evett hiç ilişkmz hakkında konusmyrz gelnce yapacklarımızın hayalini de kurmuyorz hep onn askerdeki problemlerini konusuyrz ne biliyim daha cok erken değilmi böle değişmeler sence cnm 1 2 ayda böle oluncaaa 15 ayda ohoooo
kamilcm haklisn telden giriyorm canim o yuzden gec yada yanlis yazabilirm k.bkma bn kastamonuluyum ama gitme sansim yokki daha lise son ogrencsym aslinda bu konuyu konustk biliyomsn askim keske gelebilsem sana kocaman sarilrdim fln dedim iyi dedi sadece ndn boyle sadece iyi diyerek gecstrdn dedim nasilsa gelemycksn ne diyim dedi . ya gercktn bilmyrm burdaykende brz umursamazdi askere gidince daha bi umursmzlasacak bu arada 4 yildir beraberiz btnm
yok canım önemli değil..hımm anladım canım gidememekte haklısın..
biraz fazla gerçekci sanırım sevgilin :44: hayallerden pek hoşlanmıyor..
gezmekten hoşlanan birisyse şimdi baya zorlanıyordur canım ama sıkma canını bir süre sonra mecburen kabullenicek..
canım bayadır birliktemişsiniz ama askerlikle aşkınız sınanacak işte sabretmeyi öğreneceksin..
Kızlarrrr hepinizee Günaydınnnnnnnnnn
Günaydın Canım
Nasılsın?
Kızlarrrr hepinizee Günaydınnnnnnnnnn
ya gercekci diyemem karaktr yapısına cocuk gibidir bazen yarınını düşünmz sadece bu ilişkmz hakkında hiç hayal kurmuyor sevmediğini düşünyrm bazen askerlkten öncede böyleydi ama zaten bzm ilşkmz hep im,nişli çıkışlıydı son bir senedir brbrmze baglandık dadlım
ilk cıktıgmz sene neler cektiğimi bi ben bilirm bna seni sevemedm dedi 1 sene cıktıktan sonra ben bunlarıda kabullendm işte sevgm için cok fedakarlık yaptım acaba simdi hala da oylemidir se nce .s sevmeme ihtmali varmdr baksana hayalde kurmuyo adam
günaydınnn cnm :) gğne mutlu baslamıssın
İyiyim canım bende
Oh ohh Allah mutluluğumuzu bozmasın gülşencim2013 te sen sevdiğine kavuşucaksın,biz kavuşamıycaz maalesef.Bol özlemli geçicek bizim için
Amin canım hepimizin bozmasın:26:
Sizinde az kalacak ama tatlım bitmesine
Evettt canım az kalmışş olacakSevgilim çıkmış çarşıya çok mutluyum şimdik yüzünü görücem çıkıyorm burdan gülşencimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?