Vatan matan sağolmasın...
Anaların içini yakan bu ateşi hangi vatan söndürebilir...
Bu durumda asla diyemem vatan sağolsun asla..
Vatan heryerde bulunur...
Ama evlat.........
okuduğum bir haberi paylaşıyorum ;
Saldırıdan 15 gün önce istihbarat kaynaklarının bölgeye 5 ayrı terörist grubun sızdığı ve ses getirici eylem hazırlığında oldukları yönünde uyarıda bulunduğu öğrenildi. Medyaya da yansıyan haberlerde istihbarat kaynaklarına dayanılarak, bölgeye sızan terörist sayısının 600 olduğu dahi belirtildi. İstihbarat kaynaklarının 15 gün önceden Hakkari'yi adres göstererek uyarmasına rağmen tedbir alınmaması ve Hakkari Dağlıca'da bugün 3 ayrı noktadan gerçekleştirilen saldırıda 8 askerin şehit edilmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Daha önce bölgede gerçekleştirilen karakol saldırılarının daha önceden bilindiği ve buna rağmen tedbir alınmadığı ses kayıtları ile ortaya çıkmıştı.
NEDEENNNNN...???
Erzincan güzel memleketime gidende var hee...topçu tugayına düşmüş demekki..
Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.
Benim nişanlımda Kars'ta...143 günümüz kaldı.
hpsine lanet olsun rht yattıkları yatak batsın onlara inş uyku uyumasınlar wicdan azabındn
ewd cnm biz düştük erzincana hç bilmiom topçumu popçumu tek bildiğim merkez ulaştırma
kızlar ben çok kötüyüm ya boğazım düğümleniyo gözlerim doluyo hep ben askerimi vana nasıl yolluycam o değilde biz hataylıyız ikimizde askerimle dün askerimin mahallesinde çatışma çıktı ve bi şehit var valla kalbim ağrıyo artık çok kötüyüm çok
canım senın askerın van ın neresıne gıdecektı daha once sorduysam kusura bakma kafam yerınde değil
bilmiyorum canım tam ama malatya birliğine bağlı vanda bi yermiş tam bilmiyoruz
Allah kavuştursun buketcim, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..
Erzincan merkez diye geçer ama o askeriye merkezde değil onu söyleyeyim, merkezden çıkıyosun yani.
kızlar ben çok kötüyüm ya boğazım düğümleniyo gözlerim doluyo hep ben askerimi vana nasıl yolluycam o değilde biz hataylıyız ikimizde askerimle dün askerimin mahallesinde çatışma çıktı ve bi şehit var valla kalbim ağrıyo artık çok kötüyüm çok
askerm aradı burdurun yemn töreni 13 30 a alnmş 2 buçk saat sürüomş 5 te otbse bncekti inş. yetişirler komutanlar barut gibi dio morller sıfır :S 8 asker için yas var burda bugn dedi(( allahm ailelerine sewdklerne sabr versnn ((
Benimki aramadi bgn, sabah 9 fln diodu, 13:30 a niye almislar ki acaba :S
Vardir tabii yas olmaz mi( gencecik canlar gitti yine yok yere
Benimki aramadi bgn, sabah 9 fln diodu, 13:30 a niye almislar ki acaba :S
Vardir tabii yas olmaz mi( gencecik canlar gitti yine yok yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?