Ben dun telefnda nişanlıma da soyledım ızınde olduğu sure boyunca hiç gidicekmıs gıbı davranıp gıdıcei yer için uzulmıyıcez sadece iznimizin tadını cıkartıcaz sende öle yap canım bence sonucta kaçınılmaz son yanı illa gıtcekler sımdıden zehır etme guzel gunlerı kendıne
oda doruşimdi hemşire bozuntusu vurmştr iğnesini dinleniodur enişteck metme bebğim yatş verdilerse ondan aramamştr iidr ii :)
Valla kizlar ben pek umutlanmayin derim..
Senelerdir hangi arkadasim gittiyse illa ki acemilikte askerlik kisaliyomus muhabbetine denk geliyoruz.
Oyle birsey olsa, meclise fln verilmis olurdu taslagi coktan duyardik gazetede, tvde...
Keske olsa denk gelsek tabii ama, umutlanmayin, hayalkirikligi olmasin uzlmeyin sonra kuzularim bnm :)
Senelerdir hangi arkadasim gittiyse illa ki acemilikte askerlik kisaliyomus muhabbetine denk geliyoruz.
Oyle birsey olsa, meclise fln verilmis olurdu taslagi coktan duyardik gazetede, tvde...
Keske olsa denk gelsek tabii ama, umutlanmayin, hayalkirikligi olmasin uzlmeyin sonra kuzularim bnm :)
Kız ne hemşiresi :))) Benim bildiğim sıhhıyecı askerler var lap dıye batırıyolar ığneyı ..
e onlarda hemşire işte hemşir mi oluodu :) aman n bileym bari bitane hemşire koysalarda çocklr kadın neymş unutmasa :)) bizi geldklernde yerler bunlar :))
Hemşir nedir ya öldüm gülmekten :) Yok bişi olmas şaplamışlardır onları kesin hemşire bile olsa sanmıyorum yani :)
bütün topiklere baktm özendm özendm döndüm kendi topiğime :)) psikljm bzldu 60 lar 50 ler 5 bile var bz daha 432 dioz
Hiç üzülme canım onların geçen akıp gitmişse gunle demek ki bızım ıcın de akıp tezelden bıtecek
inş. 93/2 leri bi görsek dicemki tm biz yedk şafağı bu bze eziet resmen yha neden alı koyarlar bizi yarimzden 15 ay :S askerlkte yaptrmıolrki kölelk yptırıolr( vatan için can kurban ama ağır gelio yhaa (
93/2 lerin konusunun acıldığı zaman hatırlatıcam bu yrumunu sana unutma bunu tamammı :) Ay bana da nolduysa bugun cok bı rahatım 3 gun kaldı dıye sanırım :))
Kızlar askerlerinizin dağıtım yerleri belli oldu mu?
Kimler nereye düştü?
gunaydin,
canim bizim topik genelde urfa, erzincan, mardin ciktikayseri erciyesimiz var bitane,
benimki de ankara cankaya,
Erzincan güzel memleketime gidende var hee...topçu tugayına düşmüş demekki..
Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.
Benim nişanlımda Kars'ta...143 günümüz kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?