Canım sen napıyosun gecen bi yazı yazmıstın heralde tam okuyamadım onların evindeydim annesi yanımdaydı zor yazıyodum, aranız iyimi bi sorun varmıSende haklısın ceren aslında yani... Ama işte.Of bu erkekler ne gerizekalı bilmiyolar ki,2 lafa tav oluyoruz bilmiyolarki 1 adıma koşucaz yanlarına...Gerçi benimki acayip üstüme düşer de ben geri teperdim zamanında.İlgiden boğuluyorum diye ne salakmışım be
Canım sen napıyosun gecen bi yazı yazmıstın heralde tam okuyamadım onların evindeydim annesi yanımdaydı zor yazıyodum, aranız iyimi bi sorun varmı
Gızz ben bi seviniyodumki benim odunn romantiklestii özledi beni diye aynı tas aynı hamam yavrum yaa 2 gün her dediğimi yaptı sonra gene aynı sizde nasıl olur bilmiyorumda cok fazla bi degisim olmuyomus onu bil yaniiYok canım bir sorun en son olayı biliyorsun arkadaşına faceten mesaj atmıştım tartışmıştım da delirmişti.Uzatmadı bebeğim benim hiç.Şuan aramız çok çok iyi sonra hiç tartışmadık.Şaşırıyorum bazen bu benim sevgilim mi diye.Romantiklik tavan falan.Dağıtıma geldiğim de annem babamla geliyim diyo ama yok falan dedim o derece oldu birden İnş dağıtıma geldiğinde bozulmaz ... Birde sanırım arrtık babam biliyor ama çaktırmıyo zaten söyliycem yakında
Canım yer olarak karakollar merkezde bulunmadığı için dağıtım süresi uzun sürer hatta belirli birgünde dağıtıma çıkar ürünler oralara uzun sürede gidebilir canım
Gızz ben bi seviniyodumki benim odunn romantiklestii özledi beni diye aynı tas aynı hamam yavrum yaa 2 gün her dediğimi yaptı sonra gene aynı sizde nasıl olur bilmiyorumda cok fazla bi degisim olmuyomus onu bil yanii
az kaldı 1 ay sabret sonra yanındaahahha öylemiiiBakalım nolucak merak ediyorum bende valla.Normal hali de odun değildir allahtan üzerime düşer yanii deşerim yoksa adamııııı valla ama merak ettim bakalım nasıl olcekkkk Bide olumsuz değişim olmasında olumlusu kalsın yaniiiii
az kaldı 1 ay sabret sonra yanında
baya uzun sürdü ama inş bugün eline geçer :44:
insallah 2 3 haftada bi görüsmeyi düsünüyoruz canım yaa :44:Aynen aynen ben şafak sayıyorum o mehtap sayıyomuşş yavrum yaEn önemlisi dağıtım benim için yakınıma çıksada görebilsem ayda bir gidebilsem . Seninki yakınında gidersin ohhhh
insallah 2 3 haftada bi görüsmeyi düsünüyoruz canım yaa :44:
İnşallah sizinde dagıtım güzel bi yere cıkarohhh ohhh darısı başıma
İnşallah sizinde dagıtım güzel bi yere cıkar
3 hafta sonra falan belli olur heralde :44:İnşallahhh canım ya İstanbul bile çıkabilir %20Ama ben bursa edirne tekirdağ hiç olmadı ankara razıyım
3 hafta sonra falan belli olur heralde :44:
Askerinin morali nasıl canım alısmısmı tamamen25 inde belli olucakmış canım.İşte 25 inden sonrada dağıtım gün gün.Benim sınav dönemime geliyo ama takmıyorum hallederim bi şekilde artıkÇok heyecanlı ya herkesi topluyolar sne şuraya sen şuraya :44:
Askerinin morali nasıl canım alısmısmı tamamen
anam yazık yaa agırmıs egitimleri :44: benimkide havancı olucaktı ama yarım kaldı egitimi falan ustada napcak bilmiyorum nöbet tutar kantinde bilgisayar basnda faaln bi işi olur heralde:26:Evet canım maşşallah çok iyi yaTek sorun geçen hafta yeminden sonra çarşıya çıktı ya kameradan konuşmuştuk o günden sonra biraz zor geçiyo seni gördükten sonra falan dedi.Bir de çıkıyosun özgürsün sonra tekrar aynı yere gel falan zor oldu dedi...Bir tek o yani.Dedim alış yani yapıcak bişey yok.Bu haftada çıkamadı cezaevi jandarma olucak ya bu eğitimleri çok ağır ders falan işliyolarmış kağıt kalem soruyu bilemeyince çarşıyı kitliyolar.Koşamayınca barfiks çekemeyince.Benimkide koşamamış çok Amele yaaa Çıkamadı
anam yazık yaa agırmıs egitimleri :44: benimkide havancı olucaktı ama yarım kaldı egitimi falan ustada napcak bilmiyorum nöbet tutar kantinde bilgisayar basnda faaln bi işi olur heralde:26:
anam yazık yaa agırmıs egitimleri :44: benimkide havancı olucaktı ama yarım kaldı egitimi falan ustada napcak bilmiyorum nöbet tutar kantinde bilgisayar basnda faaln bi işi olur heralde:26:
Baya ağırmış yaKıyamammmm gelsin valla ellerimle besliycem Ay inş canımmm rahat olur seninki kantinde falan olsa ohhh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?