92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

aslaaaa.. o an aklıma ilk senn bu söledklerin gelcek herlde :)) bnmkide dio kapkara bişey oldm die ztn beyazdı çok komk olmştur:) yemn töreni 10 a alınmş dalga geçiolr bzle resmn :)) ama ii ettler çok rhtldm :))

aslaa... aklıma tek gelcek senn bu sölediklerin olur herlde :)) o an herşeye değer :) bnmkide dedi ztn kapkara oldm die ztn beyaz çok komk bişy olmştur yha :)) şimdi aradı ymn töreni sabh 10 a alnmş bzle dalga geçiolr resmn :) ama olsn rhtldm valla saolsnlr :)))

cnm bzm yemn törenini yine oynatmşlar :)) sabah 10daymş :)

Allah (cc)der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,
sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar
... dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.... bi topikte arkdşn biri yazmş allah razı olsn ne güsel demiş umutsuzluğa düştüğümz heranda bunu htrlayalım die yazdm

yasarsiin, nefes alirsin.. hatta oyle bir yasarsin ki kendin bile sasarsin.. bunu en iyi yakinlarini kaybedenler anlar.. o acidan sonra yasiyorsan, herseye dayanirsin.. evet ozluyorum deli gibi, evet gunler renksiz.. ama geciyor iste, gececek!

kızlarrr naparsıınız bakayımm.mehtap gelmişş öylemii hadi gözleriniz aydınn .detayları yazarsınız artık

Ben su an kuzey guney telasindayim.. O bitsin, mehtapti yemindi heyecana devam :))

Daha canta yapmadim ohooo... Yrn sbhtan bi de manikur pedikur yaptiriiim, insana benziim :)) sevdicek sok olmasin haha:)

offff ne kadr güzell gidiyosunuz sewdiceklerinizin yanına güzel vakit geçirin o duyguyu iliklerinize kadr yaşayın biz gidemeyenlerinde yerine

Ya cemberimde gul oyadan beri bi diziyi takip ediyorum o da dagitti beni yaa..

Aliyi oldurduler! Oldu mu yaa.. Agliyorum yaa

Btn hayatimi kattim agliom aliye.. Olcak sey mi ya.. Peh ! Ece melek istifa :)))
Drakula kilikli zeynep oleydi :))

Ztn bnmki de aramadi bgn.. Offf

Son düzenleme:
drakula kılıklı zeynep)))

aslaaaa.. o an aklıma ilk senn bu söledklerin gelcek herlde :)) bnmkide dio kapkara bişey oldm die ztn beyazdı çok komk olmştur:) yemn töreni 10 a alınmş dalga geçiolr bzle resmn :)) ama ii ettler çok rhtldm :))

olmzdı ztn o iş öğlen ddm bn sze çk sçma güne gder gbi öğlen yemin törenimi olurmş komutanlar dalga geçmştr ayı maymun gbi oynatıolar ztn bzmkiler parmağında aynn öle çk komik gözüküolar pek bi çirkin oluolar bide kokuları değişio en çk o koyuo((((( sn bi git gel ondn snra bna yaz bakalım ilk aklına ne geldi anlatında acık hwamz değişsn))

Kızlarrrr uyuyomusunuz siz halen hadi kalkın inşallah Allahım izin verirse gece yollara dökülücez askerlerimizi görmek için hadi kalkın daha çok işimiz var :)

kübra çk güzel dmiiiii bnde şmdi tam yemin törenini düşünüodm nası heycanlıdr şmdi askerlerde yarenleride bzde ozmnlar heycnlıydk şmdiki halimize bak))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…