anaaammm aklıma erkanın yemin töreni geldi 1ay snra ilk gördm nası bşka bi insn gbi olmş snde öle olcksn şmdi bşkasıymş gbi çnkü kokuları değişio çk zayıflıolar ztn asker yanığı oluo hmde ne yanık öle deniz yanığı gbi diil sarı kara yanık oluo çk komik:)) sıkıntı yapma wrdır bi hayrı bununda sonunda kollarına atlıcksn ya:)) nası güzel oluo biliomsn ilk gördn bi koştunmu kollarına oda seni bi sarıo bi gömüo başını omzunla boynun arasına eee snce bu zor günler hç aklına gelckmi o saniye cwp wer bakalım))
anaaammm aklıma erkanın yemin töreni geldi 1ay snra ilk gördm nası bşka bi insn gbi olmş snde öle olcksn şmdi bşkasıymş gbi çnkü kokuları değişio çk zayıflıolar ztn asker yanığı oluo hmde ne yanık öle deniz yanığı gbi diil sarı kara yanık oluo çk komik:)) sıkıntı yapma wrdır bi hayrı bununda sonunda kollarına atlıcksn ya:)) nası güzel oluo biliomsn ilk gördn bi koştunmu kollarına oda seni bi sarıo bi gömüo başını omzunla boynun arasına eee snce bu zor günler hç aklına gelckmi o saniye cwp wer bakalım))
:) dimi yani.. ucucak gidicek bunlarin hepsi o saniye aklindan..
gozdecim komutanlar soylemis :S benimki de aksamdan saatinin degistigini haber veriim diye aradim ayrintilari yarin bildircem dedi :)))) ya ben dedim onaa... yemekhanede yemin et yurume dedimo sicakta bosver belki seni goremicez bile dedim valla gectim yemin toreninden fln kizlar ya olsun bitsin kavusalima bakiyorum ben :))
yemin töreni yaklaştı , mehtap göründü herkes firari..
Allah (cc)der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,
sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar
... dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.... bi topikte arkdşn biri yazmş allah razı olsn ne güsel demiş umutsuzluğa düştüğümz heranda bunu htrlayalım die yazdm
drakula kılıklı zeynepYa cemberimde gul oyadan beri bi diziyi takip ediyorum o da dagitti beni yaa..
Aliyi oldurduler! Oldu mu yaa.. Agliyorum yaa
Btn hayatimi kattim agliom aliye.. Olcak sey mi ya.. Peh ! Ece melek istifa :)))
Drakula kilikli zeynep oleydi :))
Ztn bnmki de aramadi bgn.. Offf
aslaaaa.. o an aklıma ilk senn bu söledklerin gelcek herlde :)) bnmkide dio kapkara bişey oldm die ztn beyazdı çok komk olmştur:) yemn töreni 10 a alınmş dalga geçiolr bzle resmn :)) ama ii ettler çok rhtldm :))
offff ne kadr güzell gidiyosunuz sewdiceklerinizin yanına güzel vakit geçirin o duyguyu iliklerinize kadr yaşayın biz gidemeyenlerinde yerine
kübra çk güzel dmiiiii bnde şmdi tam yemin törenini düşünüodm nası heycanlıdr şmdi askerlerde yarenleride bzde ozmnlar heycnlıydk şmdiki halimize bak))
aynenn yaaa....aman bırak boyu posu dewrilesiceyi yaa...yemn ettide noldu
ilk zamanlar askım askım şimdi bilmem ne yaptım değişiyor yavrular ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?