- 18 Mart 2011
- 9.078
- 30.898
- 748
aman daha açıklanmamışmı usta birliklerii .beni saat 17:00 gibi aramıştı .hakkınızda hayırlısı kızlar askerlik şimdi başlıyor :))
Kızlaaar ben geldim. Ben yokken neler yaptınız bakalım,keyifler nasıl?
Şafak 435 mehtap 7
Yalnız benim askerimin acemi birliği 75 gün,7 gün sonra gelip 3 gün kalıp gidecek ondan 15 gün sonra hayırlısıyla 1 haftalığına gelecek dağıtım iznine
Oh oh ne guzel 2 kere göreceksin askerini, dağıtımdan önce moral olur ikinize de. :)
olmaz mi heyecan... sinir stres olduk su an :) elektrik yayiliyor yarenlerden :)))
Düşündükte heyecanlaniyorum. Daha cok stres yaptım ama ben.
biticek tatlım bu stresde biticek biticekki yenileri gelsin :) orada burada kalsın deme tatlım hayırlısı neresi olacaksa nerede rahat oalcaksa orası olsun diye dua et..Ay başlasa da bitse bu ne böyle canım stres stres. Açıklansa da önümüze baksak artık. Ne olucak nasil olucak.
Ankara da kalsa ne guzel olur benimki. Ankara, Tekirdağ, Şırnak, Hakkari ve Kıbrıs bunlar muhtemel yerler dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
usta birlikleri belli olacaklar için hayırlı yerler olur inşallah.. bizim acemilik süremiz belli olamadı hala.. bu arada askerinizden kaç gün haber alamadığınız oldu..? sevdiceğim , beni yada annesini hergün arayıp 1-2 dk olsada konuşurdu , iyiyim der , hal hatır sorar kapatırdı.. bizde birbirimize haber verirdik, iyiymiş aradı diye.. 2 gündür haber yok.. çok merak ediyorum.. normalmi bu..?
biticek tatlım bu stresde biticek biticekki yenileri gelsin :) orada burada kalsın deme tatlım hayırlısı neresi olacaksa nerede rahat oalcaksa orası olsun diye dua et..
hayırlısı canım.bu akşam açıklanmıyormu neden yarın öğreniyorsun ?Oyle dua ediyorum ama insanın gönlü kayıyor bir yerlere iste. Yarın bu saatlerde yüzüm güler inşallah. :)
Usta birliği belli olan var mı kızlar ?
Bizim 21 Haziran da belli olmuştu çoğumuzun.
hayırlısı canım.bu akşam açıklanmıyormu neden yarın öğreniyorsun ?
canım senın askerınde acemılıkde manısa merkezdeydı dımı yemın torenınız gecen yıl 24 hazırandı sanırım bu hesaba gore bende 19 unda oğrenebılıcem sanırım
Streslidir üzülme ya. Ariyacakmis en azından onu biliyorsun, dertlenmene hiç gerek yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?