92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Allahm yarabbiiiim bu çocuk çıldırmış olmalı manyak ya resmen ,ağzına ayda yılda bir içki süren o da anca yılda bikaç kez ,gitmiş askerde kafayı bulmuş bu çocukk deli ya uyuyordum aradı başka numaradan bi şeyler söylemek için aradım dedi diyom bu kim acaba başka biri mi diye algılayamadım,benimki de odundur bi mektup yazdıramadım çocuğa düşününn,ama öyle güzel şeyler söylediki ağzım açık kaldı yemin ederim ben bu çocuğu sevmeyeym de beklemeyeyim de napim a dostlarr:)))) lililili uçuyom valla mutluluktan arada kafayı bulsn pamuk gibi oluyomuşş,askerliğim uzayacak biliyorum ama olsun umrumda bile değil diyo inşallah komutan çakmaz.Allahm hala gülüyorumm

Ahaha neler dedi kız

Ceren o aramıyosa seeen hüç hiç arama bacım gidecek her şeye hasret kalacak olan o.Araynca da gayet mutlu konuş halinden memnun gibi hiçç umursamıyomuş gibi davran.Sen taktıkça o aynısını yapmaya devam edicek çünkü.

Ahaha neler dedi kız

Her gece ben burda dua ediyorum Allah'a olcaksa merve olsun olmayacaksa kımse olmasın diyorum,ben aradğm kişiyi buldum Merve diiyo bana sonra da çok özledim seni işte gelip sarılmak istemez mıyım sanıyorsun izin kullansam ayrılmak daha da zor olacak o yuzden bitirip omur boyu sarılaym diyorum diyo.Mektup yaz diye sıkıştırıyodum ben onun yazıcam tabi yazmaz mıym hiç,burada ciğeri 5 para etmezlerle uğraşp duruyorm her şeyn kıymetnı anladı diyo.Bi de şey dedi ona üzüldm biraz senle aramızda evet statü farklı olabilir sana 4 4 lük bi hayat yaşatamayack olablirm ama elimden geleni yapcam dedi bu çocuk benim bideneeem

aramaz 8 9 dan sonra 9 gec bile hatta.. sözde bu gece birlkte kalıcaktık neyse muhim degil keyfi bilir..

cerencim ne desem işe yaramaz bilyorum ama moralini bozma güzelim yaa
merveeee inanmıyorum bak ne güzel sevindim senin adına umarım kimse çakmaz
askerlik değiştiriyor değiştiriyor kesin bi romantik oluyorlar

Aramayı düsünmüyorum gidene kadar aramasın bende aramıycam pisman olupta geri dönecek olan kendisi.. sen anlat kızz neler dedi sevgilin

Vay masallah döktürmüs nasıl mutlusundur sen simdi

cerencim ne desem işe yaramaz bilyorum ama moralini bozma güzelim yaa
merveeee inanmıyorum bak ne güzel sevindim senin adına umarım kimse çakmaz
askerlik değiştiriyor değiştiriyor kesin bi romantik oluyorlar

Valla ben bi şey diyemedim böyle kaldım çünkü biz öyle mıç mıç sürekli ay aşkmdı seni çok seviyorumlardı oyle havada uçuşmaz mesafemizi koruyoruz çift olarak hehe Sorma romantıkliğn zirvesni yaşattı en güzel yılbaşı hediyesi oldu benm için:)

Vay masallah döktürmüs nasıl mutlusundur sen simdi

Ooo hem de nasıl zaten evdeyim derslerden başımı kaldrp bi plan yapamadm dışarı çıkmıyorum bunları duymak iyi geldi.Benmki soğuk nevaledir işte böyle duyunca insan mutlu oluyoo:)

Aramayı düsünmüyorum gidene kadar aramasın bende aramıycam pisman olupta geri dönecek olan kendisi.. sen anlat kızz neler dedi sevgilin

Arama eşek kafalı sürünsün peşinde.Bana da daha askere gitmeden önce yaptı bunu asker gecesydi konvoydu ohh gezdi durdu bende burda kriz geçrdim resmen ama erkekler için malesfki bunları düşünmek zor oluyo,düşünemiyolar biz gibi.Arkadaşlarını görünce bizi biraz sallıyolar bu bi gerçek geneli öyle olmasa da çoğu böyle

Kızlar ben cıkıyorum daraldım odama cekilicem az kitap okurum muzik dinlerim bilmiyorum zamanı geciricem bi sekilde kendinize cok iyi bakıın mutlu yıllar iyi seneler hepinizi öpüyorum

Kızlar bende çıkıyorum 12 de burda olamazsam şimdiden hepinize mutlu yıllar diliyorumm çok güzel hıphıxlı geçen bi yıl olsun inşallahh :)

Kızlar ben cıkıyorum daraldım odama cekilicem az kitap okurum muzik dinlerim bilmiyorum zamanı geciricem bi sekilde kendinize cok iyi bakıın mutlu yıllar iyi seneler hepinizi öpüyorum

Ben gelmiştim tamda yemek yapıp bitirip Üzme kendini cerencim arıycak ve siz 2013 ü birlikte karşılıycaksınız bence öpüyorum

Yeni yıla onsuz giriyorum ama arayıp beni o kadar mutlu etti ki...O kadar güzel sözler ve temennilerde bulundu ki...Allahım dedim tamamdır.4 yıldır neden senleyim anladım Onu çoooookkkkk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…