92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerencim iyiym sen nasılsın?
Tüh şansına gülşah ben hep türk hava yollarından aldım hiç böyle değil hemen herşeyi söylüyorlar bakıyorlar adını soyadını ve tc sini kodluyorsun

neyse artık yapıcak bişi yok çok teşekkür ederim canımmm sende bi sürü ugrastın cerencim hoşgeldinnn

öyle deli gibi heyecanlı degilim ne yalan söyliyim ama içimde bi kıpırdama var yarın telaslı ve heyecanlı olurum fazlasıyla 36 gün olduu görmeyeli cok oldu bee

ben görmeyelı 3 ayı gectı walla belkıde hıc gelme gıbı bısı yok ben kendı kendıme gelın guvey oluyorum ben cok heyecanlıydım yaaa karnımda kelebekler ucusuyoduu

Ne güzel canım kavuşuyorsun.
Heyecanlı olmalısın
hersey hayal ben hayalim gideceğim yer hayalim içimdekiler cok baska anlatamıyorum ki..
Yolda yenir acıkınca diye peynirli börek ve tarcınlı cevizli havuclu kek yapıcam kızlar ayarladım malzemelerimi kendi kol cantamı onun dısında 1 sırt cantası ve 2 dolu poset alıcam yiyecekleri kaba koyup posete koyarım.. Arabayla gidiyomuşuz nede olsa yük konusunda sıkıntı yok anamm fenalardayım

Son düzenleme:

Ben gideceğim son saatlerde heyecan yapmıştım ceren doldurmuşsun bakıyorum arabayı ben valla 2 gün kaldım küçücük bir çantam vardı

ben görmeyelı 3 ayı gectı walla belkıde hıc gelme gıbı bısı yok ben kendı kendıme gelın guvey oluyorum ben cok heyecanlıydım yaaa karnımda kelebekler ucusuyoduu
İlk defa bu kadar ayrı kalıyoruz ama ona ragmen gecti gitti işte günler cok sükür ohhh bee acemilikte bittti

Ben gideceğim son saatlerde heyecan yapmıştım ceren doldurmuşsun bakıyorum arabayı ben valla 2 gün kaldım küçücük bir çantam vardı
Bende gideceğim son saatlerde heyecan yapıcam heralde suan iyiym biseyim yok :)Yok ay daha hazırlamadım sırt cantamı falan ama dolu dolu olur simdiden kesin diyebilirim, bende 2 gün kalcam onlarda demistim yaa bizimkiler erzincanda kalıyoruz sancak biz burda onlarda kalıcaz hadı hayırlısı yakalanmasak barii
kız pijamam var yedek pantolon yedek kazak var bide fazladan ped, iç çamaşırı ve makyaj malzemelerim günlügüm aynam düzlestiricim derken bi cantayaa sıgmaz bile neyse cok uzattım uzadıkca uzar benmkiler

Son düzenleme:

Ben iki pantolon iki bluz almıştım 2 ayakkabı saçlarım fönlüydü gidene kadar öyle kaldı saç taragımı unutmuşm karma karşık oldu annesi veriyim tara dedi taramadım ay bazen titizliğim tutuyorda tutacağı tuttu umarım yakalanmazsınız canım ya

amann vallahi yakalansakta umursamıyorum artıkın noluyosa Tokattaki tüm arkadaslarımız bir anda evlenmeye basladı kızını oglanını alan nikah dairesine kosturyor camışlar benimkinin kuzeni daha 19 yasında ohhh evleniyor vallaa bi biz kaldık onlar bizden sonra basladılarr ne aceleleri varsa artıık yarın nikah yapıyorlarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…