he gıız hatay dedim noldu hataylımısın bacımSanki o son günler gelmicek hep böyle yerimzde saycakmışız gibi geliyogerçi yatmadan önce gidip şafak şeysimi karalıyorum mutlu oluyorum oyyy ne çok zaman geçmş diyorum ama daha karalanmayan bisuru çizikçik varr
Biri hatay mı dedi
İnsallahh usta birliğnde ilk günden üst devreleri cok üstüne gelmez bunların yaa :18: askerliğimi uzatırım 1 ay hic sorun degil diyo gerizekalıı
siz böyle diyorsunuz yaa sabır git gide azalıyor diye.. korkuyorumSaymıyoruz yerimizde canım minik adımlarla ilerliyoruz minik ama sağlam:13:
Geçicek kızlar ben inanıyorum.
Bana göre asker yolu beklemek iyi bir sabır ve aynı zamanda çok büyük bir sevgi gerektiriyor oodaaa hepimizde varr
İnsallahh usta birliğnde ilk günden üst devreleri cok üstüne gelmez bunların yaa :18: askerliğimi uzatırım 1 ay hic sorun degil diyo gerizekalıı
Kız merve senin sevgilini anlattım benimkine gece cocugu uyandrmıslar kola aldrmıslar dedim nöbetten cıkmıs uyumasına izin vermemsler yatakta kagıt oynuyolarmıs olamaz yaa falan dedimO ÜST DEVRELER VARYAgece uykudan kaldırıp git bana kola al dediklerini hala unutmuş değilim kendilerini bi ley sanıyolar.Diikkt etsin pek bulaşmasın
siz böyle diyorsunuz yaa sabır git gide azalıyor diye.. korkuyorum
Saymıyoruz yerimizde canım minik adımlarla ilerliyoruz minik ama sağlam:13:
Geçicek kızlar ben inanıyorum.
Bana göre asker yolu beklemek iyi bir sabır ve aynı zamanda çok büyük bir sevgi gerektiriyor oodaaa hepimizde varr
he gıız hatay dedim noldu hataylımısın bacım
Kız merve senin sevgilini anlattım benimkine gece cocugu uyandrmıslar kola aldrmıslar dedim nöbetten cıkmıs uyumasına izin vermemsler yatakta kagıt oynuyolarmıs olamaz yaa falan dedim
Var tabi hemde fazlasıylaa.Bu askerlik hem bi erkek için hem de kız açısından beklemk açısından yaşanması gerekiyor cidden herkes yapamaz gibime geliyo benim
Sevdiceğim hatayda ceren yaav ama şu askerlkten sonra hatayın h sını duymak istemiyorum. Her şey bi HATAYdıD:
Anlat anlatta ibret olsun valla insana şaka gibi geliyo ama cidden böyle kansızlar var.Geçen de babam anlatıyo astsubay babam ,bi üst devre yeni askere tokat atmış babam da çağırmış bu tokat atanı bi tane tokat yapıştırmış.Sonra demiş ki senin o yenı gelen askere vurmaya hakkın var mıydı yoktu komutanım demiş,benımde sana vurmaya hakkım yoktu ama vurdum demiş.cocuk ohhh bi guzel rezil olmuş.Üst devre olunca bi şey olduk havalarına giriyolar
Var tabi hemde fazlasıylaa.Bu askerlik hem bi erkek için hem de kız açısından beklemk açısından yaşanması gerekiyor cidden herkes yapamaz gibime geliyo benim
Sevdiceğim hatayda ceren yaav ama şu askerlkten sonra hatayın h sını duymak istemiyorum. Her şey bi HATAYdıD:
Anlat anlatta ibret olsun valla insana şaka gibi geliyo ama cidden böyle kansızlar var.Geçen de babam anlatıyo astsubay babam ,bi üst devre yeni askere tokat atmış babam da çağırmış bu tokat atanı bi tane tokat yapıştırmış.Sonra demiş ki senin o yenı gelen askere vurmaya hakkın var mıydı yoktu komutanım demiş,benımde sana vurmaya hakkım yoktu ama vurdum demiş.cocuk ohhh bi guzel rezil olmuş.Üst devre olunca bi şey olduk havalarına giriyolar
Allahın belalarınasıl sinirleniyorum ya.. Kimsiniz siz olum dün sizde aynı yoldan geciyodunuz..
Kızlar ustaya ilk gittiğinde sevdiğiniz cok sorun yasadımı? Acemi mi daha rahatmıs ustasımı
Allahın belalarınasıl sinirleniyorum ya.. Kimsiniz siz olum dün sizde aynı yoldan geciyodunuz..
Kızlar ustaya ilk gittiğinde sevdiğiniz cok sorun yasadımı? Acemi mi daha rahatmıs ustasımı
Benmkinin tertipleri bizden 1 ay sonra gecicek ustaya 1 ay sıkıntı yasarız en fazla yasarsak :26:
puff benmikininde telefonu kapalı ulasamıyorum deliriyorum yaa izne geldi daha cok dert actı basıma ordayken rahattım ne güzel nerde napıyo niye yanımda degil diye dert etmiyodum simdi herseye parlayasım geliyoArkadaş anlamında evet
Üst devreler gıcıksa alt devreniz gelene kadar ustaya sorun yaşarsınız maalesef canım
puff benmikininde telefonu kapalı ulasamıyorum deliriyorum yaa izne geldi daha cok dert actı basıma ordayken rahattım ne güzel nerde napıyo niye yanımda degil diye dert etmiyodum simdi herseye parlayasım geliyo
yok ayy dısarda sürtüyo gerizekalıı dükkanın anahtarı benim cantada kalms gecerken aldı benden dısarda oldugunu bliyorum arkadasna msj attm oda yanmda degil diyo temiz bi spoayı hakediyo ya neyseCerencim sakin ol tatlım belki uyuyordur
yok ayy dısarda sürtüyo gerizekalıı dükkanın anahtarı benim cantada kalms gecerken aldı benden dısarda oldugunu bliyorum arkadasna msj attm oda yanmda degil diyo temiz bi spoayı hakediyo ya neysetelefon agırlık yapıyomus kullanamıyomus :44:
Salak yaaa telefonsuzluga cok alıstım kullanmıycam diyip duruyo, ama konusma arasındada ilk carsıya cıktıgımda alırım telefonu sokarım diyo bu nasıl bi zıtlık anlamadım suan rahatsız edilmek istemiyorum diyemiyoda..Telefon ağırlık mı yapıyormuş o dayagı hak ediyor döv cerencim
Ustada o zaman telefon kullanmasın
Sokabildiği zaman bak görürsün hemen sokucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?