kıyamam yaa ah bu babalar yokmuyani cnm askerlik bitince görücez....
Cnm bnm bulunduğum semt bnm tüm akrabalarım herkes burada ve öyle cafe tarzı br yer çok yok .. Onun buraya gelmesi aynı şekilde 2 saat dönşü 2 saat yol 4 saat zaten anlıcağın zor
Selamm Kızlarr
kıyamam yaa ah bu babalar yokmuhalden anlamadıkları gibi bide isini daha cok zorlastırırlar. Kac günü kaldı cemin cnm
selam tatlım nasılsın
Aynen öyle cnm ! sölicem inş eylül ekim gibi yeter yani...
23ünde teslim olucak cnm
iyiym canım söyleyince hiç izin vermezse çıkmana
Cnm söylediğimde burda olmıcakki alışır şubata kadarda işe falanda gircem ya artık laf etmesin bi zahmt..
Bide bana espri yapıo arkadşm doğum yaptı liseden.Milletin kızı evlenio bizimkilerde tık yok diiip gülüo yani hep
Gelince izin vermeyebilir.
Ben tanışma zamanı anneme dedirtcem
canım hicmi yokki 93 lerden anlastıgı, esasına bakarsan cenkinde anlastıgı kmse yok kendi halinde takılıyo, zaten bitirmelerine az kaldı sabretsinler biraz. Seninki bidaha gelmiycek dimi izne falan?
Cenkte geçen üst tertibini ve 93/1lerden cocukları dövmüs görevinden alınıcak heralde baska bi koğuşa baska bi bölüme gecicek bizde onun sıkıntısındayız
Babam anladı cnm büyük iht üstüste çıkınca 2 gün çıktm bana dediki ' yarın nereye gidiyorsun ? ' bende hiçbir yere dedim... o yüzden daha gün var diye riske atmadık...evlerimiz uzak biliyorsunuzdur ortak buluşma yerimiz bile bana 40 dk ona 1.5 saat .. zor oluyor çok...
kaç yaşına geldim hala bir şeyler soruyo bbm anlamıyorum.aslında dün çıkıcaktm sabah bbm eve gelmeden gelirim die düşündüm ama vazgeçtim...direk onlara gider supriz yapardm söyldm çokta sevinirdim dedi ama geçti işte..
Birde bilmiyorum ama askerde hani çok farklı olcak falan diyodu bana görüceksin falan ama ekstra bir şey görmüyorum aynı askere gitmeden önceki gbi yani...normal geçiyor günlerde ekstra bir romantiklik vs. yok...hatta askerde daha iyiydi diyebilirim
neden bu erkekler böyle?hani askerlik insanı değiştiriyordu?bi bizimkileri mi değiştirmiyor?
benimkide askerdeyken çok iyi izni için güzel planlar yapıyoruz ama izne gelince hepsini gerçekleştiremeden kavga edip küsüyoruz aramıyoruz birbrmzi günlerce
snra askere gidince yne tek aşkları gerçekleri canları herşeyleri biz oluyoruz bizsiz yapamıyorlar!
izne geldğnde o yzden bazen bir an önce askere gitmesini istiyordum.ama şimdi tek isteğim bir an önce askerliğin bitmesi oda kesin bi sonuca ulaşmak için...
valla canım ya sorma tam gaz devam
artık burdayım canlarım sizsiz tadı tuzu yok bir şeyin
buna şükür tabi canım..
amin yavrum inşallah ne güzel 3 ay kalmış ya sadece 1 mevsim :) şafak sıkıştırıyor mu çok?
inşallah üzmez canım ne diyeyim.hayırlısını diliyorum yinede Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?