92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım sen napıyosun gecen bi yazı yazmıstın heralde tam okuyamadım onların evindeydim annesi yanımdaydı zor yazıyodum, aranız iyimi bi sorun varmı

Canım sen napıyosun gecen bi yazı yazmıstın heralde tam okuyamadım onların evindeydim annesi yanımdaydı zor yazıyodum, aranız iyimi bi sorun varmı

Yok canım bir sorun en son olayı biliyorsun arkadaşına faceten mesaj atmıştım tartışmıştım da delirmişti.Uzatmadı bebeğim benim hiç.Şuan aramız çok çok iyi sonra hiç tartışmadık. Şaşırıyorum bazen bu benim sevgilim mi diye.Romantiklik tavan falan.Dağıtıma geldiğim de annem babamla geliyim diyo ama yok falan dedim o derece oldu birden İnş dağıtıma geldiğinde bozulmaz ... Birde sanırım arrtık babam biliyor ama çaktırmıyo zaten söyliycem yakında

Gızz ben bi seviniyodumki benim odunn romantiklestii özledi beni diye aynı tas aynı hamam yavrum yaa 2 gün her dediğimi yaptı sonra gene aynı sizde nasıl olur bilmiyorumda cok fazla bi degisim olmuyomus onu bil yanii

Gızz ben bi seviniyodumki benim odunn romantiklestii özledi beni diye aynı tas aynı hamam yavrum yaa 2 gün her dediğimi yaptı sonra gene aynı sizde nasıl olur bilmiyorumda cok fazla bi degisim olmuyomus onu bil yanii

ahahha öylemiii Bakalım nolucak merak ediyorum bende valla.Normal hali de odun değildir allahtan üzerime düşer yanii deşerim yoksa adamııııı valla ama merak ettim bakalım nasıl olcekkkk Bide olumsuz değişim olmasında olumlusu kalsın yaniiiii

az kaldı 1 ay sabret sonra yanında

Askerinin morali nasıl canım alısmısmı tamamen

Evet canım maşşallah çok iyi ya Tek sorun geçen hafta yeminden sonra çarşıya çıktı ya kameradan konuşmuştuk o günden sonra biraz zor geçiyo seni gördükten sonra falan dedi.Bir de çıkıyosun özgürsün sonra tekrar aynı yere gel falan zor oldu dedi...Bir tek o yani.Dedim alış yani yapıcak bişey yok.Bu haftada çıkamadı cezaevi jandarma olucak ya bu eğitimleri çok ağır ders falan işliyolarmış kağıt kalem soruyu bilemeyince çarşıyı kitliyolar.Koşamayınca barfiks çekemeyince.Benimkide koşamamış çok Amele yaaa Çıkamadı

anam yazık yaa agırmıs egitimleri :44: benimkide havancı olucaktı ama yarım kaldı egitimi falan ustada napcak bilmiyorum nöbet tutar kantinde bilgisayar basnda faaln bi işi olur heralde:26:

anam yazık yaa agırmıs egitimleri :44: benimkide havancı olucaktı ama yarım kaldı egitimi falan ustada napcak bilmiyorum nöbet tutar kantinde bilgisayar basnda faaln bi işi olur heralde:26:

Baya ağırmış ya Kıyamammmm gelsin valla ellerimle besliycem Ay inş canımmm rahat olur seninki kantinde falan olsa ohhh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…