92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

eğitimleri ağırdır belki canım :44: erkekler bir şeye sıkılınca hemen en yakındakinden çıkarır..çok büyük değişikler yaşıyorlar ama..resmen özgürlüklerri alınıyor..dağıtım yerlerini bir gitsin o zaman uzun süre ayrı kalıyorlar yaa özlüyorlar işte o zaman en odunu bile değişiyor
birde sen nerde oturuyorsun canım eğer gitme imkanın olursa bir kere bile olsun git bence o zaman onun için neler yaptığını görüyor ve hoşuna gidiyor

kamilcm haklisn telden giriyorm canim o yuzden gec yada yanlis yazabilirm k.bkma bn kastamonuluyum ama gitme sansim yokki daha lise son ogrencsym aslinda bu konuyu konustk biliyomsn askim keske gelebilsem sana kocaman sarilrdim fln dedim iyi dedi sadece ndn boyle sadece iyi diyerek gecstrdn dedim nasilsa gelemycksn ne diyim dedi . ya gercktn bilmyrm burdaykende brz umursamazdi askere gidince daha bi umursmzlasacak bu arada 4 yildir beraberiz btnm

yok canım önemli değil..hımm anladım canım gidememekte haklısın..
biraz fazla gerçekci sanırım sevgilin :44: hayallerden pek hoşlanmıyor..
gezmekten hoşlanan birisyse şimdi baya zorlanıyordur canım ama sıkma canını bir süre sonra mecburen kabullenicek..
canım bayadır birliktemişsiniz ama askerlikle aşkınız sınanacak işte sabretmeyi öğreneceksin..

ya gercekci diyemem karaktr yapısına cocuk gibidir bazen yarınını düşünmz sadece bu ilişkmz hakkında hiç hayal kurmuyor sevmediğini düşünyrm bazen askerlkten öncede böyleydi ama zaten bzm ilşkmz hep im,nişli çıkışlıydı son bir senedir brbrmze baglandık dadlım

ilk cıktıgmz sene neler cektiğimi bi ben bilirm bna seni sevemedm dedi 1 sene cıktıktan sonra ben bunlarıda kabullendm işte sevgm için cok fedakarlık yaptım acaba simdi hala da oylemidir se nce .s sevmeme ihtmali varmdr baksana hayalde kurmuyo adam

canım ilişkiniz hakkında ben bir şey diyemem en iyisini tabikide sen bilirsin sonuçda 4 yıldır neler yaşadığını sen bililyorsun.
dağıtım iznine geldiğinde oturup konuşun bence :26:
sevgi emek istiyor çaba istiyor tamam ama sürekli taviz veren sensen bir düşünmek gerek bence.ben askerliği sadece erkeklerin değil bizlerinde yaptığına inanıyorum.orda vatani görevini yapıyor tamam ama bizde sabırla onları bekliyoruz bazen bizde destek istiyoruz..
ama canım erkekler bu kadar detaylı düşünmedikleri için uygun bir dille konuş derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…