92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yavrum olayları bilmiyon böyle adama sert konusmada ne yap, uyandı carsıya cıktı arkadasndan msj atms haberlesiriz bulusuruz diye tamam dedim 2 bucuk saat gecti ses yok şunun numaraya bi msj atıyım dedim sabah iletilmedi, 1 saat sonra gene msj attım yine iletilmedi bakk 3 buçuk saat geçmiş biz sözde buluşucaz sabah.. bi msj geldi actım bi dolu hakaret niye arkadasına msj atmısım e adam olda umursada biraz atmıyım dimi bu ne ukalalık yaa 3bucuk saat hicmi aklına gelmedim senin

Eğer durum böyleyse haklısın tatlım.Şurda kaç gününüz kaldı ki umursaması lazım gerçekten....Bazen erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar maalsef.Doğalarına aykırı sanırım.Hepsinde biraz öküzlük var işte maalsef...

Ordayken bi dolu romantik söz dayanamıyorum sen benim herseyimmişsin de bilmem ne he gördükk babayı yalan ya daha onun tek bi lafına kanmam benn

Ben olsam tepikimi koyarım.Hiç alttan alma bırak ne ara ne sor tutuşsun biraz

Ordayken bi dolu romantik söz dayanamıyorum sen benim herseyimmişsin de bilmem ne he gördükk babayı yalan ya daha onun tek bi lafına kanmam benn

Ayyyy deme öyle benimkide olmaz umarım böyle.Ama seninki normaldede gitmeden de mi böyleydi ? Birde deme öyle 2 güne yelkenleri indirirsin suyaaaa

Ben olsam tepikimi koyarım.Hiç alttan alma bırak ne ara ne sor tutuşsun biraz
Tabı kıızz ne alttan alcam aboo yakarım onu valla haksız yere üste cıkmaya calısıyo bide bende ona saydım bi güzel ne arayıp sorcam kendisi arıycak it gibi aramazsada umrumda degill alkolumu alırr kes gibi evde içerim artıkıın tek basıma

Son düzenleme:
Ayyyy deme öyle benimkide olmaz umarım böyle.Ama seninki normaldede gitmeden de mi böyleydi ? Birde deme öyle 2 güne yelkenleri indirirsin suyaaaa
Ya 2 gün gece gündüz birlkteydik her istediğimi yapıyodu romantikti falan ama, bugün eskiye döndü bi süre sonra seninkide eskiye döner canım helede benmki gibi arkadasları varsa yanında tamam... geldiğinde hep kavga edersiniz arkadasları yüzünden

Son düzenleme:

Ayy deme öyleeee Benimki arkadaşlarını hep geri planda tutardı gitmedende öncelik benim leeennnn o kadar.! Yoksa tavrımı koyarım onalr mı bekliyor burda onu sanki ben bekliyorum ben paylaşıyoruym her üzüntüsünü.Ne kadar çirkefim ya bakk çirkefleştim hemennn Yok ben zaten akşam çıkamam evlerimiz uzak ben avrupa yakasındayım o anadolu yakasında.Arkadaşlarıylada akşam buluşur o hep normalde.Yine öyle yaparrrr.Hatta hep buluşmasın otursun anasının dizinin dibindeeee

Arar arar aramaz mı sonra der ceren beni bırakmıyacaksın bekliyeceksin değil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…