Asmıyorum asmıyorum
4 ayı yedik şükür 5 nci ayada girdik hayırlısıyla bitsin 10 ay kalsın böyle böyle bitsin
10 ay yazıyor ama Gülşeeeen
Yoksa yoksa 11 ay mıııı
11 ay canım gelinin durduğu yere bak
10 nuncu aya gelmek için sayıyor altta yazıyor ya 10 ay 3 week
Olsun olsun ben onu 10 ay görmek istiyorum kandırayım kendimi azıcık yoksa keçileri kaçırıcaaam
Ne yaptın dün akşam evde miydin gülşencim
Evdeydim canım çıkmama izin vermedi benimki
Sen ne yaptın?
Vermedi miiçok şekersiniz Okuyorum bazen topikte askerlerimiz pek bir kıskannçç
Ben de kardeşim annem eşimin kardeşiyle evdeydim
Erkek varmışmışta içi rahat etmezmiş aklı kalırmış 8 saat nöbet tutuyor üzmiyim dedim çıkmadımBen benimkine kıskanç derdim de kızlarının kini görünce iyi kaldı benim ki
Telefon sokabildiniz mi canım[
Haklı haklı dışarılar gerçekten tekin değilHem bak azı çok güzel bir duygu sevidceğini de düşünüyor 8 saat nöbet tutarken
Ben de kandırdım arkadaşlarımın evinde party varmış oraya gidicem dedimbakiyim ne diyor diye , sesi düştü öyle mi kimler gelecekmiş hayatım dedi, tamam git tabi ben askerdeyim diye sen de eve kapanacak değilsin ya dedi, kıyamam çok üzüldüm
Soktuk soktuk canımçok fazla görüşemesek de whatsuptan resimler falan atıyoruz , fakir avuntusu sevgilin giderken götürseydi keşke canım belki götürmüştür gerçi de
Erkek varmışmışta içi rahat etmezmiş aklı kalırmış 8 saat nöbet tutuyor üzmiyim dedim çıkmadımBen benimkine kıskanç derdim de kızlarının kini görünce iyi kaldı benim ki
Telefon sokabildiniz mi canım[
Haklı haklı dışarılar gerçekten tekin değilHem bak azı çok güzel bir duygu sevidceğini de düşünüyor 8 saat nöbet tutarken
Ben de kandırdım arkadaşlarımın evinde party varmış oraya gidicem dedimbakiyim ne diyor diye , sesi düştü öyle mi kimler gelecekmiş hayatım dedi, tamam git tabi ben askerdeyim diye sen de eve kapanacak değilsin ya dedi, kıyamam çok üzüldüm
Soktuk soktuk canımçok fazla görüşemesek de whatsuptan resimler falan atıyoruz , fakir avuntusu sevgilin giderken götürseydi keşke canım belki götürmüştür gerçi de
Kıyamam size bak üzüldüğü halde git demiş
Bizde soktuk canım telefon
Kıyamam size bak üzüldüğü halde git demiş
Bizde soktuk canım telefon
AA çok güzel çok sevindimmm
Of zaten insanlara yeterince eziyet ediyorlar bari rahat görüşelim ya
AA çok güzel çok sevindimmm
Of zaten insanlara yeterince eziyet ediyorlar bari rahat görüşelim ya
Kesinlikle canım öyle:13:
Selaaam canlar milli piyango idaresinin o büyük yılbaşı ikramiyesi bana çıktı daha buralara uğramam hemen kayıplara karışmalayımmİnşallah yeniyıl bizim için booool gülümsemeli bi yul olurr:))
Selaaam canlar milli piyango idaresinin o büyük yılbaşı ikramiyesi bana çıktı daha buralara uğramam hemen kayıplara karışmalayımmİnşallah yeniyıl bizim için booool gülümsemeli bi yul olurr:))
Kızlarrrr tam 3 saattir sevgilimle konuşuyorum msnden.Yüzünüüü görüyorum 3 saattir çok çok çok mutluyummm
Ne güzelll canımmm
Aynen canım çok güzel oldu bizim için.
Ceren gözükmüyor dün naptı acaba ?Aradı mı ki onun ki:26:
Kızlarrrr tam 3 saattir sevgilimle konuşuyorum msnden.Yüzünüüü görüyorum 3 saattir çok çok çok mutluyummm
canım ne güzelll
çok güzel hediye olmuş size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?