Kızçelerim ben geldim hayırlı gecelerr nasılsınızz
bılet numarası olmadan hiç bişey olmuyoooooooooooooo
Cerencim iyiym sen nasılsın?
Tüh şansına gülşah ben hep türk hava yollarından aldım hiç böyle değil hemen herşeyi söylüyorlar bakıyorlar adını soyadını ve tc sini kodluyorsun
iyiyim canımm bu gece sabaha kadar ayaktayım yarın geceye de abbas yolcuCerencim iyiym sen nasılsın?
Tüh şansına gülşah ben hep türk hava yollarından aldım hiç böyle değil hemen herşeyi söylüyorlar bakıyorlar adını soyadını ve tc sini kodluyorsun
neyse artık yapıcak bişi yok çok teşekkür ederim canımmm sende bi sürü ugrastıncerencim hoşgeldinnn
iyiyim canımm bu gece sabaha kadar ayaktayım yarın geceye de abbas yolcu
hosbulduk canım ins askerin sana süpriz yaparda gelirrneyse artık yapıcak bişi yok çok teşekkür ederim canımmm sende bi sürü ugrastıncerencim hoşgeldinnn
iyiyim canımm bu gece sabaha kadar ayaktayım yarın geceye de abbas yolcu
öyle deli gibi heyecanlı degilim ne yalan söyliyim ama içimde bi kıpırdama var yarın telaslı ve heyecanlı olurum fazlasıyla 36 gün olduu görmeyeli cok oldu beeohhh nasıl heyecanlısındırr sen şimdii
öyle deli gibi heyecanlı degilim ne yalan söyliyim ama içimde bi kıpırdama var yarın telaslı ve heyecanlı olurum fazlasıyla 36 gün olduu görmeyeli cok oldu bee
hersey hayal ben hayalim gideceğim yer hayalimNe güzel canım kavuşuyorsun.
Heyecanlı olmalısın
hersey hayal ben hayalim gideceğim yer hayalimiçimdekiler cok baska anlatamıyorum ki..
Yolda yenir acıkınca diye peynirli börek ve tarcınlı cevizli havuclu kek yapıcam kızlar ayarladım malzemelerimi kendi kol cantamı onun dısında 1 sırt cantası ve 2 dolu poset alıcam yiyecekleri kaba koyup posete koyarım.. Arabayla gidiyomuşuz nede olsa yük konusunda sıkıntı yok anamm fenalardayım
İlk defa bu kadar ayrı kalıyoruz ama ona ragmen gecti gitti işte günler cok sükür ohhh bee acemilikte bitttiben görmeyelı 3 ayı gectı walla belkıde hıc gelme gıbı bısı yok ben kendı kendıme gelın guvey oluyorumben cok heyecanlıydım yaaa karnımda kelebekler ucusuyoduu
Bende gideceğim son saatlerde heyecan yapıcam heralde suan iyiym biseyim yok :)Yok ay daha hazırlamadım sırt cantamı falan ama dolu dolu olur simdiden kesin diyebilirim, bende 2 gün kalcam onlarda demistim yaa bizimkiler erzincanda kalıyoruz sancak biz burda onlarda kalıcaz hadı hayırlısı yakalanmasak bariiBen gideceğim son saatlerde heyecan yapmıştım ceren doldurmuşsun bakıyorum arabayı ben valla 2 gün kaldım küçücük bir çantam vardı
İlk defa bu kadar ayrı kalıyoruz ama ona ragmen gecti gitti işte günler cok sükür ohhh bee acemilikte bittti
Cadı kaynanamda biseyler yaparmı acaba :44:çok şükür canım ohh yap ellerine sağlıkk yersiniz yolda :)
Bende gideceğim son saatlerde heyecan yapıcam heralde suan iyiym biseyim yok :)Yok ay daha hazırlamadım sırt cantamı falan ama dolu dolu olur simdiden kesin diyebilirim, bende 2 gün kalcam onlarda demistim yaa bizimkiler erzincanda kalıyoruz sancak biz burda onlarda kalıcaz hadı hayırlısı yakalanmasak barii
kız pijamam var yedek pantolon yedek kazak var bide fazladan ped, iç çamaşırı ve makyaj malzemelerim günlügüm aynam düzlestiricim derken bi cantayaa sıgmaz bile neyse cok uzattım uzadıkca uzar benmkiler
Cadı kaynanamda biseyler yaparmı acaba :44:
Cadı kaynanamda biseyler yaparmı acaba :44:
amann vallahi yakalansakta umursamıyorum artıkın noluyosa Tokattaki tüm arkadaslarımız bir anda evlenmeye basladı kızını oglanını alan nikah dairesine kosturyor camışlarBen iki pantolon iki bluz almıştım 2 ayakkabı saçlarım fönlüydü gidene kadar öyle kaldı saç taragımı unutmuşm karma karşık oldu annesi veriyim tara dedi taramadım ay bazen titizliğim tutuyorda tutacağı tuttu umarım yakalanmazsınız canım ya
götürmüyüm dimi kız dogru valla gereksiz kalabalıkk kaplaryapar heralde canım nısanlınla kalıcan ayy gunlugu nıe goturuon ben dagıtımdayken hıc yazmadım gıdınce 4 sayfa felan yazmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?