92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlaaar ben geldim. Ben yokken neler yaptınız bakalım,keyifler nasıl?
Şafak 435 mehtap 7
Yalnız benim askerimin acemi birliği 75 gün,7 gün sonra gelip 3 gün kalıp gidecek ondan 15 gün sonra hayırlısıyla 1 haftalığına gelecek dağıtım iznine

aman daha açıklanmamışmı usta birliklerii .beni saat 17:00 gibi aramıştı .hakkınızda hayırlısı kızlar askerlik şimdi başlıyor :))

Ay başlasa da bitse bu ne böyle canım stres stres. Açıklansa da önümüze baksak artık. Ne olucak nasil olucak.
Ankara da kalsa ne guzel olur benimki. Ankara, Tekirdağ, Şırnak, Hakkari ve Kıbrıs bunlar muhtemel yerler dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Oh oh ne guzel 2 kere göreceksin askerini, dağıtımdan önce moral olur ikinize de. :)

usta birlikleri belli olacaklar için hayırlı yerler olur inşallah.. bizim acemilik süremiz belli olamadı hala.. bu arada askerinizden kaç gün haber alamadığınız oldu..? sevdiceğim , beni yada annesini hergün arayıp 1-2 dk olsada konuşurdu , iyiyim der , hal hatır sorar kapatırdı.. bizde birbirimize haber verirdik, iyiymiş aradı diye.. 2 gündür haber yok.. çok merak ediyorum.. normalmi bu..?

biticek tatlım bu stresde biticek biticekki yenileri gelsin :) orada burada kalsın deme tatlım hayırlısı neresi olacaksa nerede rahat oalcaksa orası olsun diye dua et..

askeriyeyi arayabilir öğrenebilirsin canım.aklına çok kötü şeyleri getirmee olurmu ?

biticek tatlım bu stresde biticek biticekki yenileri gelsin :) orada burada kalsın deme tatlım hayırlısı neresi olacaksa nerede rahat oalcaksa orası olsun diye dua et..

Oyle dua ediyorum ama insanın gönlü kayıyor bir yerlere iste. Yarın bu saatlerde yüzüm güler inşallah. :)

kızlar bende ıkı gundur hıc konusamadım cok merak edıyorum umarım hepımızın askerı yakınımza düşerde hayırlısıyla en azından hafta sonları yanlarına gıder moral oluruz

ya sabah askerim aradı bugn açıklancak ben sana haber vercem heemn dedi hala bekliorum (( kalbm ellerimde atıo sanki yerimde duramıom :S rabbim hepimizn gönlüne göre versn inş. :S geceyi onlar bilerek beklemiolar ellerine ne zmn dağıtım listesi gelirse hemn habr vermk zorndalar gecede olsa uyandrmak zorndalar kızlar

canım senın askerınde acemılıkde manısa merkezdeydı dımı yemın torenınız gecen yıl 24 hazırandı sanırım bu hesaba gore bende 19 unda oğrenebılıcem sanırım

Evet canım. Bende dedim zaten herkes o tarihte öğrenir sanırım cunku biz hepimiz aynı akşam ogrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…