92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

"yüreğim seni çok sevdi
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni... "

tam 7ay oldu sevdiğim, sevildiğim, vurulduğum, kırıldığım, aşık olduğum adam..yüzüne hasret kaldığım yaz'ım, alın yazım....

Günaydın kızlarr ders çalışmak için bu saatte kalktım olacak iş değil.
Sevdiceğm benden kitap istedi şok oldum şok kendini geliştirecekmiş orda bak hele,öyle bildiğnz gönderebilecğm genelkültürdü romandı güzel bi kitap biliyo musunz alaym yollayaym okusun yavrucak

Şafağımı da attırayım gideyim kitaplarımla baş başa romantik dakikalar geçireceğz daha

352:)))

Günaydın Kızlar
Alıştım dedikçe isyan etmedikçe yeni yeni şeyler karışıma çıkıyor.Sabırlıyım bitecek dedikçe sanki sınanıyorum.
Ağrı çıktı şimdide başıma sanki çok lazımdı
Eğitim için ağrıya gidebilirlermiş

Kızlar sanırım benim ki telefnu yakalattı

canım moral bozmak yok biliyorum gittikçe sabrımız azalıyor ama dayanmak zorundayız tatlım..
ne zaman gidicekleri ne kadar kalıcakları belli mi?hem sanırım daha belli de değil dimi?

tele bir şey demezler canım korkma sadece elinden alırlar izne gelirken verirler..
hem arkadaşların falan bulabilir telefon sıkma canını
gelişmelerden haberda et canım bizi

Nasıl oldu tatlım :44:

Canım nasıl oldu ulasabildinmi seninkine :44:

Kızlar haber yok Benimkinin facesine girdim asker arkı duvarına yazmış arama yapılmış yakalananlar olmuş arıyorum benimkini aradığınız numaraya ulaşılamıyır diyor çekmediğinde bekliyip diyordu şimdi direk diyor büyük ihtimal yakalattı
Ağrıyada eğitim için gidebilir.Ustalar gidiyor havancı eğitimi almak için
Ya 92/3 lerden 4 kişi gönderilecek benimki dahil 4 kişiye yada 92/4 ler gelince göndereceklermiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…