92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kıyamam yaa ah bu babalar yokmu halden anlamadıkları gibi bide isini daha cok zorlastırırlar. Kac günü kaldı cemin cnm

iyiym canım söyleyince hiç izin vermezse çıkmana

Cnm söylediğimde burda olmıcakki alışır şubata kadarda işe falanda gircem ya artık laf etmesin bi zahmt..
Bide bana espri yapıo arkadşm doğum yaptı liseden.Milletin kızı evlenio bizimkilerde tık yok diiip gülüo yani hep

Gelince izin vermeyebilir.
Ben tanışma zamanı anneme dedirtcem

ya benimki uyumludur herkesle arkadaştır ama kafa dengi şuan hiç yokmuş.koğuşa giremiyorum dio..92/2 lerdende vardı onun koğuşunda gece eğlenceli geçerdi ama şimdi bomboş geliyor hiç giresim yok diyor.seside çok durgun.az önce yine konuştuk.kıyamam ya:26:
benimkinin bitirmesine daha 6 ay var cnm
son 1 hafta izni kaldı giderken gelmicem erken bitirip gelcem diodu ama bikaç gündür gelirim herhalde çok bunaldım diyor.
onun devresine ekimde yazmışlar izin.gelirse 1 haftalığına gelcek cnm.belli değil henüz.
benimkide koğuşundan 92/3 lerden yani üst devresinden birine bikaç yumruk geçirmiş zor ayırmışlar.benimki sinirli insandır ve kodummu oturtur yani sinirlendirmeseler bari onu

neden bu erkekler böyle?hani askerlik insanı değiştiriyordu?bi bizimkileri mi değiştirmiyor?
benimkide askerdeyken çok iyi izni için güzel planlar yapıyoruz ama izne gelince hepsini gerçekleştiremeden kavga edip küsüyoruz aramıyoruz birbrmzi günlerce
snra askere gidince yne tek aşkları gerçekleri canları herşeyleri biz oluyoruz bizsiz yapamıyorlar!
izne geldğnde o yzden bazen bir an önce askere gitmesini istiyordum.ama şimdi tek isteğim bir an önce askerliğin bitmesi oda kesin bi sonuca ulaşmak için...

Cnm bnm kötü yönde bi şeyim yok şükür..sadece beklentilerimi yüksek tuttum! Kavga etmiyoruz şükür yani hatta bn kötü olduğumda şebeklik yapıp beni güldüro mutluyum ama daha farklı düşünmüştüm.planlarımıxı gerçekleştiriorz ama bnm ondn beklediğim ekstra şeyler vardı..neyse görücem daha gün var..ayrıca bnmki askerde değişmişti ama şimdi aynı ne iyi e kötü değişim..aynen sinmcm bnde teskereden sonra bakıcam artık

Son düzenleme:

Allah bozmasın canımmm
şafak sıkıştırmakmı bilmiyorum sinem ama günler geçmiyorrrr..100 ler yakamızı bırakmadı gitti yaa..sanki her sabah kalaktığımda aynı yerinde sayıyor

edacım okudum canım biraz sıkkın gibisin ama güzelim sıkma canını..ahh ahhh babalar yok mu babalar aslında her şeyi biliyor anlıyorlar ama söz konusu kızları olunca kabullenemiyorlar..
ceme gelince canım şimdi askerde zaman bulup hayal kuruyorlar ya (en çok da bizle ilgili tabi) onu yapıcaz bunu yapıcaz diyorlar ama sivil hayata gelince tökezliyorlar biraz.hak veriyorum aslında düşün 5-5.5 ay hapishanede gibi yaşıyorsun birden özgür bırakıyorlar seni ve ne yapacağını şaşırıyorsun ve biliyorsun ki oraya yeniden döneceksin..izinde hoş gör canım bence çok abartı bir şey olmadığı sürece amaaaa teskereyi alıncaa böyle bir şey mümkün değil tabi ki

kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum tek tek öpüyorum sizleri..Şeker tadında musmutlu bayram geçirirsiniz inşallah..

Askerlerimizden uzak bir özel gün daha (Edacım sen hariç) ama umarım bu son ayrılıklar olur ve bundan sonra bir ömür hep bizimle birlikte olurlar..

Kamilecşm canım haklısın galiba bilmiorm..takmyrm daha zaten yoksa sorun yok yani..

Ve canlarım hepinize güzel mutlu bol çikolatalı bayramlar sevgilileriniz belki yanınızda yok ama yürekten varlıkları sizinle bence.üzülmek yok öpüyorummm

Hahha kaynvalideyi aradm şehir dışındalar ya ben gelene kadar oğluma ii bak dedi ttlı bi sesle bende tabii bakarm dedm hahha koptm yaaa

Bayramınız mübarek olsun kızlar, sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu nice bayramlara öpüldünüüz

İyi byramlar güzeller
1 hafta falan yokum sivasa annemin köyüne gidiyorum yola cıkıyoruz simdi hoscakalın kızlar geldiğimde yazarım

cerencim güle güle canım..

gülşencimmmm ayyy çok çok sevindim yaaa sen çift haneleri gördün sıra bize geliyorrrr

edacımmmm rahatlıyormuşsun artık ohhh ne güzel tatlımmm bol bol gezebilirsiniz artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…