Öyle deme tatlım günler ama öyle ama böyle bir şekilde geçiyor. bak nerden nereye geldik. belki çok bir yol alamadık ama yemin törenine 1 haftadan az bir zaman var. Bir de onları otobüse bindirdiğimiz günü düşün burda ne haldeydik. Zaman yavaşta olsa hızlıda olsa akıyor. Akmak zorunda.. Hayırlısıyla dönecekler inşallah.
Benimkide etimesguttaydı çoğu arkadası doğuya düşmüş çok üzgündü oda allah hepsinin yardımcısı olsun
tabikide öyle çok haklısın. otobüse bindigi anı hatırlamak bile istemiyorm. ben yaşayamamm onsuz diye agladıgımı ablama sarıldıgımı hatırlıyorumda. yaşanıyomuş mecbur kalınca yaşayabiliyomussunçarşıda felan el ele birini göreyimm öylece bakıyorm onlara içim gidiyoo . geçende rüyamda sanki yanımdaymış gibi ellerimi ellerinin içine aldı hissettm biliyomusun gerçek gibiydi aynı kaltıgımda mutsuz olacagım yerde mutluydum çünkü rüyada olsa bile gerçek gibi gösterdi RABBim çok şükür ama zoruma gitmedi degil tabi ... çok özledim galibaaa yaa...
Ah canım hepimiz aynı durumdayız inan bana sürekli rüyalarıma giriyor. Dışarda bırak el ele çifti görüp üzülmeyi kavga edenini görsem bile içim gidiyor. Keşke diyorum yanımda olsaydı da kavga etseydik farketmez. Bazen ona çok ihtiyacım oluyor omzuna yaslanmak istiyorum ama yok işte tatlım gerçek bu ve bunuda atlatacağız inşallah
Öyle deme canım benim Allah'ın zoruna gider. Sevdiğini kaybedenler ne yapsın o zaman? Onlar gittikleri gibi gelecekler Allah'ın izniyle ve biz o omuzlara yatarak yaşlanacağız
içimi okudun sankiii. onların omzunaa nekadar muhtaçmışız dimi??? şimdi daha iyi anlıyorm. ona kırıldıgım zman bile onun omzunda huzur buldum hep benn şimdii napcamm kime yaslancamm(((((
yaşlancazzz dimi????ayy nasıl güzel laftır öyleeee. yaşlanmakk istiyorumm senlee askerimm
nikah masasına oturunca dicem çabuk evet de ulannnben bu anı nezmandan beri bekliym..
valla benden öncee o götürür nikah kıymayaaoyyy yerim onu bennn
Bana hava atıyor telefonda yok benim şöyle arkadaşlarım oldu yok böyle arkadaşlarım oldu. Çok konuşma akıllı ol benimde yarenlerim var dedim. Bir kere de tadını çıkarmama izin ver aşkım askerde olan benim ya diyor
ne demekkk beklerim kuzummmmmmmonun asker arkadaşları varsa benmde asker yarenleri arkadaşlarım varrr çok uzun oldu bee
Büş'ümmmmm kıyamam ben sana bitanemm.. Üzülme ne olur mesajlarını okuyunca gözüme uyku girmedi pazartesi yapıcam mesaj hakkı merak etme sen.. Bitanem ne olur sıkma sen canını bak benim arkadaşımın askeri erzincanda yarıladı askerliği çok rahatlar nerdeyse her gün konuşuyorlar bebeğim üzülme sen sakınn
bitanem m.etme topladım ben kendmi bende baya bilgi aldm erzncan için dağa tuncelidekileri yolluolarmş :S:S bunu duyunca daha çok ağldm tabi ordaki askerlerde bzm sonçta :S annem kafayı yicekti bnm yüzmden inanki kendimi tanıyamdm dün(( dün sana ne kdr ihtycm vardı anlatamam :S ama atlattım bugn 1 saate ykn knştk m.aliyle sana slm söledi dedi nerde senn yarenn alsn seni başımdan o seni yumuşatıp yolluodu bana n güsel :)))) ikimzde deli gibydk dün 3 kere aradı bn susuom o ağlıo :))) inş. sizinki bzmki gibi doğu olmaz adı bile yetio :S:SS:
Bitanem inan bana mesaj hakkım yoktu ama sanki Ömer erzincana gitmiş kadar üzüldüm. Evde başka telefonda yoktu ulaşamadım sana. Gözüme uyku girmedi bir türlü. Aleyküm selam canım benim sende ona benden çok selam söyle. Dediğim gibi arkadaşımın askeri erzincanda yarıladı askerliği her gün konuşuyorlar çok rahat çocuk. İnşallah canım ya haklısın adı bile yetiyor ama neresi hayırlıysa orası çıksınn
Kendi derdime diğer arkadaslar sizinle konuşamadım, kusura bakmayın. Rabbim hepimize hayırlı kira inşallah usta birliklerini.
Mardinle alakalı bir şey bulamadım internette ya. Cok az bilgi var. Of. Sınır abi sınır nasil geçecek bu günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?