Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haber yok Benimkinin facesine girdim asker arkı duvarına yazmış arama yapılmış yakalananlar olmuş arıyorum benimkini aradığınız numaraya ulaşılamıyır diyor çekmediğinde bekliyip diyordu şimdi direk diyor büyük ihtimal yakalattı
Ağrıyada eğitim için gidebilir.Ustalar gidiyor havancı eğitimi almak için
Ya 92/3 lerden 4 kişi gönderilecek benimki dahil 4 kişiye yada 92/4 ler gelince göndereceklermiş bakalım
Doğru tahmin etmişim yakalatmış
Askerliği 15 gün daha uzamış ooof sanki çok az günde 15 gün daha eklemişiler
Birde doğu yani ne kart satıyorlar ne birşey
İsyan etmiycem dedikçe sabrım sınanıyor sabır sabır
Doğru tahmin etmişim yakalatmış
Askerliği 15 gün daha uzamış ooof sanki çok az günde 15 gün daha eklemişiler
Birde doğu yani ne kart satıyorlar ne birşey
İsyan etmiycem dedikçe sabrım sınanıyor sabır sabır
Tutanak tutmuş komutan.7 kişi yakalanmış.Benim ki 2 nci sıradaymış saklayamamış.
Bundan önceden komutan böyle şeyler yapmış ama uzatmamış tutanak tutmuş göndermemiş umarım bu seferde iptal eder lütfen etsin allahım:26::26:
Üst devreler yılbaşında içtiği için olmuş.
Sinirlenmiş arama yapmış.
Zaten hepsinin telefon kullandığını biliyor.
Kart bile satılmıyor.
Bir sürü küfür etmiş.
Kargolarıda yasaklamış içeriye herşey onla sokuyorsunuz demiş umarım siniri geçer ve 15 gün uzamaz inşallah:26::26:
Canım daha öncede olduysa bişey olmaz Allahın izniyle.Benimklinin bölüğündede içkili gelmiş bi kaç kişi c.tesi tüm bölüğün çarşılarını kitlemişler olaya bakçBir kişi yapıyor herkes yanıyor işte.olacağı varmış içini ferah tut canım sen inş olmaz bir şey.
İnşallah tatlım
Bizimkilerin ne suçu var 2013 çocuk nöbet tutara girdi.![]()
İşte herkes adam gibi durmuyor ki.Bende uyuz oldum valla dün aradığında sevgilim c.tesi çarşılar iptal dedi yıkıldımPzar çıkabilirse işte....Senin adınada çok üzüldüm gülşencim daha dün konuşmuştuk telefonunuz var şanslısınız diye.Umarm uzamaz askerliği falan sanmıyorum ben üzme kendini
Canım sizinde umarım cezanız kalkar
inşallah bizim komutanda siniri geçer bıktım üst devrelerden hep onların başının altından çıkıyor.
Sizin yine üst devre bizim 92/4 ler yapmış ya.Yok kalkmaz ceza c.tesi yandı da pazara bakalım canımm.
Bizde maalesef üst devreler rahat durmuyor.
Çıkar canım inşallah pazar
İnş gülşencim.İnş tutanağı geçirmezler de uzama gibi bir şey olmaz sizinde.Olumlu düşn olumlu olsn inş
Gulsen canim cok uzuldum insallah tutanaklari iptal eder benim icimden iptal edicek gibi geliyo bak gor iki gune yumusar sen icine ferah tut pozitif enerjini gonder askerine