92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

bnmkide öle dio ynmda ağlıcksan direk giderm izin kullnmadan şimdiden anlaşalım dedi :) bnde şimdiden ağlıomki geldğinde rht durayım :)

bnde öle diomda bu sene seçimde var byk ihtml düşer diolar inş. öle olur valla adak adadım helva yapp dağıtcm :))bizde kendmzi avutuoz işte napalım bu gidişle helvayı yapp otrup kendm ycm :)

bnde öle diomda bu sene seçimde var byk ihtml düşer diolar inş. öle olur valla adak adadım helva yapp dağıtcm :))bizde kendmzi avutuoz işte napalım bu gidişle helvayı yapp otrup kendm ycm :)

Hemşir nedir ya öldüm gülmekten :) Yok bişi olmas şaplamışlardır onları kesin hemşire bile olsa sanmıyorum yani :)

yha oda bi dert o şaptan fazla koydularmı iş görmz oluolarmş töbe yarbbm bn 4 çocuk diodm az önce 1 tane bile olmz valla askeriyeyi bombalamaya niytm var ztn erzncanı duydğmdan beri kesn bombalarım :)))

bütün topiklere baktm özendm özendm döndüm kendi topiğime :)) psikljm bzldu 60 lar 50 ler 5 bile var bz daha 432 dioz

Hiç üzülme canım onların geçen akıp gitmişse gunle demek ki bızım ıcın de akıp tezelden bıtecek

inş. 93/2 leri bi görsek dicemki tm biz yedk şafağı bu bze eziet resmen yha neden alı koyarlar bizi yarimzden 15 ay :S askerlkte yaptrmıolrki kölelk yptırıolr ( vatan için can kurban ama ağır gelio yhaa (

inş. 93/2 leri bi görsek dicemki tm biz yedk şafağı bu bze eziet resmen yha neden alı koyarlar bizi yarimzden 15 ay :S askerlkte yaptrmıolrki kölelk yptırıolr ( vatan için can kurban ama ağır gelio yhaa (

93/2 lerin konusunun acıldığı zaman hatırlatıcam bu yrumunu sana unutma bunu tamammı :) Ay bana da nolduysa bugun cok bı rahatım 3 gun kaldı dıye sanırım :))

hdi artk yaa sznkiler gitsin ustayada bzmkiler bi rht etsn arkadaş)) uşakta bnm askerim giden wrsa yardm eder nişanlım

gunaydin,

canim bizim topik genelde urfa, erzincan, mardin cikti kayseri erciyesimiz var bitane,

benimki de ankara cankaya,

Erzincan güzel memleketime gidende var hee...topçu tugayına düşmüş demekki..

Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.

Benim nişanlımda Kars'ta...143 günümüz kaldı.

Erzincan güzel memleketime gidende var hee...topçu tugayına düşmüş demekki..

Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.

Benim nişanlımda Kars'ta...143 günümüz kaldı.

birsey kalmamis desene :) allah kavustursun tez zamanda insallah :) darisi bizim basimiza 143ler, plakalar gorecegiz biz de insallah ():)

sabah sabah yataktan kalktım salona geldim tvde 8 şehit haberini duydum allhm bu nasıl bir gündür sen yardım et cenabıallhım tüm askerlerimize onları bekleyen yarenlere ailelere allhtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilemekten başka yapacağımız hiçbir şey yok bu durumda bile ağzımızdan dökülen iki kelime VATAN SAĞOLSUN :((

Vatan matan sağolmasın...
Anaların içini yakan bu ateşi hangi vatan söndürebilir...

Bu durumda asla diyemem vatan sağolsun asla..
Vatan heryerde bulunur...
Ama evlat.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…