92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Saol canım. valla benim sevdiceğim 4 gün aramadığı bile oldu. arıyamıyorum çok kalabalık falan oluyor diyordu işte.
Normal yani bir iki gün daha aramazsa birliğini falan ararsın.

Hala hiçkimsenin belli olmadımı kızlar ustalıklar:S bende arada bakıyorum inş güzel yerlere düşerler hayırlsıı

Aramadı degil mı daha. Benimkide aramadı. Hayirlisiyla bı öğrenseydik iyiydi.

aramadı bebğim aramadı kalbmde sanki kuşlar uçuşuo heycandan mafoldm her dkk dua ediom elimi gözümü kulağımı kalbimi telden alamıorm :S en güsel anımz aslında bunlar çok heycan verici bi duygu korkuda var tabi :S

nerdeyse şafak attrcaz biz hala ustabirliği beklioz :) belkide askerlerimz 2.ci rüyalarını görüyorlardır :)

Ah canlarim insallah hepinizin yuzu benim gibi guler...

İstanbulluyum ben.. Gider gelirim askimin yanina bir ucaga bakar :))

Yalniz inanilmaz kalabalikmis telefonlar, deli gibi sira var dedi. Yeri soyledi kapadik hemen, herkes haber verme telasinda dedi..

Bekleyin sizinkilerin de eli kulagindadir.. Dayanin kizlar.. Dualarim sizinle..

Aradı. 30 sn konuştu.
Mardin midyat.
Ağlıyordu telefonda.
Çıkıyorum ben kızlar elim ayağım boşaldı. İyi geceler, hayırlı usta birlikleri.

saol cnm ben bekleyim o zmn arar birazdan çok fena heycan yaptım inş. yüzümüz güler senn adına çok sewndm

Aradı. 30 sn konuştu.
Mardin midyat.
Ağlıyordu telefonda.
Çıkıyorum ben kızlar elim ayağım boşaldı. İyi geceler, hayırlı usta birlikleri.

canım sıkma canını. ne desem bilemedim gelir geçer bu günlerde.her zaman dua et geçecek atlatıcaz beraber

çok kötymm yha erzincan çıkmş :S ölcem şimdi :S

Kuzum dur sakin ol.. Cok rahat edebilir de.. Ya bnm Cok yakin arkimin kardesi sirnak'a gitti.. Agladik agladik, valla izin bile yapmadan geldi.. Cok rahattim der hep, yemesi icmesi fln..

Hic belli olmaz iyi insanlar ciksin karsisina..batidan kirk kat daha rahat ggecirebilir askerligini..

Dayan kuzum, atlaticaz hep beraber insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…