çok kötymm yha erzincan çıkmş :S ölcem şimdi :S
Kızlar hadi artık toparlanın dünden beri mahvettiniz kendinizi..
Güçlü olun ki güç verin.
ya çok zor bilmiyorum gözlerim dolu dolu kafamı yastığa koyduğum dakika hıçkırıklara boğuluyoruum
Gene allahıma bin şükürler olsuun Van'a düştüük ama işte doğu olması yetiyooo iştee
Çok iyi anlıyorum. Bende aynı şeyleri yaşadım.
Aama böyle dağılmak olmaz.. Bir an önce kendinizi toparlayın
ya çok zor bilmiyorum gözlerim dolu dolu kafamı yastığa koyduğum dakika hıçkırıklara boğuluyoruum
Gene allahıma bin şükürler olsuun Van'a düştüük ama işte doğu olması yetiyooo iştee
canım benmkide erzincana çıktı sabaha kadr annemn diznde ağladm oda bnm yüzümdn uyumadı gece 3 kere aradı askerim aklı bnde kalmş kendne bile üzülemedi dedi bura heryere gönderdi üzülme hatay hakkari şırnak diyarbakır akla geleblcek heryere göndrmş herkes ağlıo dedi bzm güçlü olmamz gerek biz ayakta durmassak onlar iice yıkılır biz hyrlısını istedk raabbm bunu hayrlı görmş sağ salim gelicek inş. hepsi doğudakide bzm askermz batıdaki de ölüm heryerde kötü düşünmeyelim sabırla duayla bekleyelm biz yareniz diğer kızlardan farklıyz ve güçlüyz unutma bunu en şerefli görevi yerine getrcez bizm işimz biraz daha zor ama alışcaz brkma kndini güç ver sewdiğine
haklısın canııım been inanamadım şaka gibi geliyo hala ama hayırlısı böyleymiş orada yiyecek ekmekleri içecekleri su varmş demek ki her neresi olursa olsun rabbim korusun onları acılarını göstermesin bizleree her türlü bekleyeceğiz zaten gene allahıma bin şükür hakkariye şırnağa falan çıkmadı bunada çok şükür yani sevinmeliyiz hem onlar bizimle güç buluyo onları güçlü yapan bizleriz zaten hayırlısı olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun ne diyeyim
Bu arada nişanlım, askerlik 12 aya düşebilir büyük ihtimal dedi.bende dedim her sene öle deniyıo falan ama bu sefer büyük ihtimal düşebilirmiş askerde herkes sonucu bekliyo dedi meclise kadar gitmiş onay kalmış birtek.bakalım cumaya kadar sonuç gelecekmiş .ne güzel olurdu
herkes sölüo bunu seçm var die kesin düşürürler diolar inş. düşer 3 ay 3 aydır senelerdir düşcek diolar usta birliğinde şansımz yaver gitmedi bari bunda şanslı olalım inş. düşer(((
sevdiceklerimiz aynı havayı solucak desene :) ANkara neresi naxi ?Kizlarrrrrr
Burdur aciklanmis!! Bnmki ankara cikti :)) hadi hayirli haberlerinizi bekliom :)
Aradı. 30 sn konuştu.
Mardin midyat.
Ağlıyordu telefonda.
Çıkıyorum ben kızlar elim ayağım boşaldı. İyi geceler, hayırlı usta birlikleri.
çok kötymm yha erzincan çıkmş :S ölcem şimdi :S
Şanlıurfa siverek çok kötüyüm yaa
canlarımmmmmmmmmmm hepinizin gözleri aydınnn .doğu -batı unutun bunları inanın yerleşssin yerine rahatlıyacak alışacaksınz bu duruma.umduğunuzdan daha güzel olması için bol bol dua edin hatta şuan kendinizi unutun unutun ki askerinize destek olun şuan her şeyden çok size ihtiyaçları var siz dik durun! her şey inanın çok güzel olucak .hiç birinizin yerleri kötü değil .aşka sevgiye mesafeler engelmidir mesafe dediğin nedir ? bu zorlu yolda bir adım daha geride bıraktınız ,şükredinn nefes alıyorlar ... !kızlarrrrr ben çok kötüyüüm yaa vana çıkmış benim askeriminde dünden beri ağlamaktan helak oldum ya doğunun d si bile aklımın ucundan geçmiyoduu allahıım sabır ver bana yarabiim
Tabi canimya 3 ay ne demek.ben her gunumu saatlere bakarak geciriyorum.bunu dusunursek bana 3 ay bi omur gibi geliyor.ne guzel olurdu.ben pek umutlu degildim ama askerim cok umutlu dolayisiyla banada yansidi.hayirlisi.
ayyy canlarımm benimm herkesin yeri belli olmuşş okurken gözlerim dolduuukıyamammm. nden böyle yapıyosunuz askerinize desdek olcaksınız siz üzülmeyin nolur. biliyorm demesi kolay diceksiniz evet benmkide doguya çıkma ihtimali var ve bu ihtimal bile beni kara kara düşündürmeye yetiyo anlıyorum sizii.. ankaraa çıkar arkadaşımm çok iyi biyer çok şanslıymışsınız :) ... van'a çıkan da üzülmesn benmde yakın akrabam vanda yaptı ama inan çok rahattım insan baba ocagında bile bukadar rahar degl demişti üzülmeyinnn . hakkımızda hayırlısını versin Rabbim. benm askerimde dogu istiyo ama benm aklım kalcak biliyorm dua etmekden başka çarem yok. herkeseee tekrardaann hayırlı teskerelerrr sanırım askerlik yeni başlıyo
saol cnm amn inş sennki doğuya düşmz bn mafoldum inanki düşüncesi bile beni mafediodu şimdi kendisi gerçk oldu allahm sabrını versn yoksa zor dayanıorm :S
kızıyorum ama baak sen asker yarenisin. unuttunmu sen bana morel veriyodun. şimdi sıra sende dimdik tut başını mutlu ol yüzün gülsün. askerin seni böyle görse üzülür dimi..canı sagolsunnn yeter bebegimm dua et bol bol. nice askerler gidiyoo,öyle düşün. biliyorm zor ama elden bişe gelmez. RAbbim daha büyük acılar vermesn...
amn cnm amn doru diosun ama n aklım n kalbm n beynm bende değil dünden beri :S korku var içimde ayrılıktan daha beter bişey korkuyorm :S rabbme emanet hepsi çok zormuş çok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?