugün belli olucak demişlerdi bakalım bekliyoruz daha haber gelmedi. zaten gece belli oluyormuş heralde.
Saol canım. Hayırlısı olsun artık inş.. iyi bir yere düşerler.
bu arada nasıl olmuş seninki canım hastaneye gitmişti en son?
yahu niye gece belli oluyormus... gunduz gozuyle soylesinler iste alla allaa.. zaten gerilmisiz burda :S :))))))
91/2 yareniyim bende ninenizim yani
91/2 yareniyim bende ninenizim yani
yahu niye gece belli oluyormus... gunduz gozuyle soylesinler iste alla allaa.. zaten gerilmisiz burda :S :))))))
Rapor haftaya çarşamba çıkacakmış, o zaman belli olucak mr in sonucu. Astım icinde ilac kullanıyor iste, cok zorlanmazsa kriz olmuyor, günlük nefes daralmalarına da alisti zaten kac zamandır, ilac kullanınca daha iyi oluyor. Sagol sorduğun icin. :)
Hayırlısı olur inşallah. Bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum
Yorulmasa daha iyi olur canım. Hayırlısıyla inşallah mr'da da bişey çıkmaz. böyle hasta falan olunca insanın daha da çok aklı kalıyor ya..
İnşallah daha iyi olur tatlım..
Evet aklim onda. Sagol canım, inşallah. :)
Aradi bir kac dk önce konuşurken çağırdılar bir şey icin kapatmak zorunda kaldı, bu gece kesin belli olucakmis, 4te de belli olsa uyandırıp söyleyecekler dedi. Bekliyoruz bakalım ne olacak. Morali bozuk gibi degildi. Yarın arar söylersin o zaman dedim belki dedi, deli ediyor beni ya.
Amin kızlar Rabbim hepinize nasip etsin..
Şu usta birliğine ayağınızı bi atın bakalım..
Dua ediyorum sizler için hayırlı yerler çıksın diye.
Aynen canım benimkide 10dk önce aradı sesi çok kötü geliyordu. bugün söyliceklermiş galiba ama ne zaman bilmiyorum dedi kim sölicek onu bile bilmiyorum dedi.
Hemen kapatması gerekti gece aricam dedi kapattı
ay yok bizimkiler aciklanmiyor vallahi :) gerildik.. biz yaklastikca usta birligi uzaklasiyor sanirsam :)))
bizimki pazartesi-sali belli olcak ama hic bilemiyorum pat diye bugun aciklayabilirler yani...
ufff.. :S
aynen gözdoşum en stresli korkulu anlar ama bence asıl askerlik şimdi başlıyor ,başlayınca çorap söküğü gibi gelicek inşallahh.ne günlerdi dimi yakızlarrrrr derin nefes we kalbmzi ferah tutuorz bzmde öle gce açıklanmştı gce yarım gbi geldi hbr askerliğin en zor kısmı bu dakikaler herhalde dmi errescim
aynen gözdoşum en stresli korkulu anlar ama bence asıl askerlik şimdi başlıyor ,başlayınca çorap söküğü gibi gelicek inşallahh.ne günlerdi dimi ya
canım öncelikle gözün aydın diyorum , benım askermde acemiliğini orada yaptı , dedikleri kadar var çok yorucu oluyor eğitimleri, bu konularda çok bilgilendim artık , aramadıgında sıkma canını kesnlıkle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?