safak = 427
mehtap = 2
safak zifiri karanlık göz gözü görmüyor((
bilmyrm cnm bişey soramıoz dedi çok sinirliler komtnlar dedi habire koş diye bize yükleniolr dedi( bnmki bomba eğitimindeymiş bgn gündz koşanlarla olamamş ama akşmda eğitim var dedi yine koşcaz dedi boş bırkmamşlr ondan aramamştr (
Aradi.. Evet 13:30 mus, 5 te anca cikarsiniz demisler.. Insallah seninki otobuse yetisir kuzum ya.. 5te cikarsiniz diince direk aklima sen geldin :S
Yurumus bizimkiler de habire toren provasi..
:S yetişemck hrlde bari kaynanama söleymde bilet saatini değiştrsnler(( bnm kavşma bi kç saat uzucak herlde (( yptğm hesaba göre 4 te bitio ama onlr 5 dedyse ypck bişy yok (
Valla belli olmaz.. Simdi askeriye isi bu, 4 hesaplariz 3 te bitebilir 5 te :S
Siz otobusu garantiye alin bari :S
Ay bi de yandiklari yetmiyodu sanki simdi gunesin alninda yemin edecek garipler, saatlerce ayakta.. :S
resmn eziet yha şu usta birliği rahat olsa bari bu n yha aman çock oyuncğı gibi bide saatlerle oynuolr sabh olsaydı hem sıckta olmdı o kdr(
Ole valla, kayinvalidemle konusuyodum, 13:30 olmus dedim... Ayyy oglen sicagi dedi.. Aman gectim ben valla yemin toreninden fln, olsun bitsin de aliim geliim sevdicegimi..
Yataginda uyusun, sariliim, basbasa oturup bi deniz kenarinda rakimizi icelim yahu... Huzur bulalim az zamanda olsa..Ozledim
yap valla bu sefer 28 gnlüğüne değil 14 aylığına göndercez( acısını çıkaralım yoksa 14 ay nsl dyncz :)
Ole valla.. Izin de kullanmicak dugunu yapabilelim die.. Neyse su an 14 ayi sildim ben! Cuma yanindayim ona odaklaniyorum :))
Yattim ben cnm, yrn cooook isim var
Hadi bakalim iyi geceler , ruyanda sevdicegini gor)
öleymş ama terör bölgesi deil o yönden rhtladm brz blmiom işte hçbişy o knuda o yzden çok kuruom kfmda
askerm aradı burdurun yemn töreni 13 30 a alnmş 2 buçk saat sürüomş 5 te otbse bncekti inş. yetişirler komutanlar barut gibi dio morller sıfır :S 8 asker için yas var burda bugn dedi(( allahm ailelerine sewdklerne sabr versnn ((
dua et bol bol bk kndi ağzınla sölüosn sıcak bölge diil düşünsene bz böle diorz terör diil çatışma yk batı bunlar hp ağzımzda peki ya o çatışmalara girenlerin sewenleri sewdkleri...onlar ne dick dua etcz buketcim bol bol dua etcz kötünün kötüsüne bile dayancz asker nişanlısıyz biz herşye dayancz
sölenti olabilirmi komutann ağzındnmı duymş yksa askerlerin sölentisimi çnkü askerlerin asparagas hbri çk oluomş çnkü bn heryrde aynı oluo die biliorm erkanında 9,30gbi bşladı yarım saat bşi sürdü askeriyeye gt çıkar et derkn öleede bi yarım saat tmm bukdr yani sanmıorm bn öğlen olcağını ztn iice sıcak çöker o saatte die yapmzlar binlerce insn gelck bide okdr saat bekletemzler sonuçta olursada çk saçma öğlen wakti yemin törenimi olur yaa güne gider gbi hisseder insn kndini)
Dağlıca'da 8 tane şehit var.Gazete manşetleri:Bugün:KAHROLSUN pkk.Yarın:Operasyon başladı.Diğer gün:Hülya avşar bikinili yakalandı biz böleys işte bidaki şehite kdr yine sesszlk olur ve bi şht hbrnde daha 2 gn sıkntı yprlr 3.cü gn magazne dönerler
ne bekliyor dun ki umurların da olmasını mı ? 8 can kimsenin umrunda değil 2 gün haber olur biter dediğin gibi magazine entel dantel şeylere çok önem veriliyor bi daha kine kalıyor malaseff yazıklar olsunsessiz kalıyoruz hepimiz
kşke öle olsa bebğim innki dünden beri düşünmkten deli oldum ama komutanları sölemş kndileri naxii ninde burdurda onnkide demş öğlen olck die :S 2 2 bçk saat sürer diolrmş yetişemcz otobse :S pişcek kavrulck bizm grpler rüyyalarma gidi vala sıcktn ter döküolardı :))
anaaammm aklıma erkanın yemin töreni geldi 1ay snra ilk gördm nası bşka bi insn gbi olmş snde öle olcksn şmdi bşkasıymş gbi çnkü kokuları değişio çk zayıflıolar ztn asker yanığı oluo hmde ne yanık öle deniz yanığı gbi diil sarı kara yanık oluo çk komik:)) sıkıntı yapma wrdır bi hayrı bununda sonunda kollarına atlıcksn ya:)) nası güzel oluo biliomsn ilk gördn bi koştunmu kollarına oda seni bi sarıo bi gömüo başını omzunla boynun arasına eee snce bu zor günler hç aklına gelckmi o saniye cwp wer bakalım))
:) dimi yani.. ucucak gidicek bunlarin hepsi o saniye aklindan..
gozdecim komutanlar soylemis :S benimki de aksamdan saatinin degistigini haber veriim diye aradim ayrintilari yarin bildircem dedi :)))) ya ben dedim onaa... yemekhanede yemin et yurume dedimo sicakta bosver belki seni goremicez bile dedim valla gectim yemin toreninden fln kizlar ya olsun bitsin kavusalima bakiyorum ben :))
anaaammm aklıma erkanın yemin töreni geldi 1ay snra ilk gördm nası bşka bi insn gbi olmş snde öle olcksn şmdi bşkasıymş gbi çnkü kokuları değişio çk zayıflıolar ztn asker yanığı oluo hmde ne yanık öle deniz yanığı gbi diil sarı kara yanık oluo çk komik:)) sıkıntı yapma wrdır bi hayrı bununda sonunda kollarına atlıcksn ya:)) nası güzel oluo biliomsn ilk gördn bi koştunmu kollarına oda seni bi sarıo bi gömüo başını omzunla boynun arasına eee snce bu zor günler hç aklına gelckmi o saniye cwp wer bakalım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?