92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Vatan matan sağolmasın...
Anaların içini yakan bu ateşi hangi vatan söndürebilir...

Bu durumda asla diyemem vatan sağolsun asla..
Vatan heryerde bulunur...
Ama evlat.........

katılıorm sna hç kmse taşın altına elini sokmuo adamlar yüz tne eskortla beraber dolaşıo yda sinyal dağıtıcı o bu bzm askerlerimz üstünde bi çelik ywlwk bile olmadn dağ bayır gezio böle watan olmz olsun watan haini diilim türklüğümle gurur duyuorm ama böle olcksa olmasın bnm kardeşlerim pisi pisine yk yere ölckse olmasın!!!!!

okuduğum bir haberi paylaşıyorum ;
Saldırıdan 15 gün önce istihbarat kaynaklarının bölgeye 5 ayrı terörist grubun sızdığı ve ses getirici eylem hazırlığında oldukları yönünde uyarıda bulunduğu öğrenildi. Medyaya da yansıyan haberlerde istihbarat kaynaklarına dayanılarak, bölgeye sızan terörist sayısının 600 olduğu dahi belirtildi. İstihbarat kaynaklarının 15 gün önceden Hakkari'yi adres göstererek uyarmasına rağmen tedbir alınmaması ve Hakkari Dağlıca'da bugün 3 ayrı noktadan gerçekleştirilen saldırıda 8 askerin şehit edilmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Daha önce bölgede gerçekleştirilen karakol saldırılarının daha önceden bilindiği ve buna rağmen tedbir alınmadığı ses kayıtları ile ortaya çıkmıştı.
NEDEENNNNN...???

hpsine lanet olsun rht yattıkları yatak batsın onlara inş uyku uyumasınlar wicdan azabındn

ewd cnm biz düştük erzincana hç bilmiom topçumu popçumu tek bildiğim merkez ulaştırma

Allah kavuştursun buketcim, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..

Erzincan merkez diye geçer ama o askeriye merkezde değil onu söyleyeyim, merkezden çıkıyosun yani.

22 hazirandan sonra yemin töreni ne zaman yapılacak takrar biliyomusunuz..? hala belli olmadı bizim yemin törenimizin tarihi , acemiliğin süresi... fena stres yaptım.. 2 hafta olacak ama hala belli değil diyo..

kızlar ben çok kötüyüm ya boğazım düğümleniyo gözlerim doluyo hep ben askerimi vana nasıl yolluycam o değilde biz hataylıyız ikimizde askerimle dün askerimin mahallesinde çatışma çıktı ve bi şehit var valla kalbim ağrıyo artık çok kötüyüm çok

canım senın askerın van ın neresıne gıdecektı daha once sorduysam kusura bakma kafam yerınde değil

Allah kavuştursun buketcim, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..

Erzincan merkez diye geçer ama o askeriye merkezde değil onu söyleyeyim, merkezden çıkıyosun yani.

öleymş ama terör bölgesi deil o yönden rhtladm brz blmiom işte hçbişy o knuda o yzden çok kuruom kfmda

asker yareni kendne gel ağlıyarak sızlayarak geçmz zmn ağlamak ağlamak getrr bnde kfmda çok kuruom ama sadce kuruom ağlynca değişmck hçbişy bgn 8 tane can ana kuzusu asker yareni yumdu gözlerini onlarda senn askern gibiydi bkliyeni vardı anlmzda yazılıysa yapck tek şey dua ... ağlama ağlamak yerne 3 kt 4 kat dua et rabbme emnt onlar hakkari hatay mardn var tunceli 40 gününü dağda geçiren askerlerimz var onları ayakta tutan sadece dua ağlma dik dur içindeki duyguları at bi kenarya kendne gel ona mrel verck sensn sen

askerm aradı burdurun yemn töreni 13 30 a alnmş 2 buçk saat sürüomş 5 te otbse bncekti inş. yetişirler komutanlar barut gibi dio morller sıfır :S 8 asker için yas var burda bugn dedi (( allahm ailelerine sewdklerne sabr versnn ((

Benimki aramadi bgn, sabah 9 fln diodu, 13:30 a niye almislar ki acaba :S
Vardir tabii yas olmaz mi ( gencecik canlar gitti yine yok yere

kızlr bu şehit haberleri tuz biber oldu yaralarımıza allh hiçbirimize yaşatmasın çokk zorr sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı dolaşıyorum ve benım askerimin ustası kayseriye çıktı kaydırma birlik 3 ay orda 3 ay sonra o dağlarda (((

hep duyduğmda şeht haberini ağlardım değiştrin derdm dayanmzdm kendmi o ailenn sewdiğinn yerine koyamzdm sadece ağlardm ama şimdi çok başka geldi duydğmdan beri sadece kndmi o ailenn yerne koyuorm o askerlerden bitansnn sewdiğinn yerine koyuorm dayanılck gibi değilmiş onu görüorm çok başka geldi bu sefer sanki kalbmde hissettm o acıyı dayanmdm ama değiştirin kanalıda diemdm görmezden gelmeye çalışamdm ( neden oluo bu daha kçtane daha şeht habri alcz kaçkere daha düğüm düğüm ola boğzmla neden die bağırcz ytr artık nolur ytr bn nsl göndercm askerimi nsl emn olcm bnm askermnde bu durmda gelmceğine ( vatan için diyorlar vatan için değil bu pisi pisine ölmk bu tek kazancı allah katında şehidimze vatan hiç bişey yapmıyor dur diyin artk yalvarırım dur diyin ((

bilmyrm cnm bişey soramıoz dedi çok sinirliler komtnlar dedi habire koş diye bize yükleniolr dedi ( bnmki bomba eğitimindeymiş bgn gündz koşanlarla olamamş ama akşmda eğitim var dedi yine koşcaz dedi boş bırkmamşlr ondan aramamştr (

bilmyrm cnm bişey soramıoz dedi çok sinirliler komtnlar dedi habire koş diye bize yükleniolr dedi ( bnmki bomba eğitimindeymiş bgn gündz koşanlarla olamamş ama akşmda eğitim var dedi yine koşcaz dedi boş bırkmamşlr ondan aramamştr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…