92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

tabikide öyle çok haklısın. otobüse bindigi anı hatırlamak bile istemiyorm. ben yaşayamamm onsuz diye agladıgımı ablama sarıldıgımı hatırlıyorumda. yaşanıyomuş mecbur kalınca yaşayabiliyomussun çarşıda felan el ele birini göreyimm öylece bakıyorm onlara içim gidiyoo . geçende rüyamda sanki yanımdaymış gibi ellerimi ellerinin içine aldı hissettm biliyomusun gerçek gibiydi aynı kaltıgımda mutsuz olacagım yerde mutluydum çünkü rüyada olsa bile gerçek gibi gösterdi RABBim çok şükür ama zoruma gitmedi degil tabi ... çok özledim galibaaa yaa...

Benimkide etimesguttaydı çoğu arkadası doğuya düşmüş çok üzgündü oda allah hepsinin yardımcısı olsun

Amin canım öyle olmuş valla. Bana fazla üzülmedim ama herkesin istanbula çıkıpta benim oraya çıkmama canım sıkıldı dedi. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.
seninki nereye düştü canım?

Ah canım hepimiz aynı durumdayız inan bana sürekli rüyalarıma giriyor. Dışarda bırak el ele çifti görüp üzülmeyi kavga edenini görsem bile içim gidiyor. Keşke diyorum yanımda olsaydı da kavga etseydik farketmez. Bazen ona çok ihtiyacım oluyor omzuna yaslanmak istiyorum ama yok işte tatlım gerçek bu ve bunuda atlatacağız inşallah

Kendi derdime diğer arkadaslar sizinle konuşamadım, kusura bakmayın. Rabbim hepimize hayırlı kira inşallah usta birliklerini.

Mardinle alakalı bir şey bulamadım internette ya. Cok az bilgi var. Of. Sınır abi sınır nasil geçecek bu günler.

içimi okudun sankiii. onların omzunaa nekadar muhtaçmışız dimi??? şimdi daha iyi anlıyorm. ona kırıldıgım zman bile onun omzunda huzur buldum hep benn şimdii napcamm kime yaslancamm (((((

Öyle deme canım benim Allah'ın zoruna gider. Sevdiğini kaybedenler ne yapsın o zaman? Onlar gittikleri gibi gelecekler Allah'ın izniyle ve biz o omuzlara yatarak yaşlanacağız

yaşlancazzz dimi???? ayy nasıl güzel laftır öyleeee. yaşlanmakk istiyorumm senlee askerimm

içimi okudun sankiii. onların omzunaa nekadar muhtaçmışız dimi??? şimdi daha iyi anlıyorm. ona kırıldıgım zman bile onun omzunda huzur buldum hep benn şimdii napcamm kime yaslancamm (((((

Öyle deme canım benim Allah'ın zoruna gider. Sevdiğini kaybedenler ne yapsın o zaman? Onlar gittikleri gibi gelecekler Allah'ın izniyle ve biz o omuzlara yatarak yaşlanacağız

Napiosunuz hatunlar. Okumadim sayfalari moraller nasil toparlanabildiniz mi biraz?

Valla dun sevinemedim bile bnmkine cok uzuldum.. O da aradi burda arkadaslar uzgun dedi..

Ah rabbim korusun hepsini... Bakamadim bgn pek dugun mugun derken, sersem oldum sicakta vallahi..

ayy yazıkk bırak kız tadını çıkarsınnn :):)

ne demekkk beklerim kuzummmmmmm onun asker arkadaşları varsa benmde asker yarenleri arkadaşlarım varrr çok uzun oldu bee

Bana hava atıyor telefonda yok benim şöyle arkadaşlarım oldu yok böyle arkadaşlarım oldu. Çok konuşma akıllı ol benimde yarenlerim var dedim. Bir kere de tadını çıkarmama izin ver aşkım askerde olan benim ya diyor

bitanem m.etme topladım ben kendmi bende baya bilgi aldm erzncan için dağa tuncelidekileri yolluolarmş :S:S bunu duyunca daha çok ağldm tabi ordaki askerlerde bzm sonçta :S annem kafayı yicekti bnm yüzmden inanki kendimi tanıyamdm dün (( dün sana ne kdr ihtycm vardı anlatamam :S ama atlattım bugn 1 saate ykn knştk m.aliyle sana slm söledi dedi nerde senn yarenn alsn seni başımdan o seni yumuşatıp yolluodu bana n güsel :)))) ikimzde deli gibydk dün 3 kere aradı bn susuom o ağlıo :))) inş. sizinki bzmki gibi doğu olmaz adı bile yetio :S:SS:

Bitanem inan bana mesaj hakkım yoktu ama sanki Ömer erzincana gitmiş kadar üzüldüm. Evde başka telefonda yoktu ulaşamadım sana. Gözüme uyku girmedi bir türlü. Aleyküm selam canım benim sende ona benden çok selam söyle. Dediğim gibi arkadaşımın askeri erzincanda yarıladı askerliği her gün konuşuyorlar çok rahat çocuk. İnşallah canım ya haklısın adı bile yetiyor ama neresi hayırlıysa orası çıksınn

amn bitanem olur sölerim a.s ölürüm sana yha kıyamam k.bakma uykusuz bırktm senide :S eniştem napıo haber varmı arıo demi hergün

gecicek bebğim m.etme dik dur biz ağlayınca bişey değişmio allaha sığıncaz ona emanet etcez askerlerimizi sewgililerimizi en sewgiliye rabbimize emant etcez sağ salim gelcekler allahın izniyle rabbmm o pisliklere fırsat vermesn sağ salim gelsn bütün askerlerimz .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…