Aaa bende lise halkla iliskiler ve organizasyon universitede radyo ve tv programciligi mezunuyum :)
Aaa bende lise halkla iliskiler ve organizasyon universitede radyo ve tv programciligi mezunuyum :)
Bende sanal magazacilikta bi hafta calismistim siteye urun ekliyodum telefon gorusmesi yapip urun satiodum ama calistigim yerden memnun kalmayinca ciktim :)
iyiyim canım tesekkur ederım mehtapta iyi Allaha şukur daha gıtmeddı tatlımBen de lisede gazetecilik okudum ünivde halkla ilişkiler okuyorm .Maşallah herkes halkla i. okumuşşş .Nasılsın bu arada gülşahcım ? Mehtap nasıl? gitmedi henüz senin ki dimi?
Senle baya ortak yönümüz çıktı canım
Ben 3 yıldır çalışıyorum hep bu yönde ilerliycem sevdim bu işi
iyiyim canım tesekkur ederım mehtapta iyi Allaha şukur daha gıtmeddı tatlım
ewet canım baya ortak yonumuz varmıs ben suandada işletme okuyorum cok zevklı bı ıs gercekten ama ben işyerimi sevmemiştim
Hafta sonu sevgilimin ailesinin yanına gitmem gerek hiç evden çıkasım yok tek kuaför ve iş görüşmeleri için çıkıyorum
slm...bncde bi çık yaaane zaman görsem topiktesin masllah... (şaka yapyrum heee)
müstakbel kaynangile gidicen demek heeee...hadi bakalım
Selam Canım
Doğru söylüyorsun topikle bir bütün oldum evde oturunca her daim insan böyle oluyor
Evet tatlım hep gidiyorum baya zamandır tanışıyoruz 6 yıldır tanışıyoruz
bn çalşyrum yoğunum giremyorum fazlaa...
ama tesekkür ederm sana topğmi canlı tutysn
maşşalah Allah agznnzn tadnıı bozmasın...
şafak kaç 10 aymı kaldı
Canım bende çalışıyorum ama evde çalışıyorum
Teşekkür ederim düşüncelerin için
10 nuncu ayın içindeyiz şuan 4 ayımızı bitirdik henüz.
Sizin az kaldı darısı başımıza
gülşencimmm haber var mi konuşabildin mi?:44:
merhaba güzeller ben geldim,
gülşen ben inanıyorumm tutanak falan tutulmıycak komutan yumusar sekerim bakk içime dogdu e zaten bunlar dogudalar dağın başı o kadarda gaddar degildir halden anlar komutan
Benmkini yolcu ettim az önce birliğine teslim olur 1 saate nasıl olıyım gülsen hergün farklı bi duygu farklı bi acıyla basbasa kalıyoruz alısmaya calısıyorum simdiden yokluguna,Hoşgeldin Cerencim
Nasılsın?
Tutana tutmuş komutan önceden de yapıyormuş üst devrelere vermiyormuş ama tutanakları bilmiyorum tatlım inşallah vermez
Benmkini yolcu ettim az önce birliğine teslim olur 1 saate nasıl olıyım gülsen hergün farklı bi duygu farklı bi acıyla basbasa kalıyoruz alısmaya calısıyorum simdiden yokluguna,
Vermez canım yaa 15 gün askerliğinin uzadıgı kesinmi yoksa tutanagı verirse mi kesinlesicek?
Yakın ya ondan Allahın gücüne gider diye isyan etmiyorum cok sükür bu günlere..Yakananlara öyle demiş bilmiyorum tatlım görücez
Canım yeni baştan alışacaksın hem bu sefer daha yakın gidersin görmeye üzme kendini
ilk gün zor oluyor yavaş yavaş alışmaya başlıycaksın sonra tatlım
Canım dün konuştum.
Şuan uyuyor akşam nöbeti oluyor daha doğrusu gece
15 gün geç çıkma cezası vermiş tutanak tutmuş komutan
Bir sürü küfür etmiş
7 kişi yakalanmış
Benimki aramada 2 nci sıradaymış saklayamamış
Üst devereler yılbaşında içmiş onlara kızmış ondan arama yapmış
Üst devrelerin dediğine göre daha öncede tutanak tutmuş ama vermemiş bakalım ne olacak bilmiyoruz görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?