çok kötymm yha erzincan çıkmş :S ölcem şimdi :S
Kuzum dur sakin ol.. Cok rahat edebilir de.. Ya bnm Cok yakin arkimin kardesi sirnak'a gitti.. Agladik agladik, valla izin bile yapmadan geldi.. Cok rahattim der hep, yemesi icmesi fln..
Hic belli olmaz iyi insanlar ciksin karsisina..batidan kirk kat daha rahat ggecirebilir askerligini..
Dayan kuzum, atlaticaz hep beraber insallah...
çok kötüyüm berbt durumdaym nsl dayancm bn yha 23 saat uuzağmda olck oralarda nsl rht olck bn yazamıorm k.bakmyn çıkıorm ii gecelr inş. diğerleri güsel yerlere düşerler
Aradı. 30 sn konuştu.
Mardin midyat.
Ağlıyordu telefonda.
Çıkıyorum ben kızlar elim ayağım boşaldı. İyi geceler, hayırlı usta birlikleri.
Bu arada nişanlım, askerlik 12 aya düşebilir büyük ihtimal dedi.bende dedim her sene öle deniyıo falan ama bu sefer büyük ihtimal düşebilirmiş askerde herkes sonucu bekliyo dedi meclise kadar gitmiş onay kalmış birtek.bakalım cumaya kadar sonuç gelecekmiş .ne güzel olurdu
Ya benimki de dedi oyle birsey ama hic haberlerde biryerlerde duymadik. Duyulmaz miydi bilemedim :S keske olsa...
Açıklanan arkadaşlar hayırlı olsun..
Doğu'ya çıkan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. Şimdi ben ne desem boş gelecek ben öğrendiğimde de hiç bir söz teselli edememişti.
Sadece yaşayıp görün, belki çok rahat edeceklerdir o yüzden şimdiden karalar bağlamayın.
Ah canim
Diyemedim bisi simdi bak..
canım sıkma canını. ne desem bilemedim gelir geçer bu günlerde.her zaman dua et geçecek atlatıcaz beraber
Canım seninkini duydum benim gözlerim doldu yaa..
benimkinden hala haber gelmedi ölcem merakımdan şuanda oofff
Aradı şimdi aşkıım ankara etimesguttaydı Çankırı çıkmışşş çok sevındıııımm2 haftada bi yanındayım arrtk :)
Sagolun.
Aradı şimdi. Doğuya düşsem ben rahat olurum, siz rahat etmezdiniz diyordu hep. Oyle değilmiş. Sesi daha iyiydi, en azından aksam ki gibi degil.
Konuşmadım zaten, kartları bitti diye, sadece bi tane 45 dk lik kaldı. Annesini arasın daha iyi.
Dondum kaldım aksamdan beri. Beynimde düşünceler uçuşuyor. Gözümde yaş yok. O ağladı ben ağlamamadım.
Sadece Dogu degil, Sınır bölgesi kızlar. Astım raporu yüzünden çatışmaya gitmese de, gerçi bilmiyorum gitmeyecek mı, o psikoloji ona orada yeter.
Askerden önce kafayı yiyip gelicem oradan diye sürekli kuruntu yapıyordu zaten.
çok kötüyüm berbt durumdaym nsl dayancm bn yha 23 saat uuzağmda olck oralarda nsl rht olck bn yazamıorm k.bakmyn çıkıorm ii gecelr inş. diğerleri güsel yerlere düşerler
Bu arada nişanlım, askerlik 12 aya düşebilir büyük ihtimal dedi.bende dedim her sene öle deniyıo falan ama bu sefer büyük ihtimal düşebilirmiş askerde herkes sonucu bekliyo dedi meclise kadar gitmiş onay kalmış birtek.bakalım cumaya kadar sonuç gelecekmiş .ne güzel olurdu
Şanlıurfa siverek çok kötüyüm yaa
Ezgicim batı kısla bıze de kazık attı herkes batıya bız Van erciş e(
Aradı. 30 sn konuştu.
Mardin midyat.
Ağlıyordu telefonda.
Çıkıyorum ben kızlar elim ayağım boşaldı. İyi geceler, hayırlı usta birlikleri.
Kizlarrrrrr
Burdur aciklanmis!! Bnmki ankara cikti :)) hadi hayirli haberlerinizi bekliom :)
Burdaki herkes Batı kışladan nasibini aldı desene
Bizim de öyle olmuştu canım yaa.. koğuştan 3 kişi mi ne doğuya çıkmıştı o 1 tanesi de biziz zaten..
Hayırlısı buymuş üzülme olur mu ? Bi kaç kişi var Van da askeri olan, biz de aynı gölü paylaşıyoruz bak :)
batı kışla derken , manisa merkez batı kışlamı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?