92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

tabikii canım benim allahtan başka kimimiz var ki zaten.. hayırlısıyla gidip gelicekler allahın izniylee

Canimcim, henuz ankarada neresi oldugunu bilmiyoz.. Kagitlar asilmamis daha..

Benimki de soyledi, cogunluk hakkari yuksekova dedi... herkes perisan diyor, uzuldum.. Normalde burdur bati cikarir diyordu herkes, bu sefer cogunluk dogu olmus sanirim..

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.. Allah yardimcisi olsun askerlerimizin..

doğusu batısı yok bu işin ya adı doğu gerçekten batıdakiler doğudan beter aslında bu kadar gözüünüz korkmasın kızlar .
naxicim hayırlısı olsun sizin içinde sende benim gibi 15 aylığına ANkaralısın :) .benim bildğim burdur hep doğu Atıyordu hayırlısı herkes için...

Benimkide etimesguttaydı çoğu arkadası doğuya düşmüş çok üzgündü oda allah hepsinin yardımcısı olsun

% 70 doğu çıkarmş burdur ( hakkari şırnak diyarbakır hatay van fazlaymş :S benm anlamadğm saçmalık komando seçmeye geldklernde seçtikleri komandolar hep batıya düşmüş izmir istnbl bolu ankra fln düşmüş bzmkiler doğu düşmüş :S 28 günlük eğtmle napcaklar o garibanlar hakkaride fln :S çok saçma bi düzen var anlamadm bu askerlikte gerçekten mantk die bişey yok :S

Kızlar okudum şimdi açıklanmış usta birlikleri.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.. Ne olur hırpalamayın kendinizi biz asker yareniyiz dimdik durmalıyız sakın unutmayın bunu. Askerinin usta birliği doğuya çıkan arkadaşlar üzülmeyin birçok arkadaşımın sevgilisi doğuda yaptı askerliğini muşta,şırnakta,hakkaride,erzincanda.. Hepside çok rahat ettik diyorlar. Batıda olup eziyet çekmekte var böyle düşünelim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.. sıkmayın canınızı hepinizi çok seviyorum

yemn törenine az kaldı şimdide vakit geçmio

Büş'ümmmmm kıyamam ben sana bitanemm.. Üzülme ne olur mesajlarını okuyunca gözüme uyku girmedi pazartesi yapıcam mesaj hakkı merak etme sen.. Bitanem ne olur sıkma sen canını bak benim arkadaşımın askeri erzincanda yarıladı askerliği çok rahatlar nerdeyse her gün konuşuyorlar bebeğim üzülme sen sakınn

biz b,1 buçuk aya yakın ögrencez ozman biz napcaz bilmiyorum yandıkk valla. kızlar hepsi perişan kimse ugramıyo topige onları gördükce korktum valla...

biz b,1 buçuk aya yakın ögrencez ozman biz napcaz bilmiyorum yandıkk valla. kızlar hepsi perişan kimse ugramıyo topige onları gördükce korktum valla...

Bende girdim bir okudum şok oldum canım ya dağılmış yarenlerimiz resmen. Toparlanmaları lazım ama olmaz ki böyle
Askerimle dün konuştuk 20 gün sonra falan belli olur dedi canım ya. Bakalım bizim neresi olacak. Hangisi hayırlısıysa orası olur inşAllah..:18:

inşallah canım hayırlısını istemekden başka caremiz yok. bende çok üzüldüm hiç birinin moreli düzgün degilki gelsnler haklılar offf biz napcazz yaaa..

inşallah canım hayırlısını istemekden başka caremiz yok. bende çok üzüldüm hiç birinin moreli düzgün degilki gelsnler haklılar offf biz napcazz yaaa..

Hiç bilmiyorum Züleyha'cım ya. Kim bilir neresi düşecek bize de. Şimdiden onun heyecanına üzüntüsüne kapıldım kızların yazdıklarını okuyunca

Hiç bilmiyorum Züleyha'cım ya. Kim bilir neresi düşecek bize de. Şimdiden onun heyecanına üzüntüsüne kapıldım kızların yazdıklarını okuyunca

3 hafta oldu hala nasıl geçer diyorum . heralde askerlik bitecek hala aynı lafı söylicem benn. çok zorr bu daha yeni yenii dahada çok belli oluyo. bugun diyoki aşkım ' seninle evlencegimin hayaliylee burda yaşıyorum, ogünü hayal ederek yaşıyorm' diyoo kıyamamm yaaa ( o böyle laflar ettikce zorlanıyorum hiç günler geçmiyo.evt kimbilr biizmkiler nerde yapcak askerligini

Öyle deme tatlım günler ama öyle ama böyle bir şekilde geçiyor. bak nerden nereye geldik. belki çok bir yol alamadık ama yemin törenine 1 haftadan az bir zaman var. Bir de onları otobüse bindirdiğimiz günü düşün burda ne haldeydik. Zaman yavaşta olsa hızlıda olsa akıyor. Akmak zorunda.. Hayırlısıyla dönecekler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…