Benmkini yolcu ettim az önce birliğine teslim olur 1 saate nasıl olıyım gülsen hergün farklı bi duygu farklı bi acıyla basbasa kalıyoruz alısmaya calısıyorum simdiden yokluguna,
Vermez canım yaa 15 gün askerliğinin uzadıgı kesinmi yoksa tutanagı verirse mi kesinlesicek?
Canım tesekkür ederim safagı saymayıda bıraktım hep izin falanda kullandı yaa kafam hepten karıstı safagım kac acaba :44:Cerencim Allah kavuştursun..
ilk zamanlar yine başa saracaksın ama bu sefer daha güçlü olacaksın..
şafağın azaldığına inanacaksın emin ol
Canım tesekkür ederim safagı saymayıda bıraktım hep izin falanda kullandı yaa kafam hepten karıstı safagım kac acaba :44:
Yakın ya ondan Allahın gücüne gider diye isyan etmiyorum cok sükür bu günlere..
Bence göz korkutmak için demistir demistim ya benim kuzenim 2 kere yakalattı hakkında islem baslattılar göz korkutma amaclı tutanak tutuldu, kuzenimin facesinde askeri resimleri varmıs ona bile baktılar sen nasıl askeri malzemeleri cekipte koyarsın gibisinden herseye muhalefet oldular kuzenim resimlerini kaldırdı faceden telefonda yakalatmasına ragmen islem yapılmadı valla
ahh o üst devreler...
canım sen canını sıkma bence vermez tutanakları..o kızgınlıkla göz korkutmak için yapmıştır..
inş güzel haberler alıcaksın
Canım tesekkür ederim safagı saymayıda bıraktım hep izin falanda kullandı yaa kafam hepten karıstı safagım kac acaba :44:
sığamıyorum hiç bir yere..ömerle tartıştık çok kötüyüm kızlaraskere gittiğinden beri ilk defa böyle olduk az önce konuştuk çok soğuk davrandı..napıcağımı bilmiyorum
Canım neden kavga ettiniz ne oldu?
dün gece 10 gibi konuşuyoduk şimdi sınavlardan sonra ben eve gidicem ya.napıcaksın dedi.bende gülerek napıcam gezicem dedim sonrada ya sen yoksun napabilirim evde olucam dedim.ömerde yakın 2 arkadaşımı söyledi onlarla görüşürsün dedi bende evet dedim sonrada betüllede görüşürcem geçenlerd konuştuk dedim (betül benim liseden arkadaşım bu arada) yok onunla görüşme dedi bende neden dedim.onunla görürşünce başkalarıda geliyor 4 kişi oluyorsunuz dedi.burda kassettiği ali ve oğulcan.alı oğulcan betül ben lisede sürekli dördümüz takılıyorduk çok iyi arkadaşlarım.düşünün yani 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.ömerde tabi ki de erkekleri kıskanıyor.ki biz birlikte olduğumuzdan bugüne kadar tartışmalrımızın çoğu bu yüzde!bende saçmalama görüşücem falan dedim.sonra bi gören olursa ne de dedi.sevgilini burda gördük derler dedi.bende ya haberim var desen nolcak ben napıcam yapıcağımız tek şey bi yerde oturcaz dedim ki ben manisanın ilçesinde yaşıyorum küçük bi yer tatil oluncada tüm üniversiteliler bi yere gelir mekan olarak başka gidecek doğru düzgün bi yer yok yani..böyle böyle tartıştık..
biz bi ara ayrılmıştık ben istemiştim tamam kabul ediyorum ama hatamı anladım ki o dönem çok saçma düşündüğümü anladım dün gecede bunu söyledi benimde resmen başımdan kaynar sular döküldü.bunu hep önümemi süreceksin dediğimde EVET dedi yaa ne diyeceğimi bilemedim..sanki bana güvenmiyormuş gibi geliyor..
az öncede nöbetteydi msj attı biraz konuştuk dayanamdım aradım neden aramıyosun dedim nöbetteyim ya dedi.bende nöbette konuşmuyo muyuz biz dedim.tmm tmm dedi..sonra böyle susacak mısın dedim ne yapayım bilmiyorum diyor başkada bir şey demiyor.bi kaç kere kapatıcam teli dedi bende en sonunda off yaa tamam kapat dedim ve kapattı
şimdide inat ediyorum ne msj atıcam ne de arıycam.tamm aklı bende merak ediyor ama hala kafasında soru işaretleri varsa napayım ben.
dün geceden beri deli oluyorum.ya ben sadece bana güvenmesini istiyorum
Canım önceden güvenini zedelediğin için böyle düşünüyor olabilir.Belki aklında soru işareti kalmış olabilir.Sana güvenmese ama askerde senle hala çıkmaz devam ettirmez ilişkisini.Bu sefer bence senin hatan yok yaptığın birşey yok.Kıskançlık yapmış hatasını bence anlayacaktır canım
çok kırıldım ama ben söylediği hiçç bir şeyi hak etmedim.aklı bende kalmasın diye ben doğru düzgün dışarıya çıkmıyorum burda.dersim erken bitiyor kız arkadaşlarım bi yere gidelim diyor düşün onlara hayır diyorum çünkü gidersem 4-5 gibi eve giricem ve kesin geç kalmışsın falan der diye ben bunları düşünürken onun yaptığı çok zoruma gitti..
güvenmıyo musun dediğimde güveniyorum diyor.hiç bir şey bilmiyorum artık.
şu an bile telefonum çalsın diye bekliyorum yaa
Canım haklısın şuan belki gergindir sana patlamıştır.
İlk önce çünkü genelde bize patlarlar.
Anlıyacaktır hatasını bak gör arıyacaktır seni
o kadar soğuk konuştu ki benimle anlatamam o kötü oldum ben yaa
bilmiyorum bakalım arıycak mı ama inat ettim şu an ne arıycam ne de msj atıcam..
bunlarıda nasıl unutucam bilmiyorum.
tamam kabul ediyorum askerde hiç kolay değil ama burda bende iyi değilim böyle yaptıkca daha kötü oluyorum.şu an oturup ders çalışmam gerek düşün tam finallerim başladı şu yaptığına bak!!ben ne kadar düşünüyosam onu çok değil biraz onunda beni düşünmesini istiyorum yaa.
Haklısın canım erkekler maalesef bizim kadar düşünceli olamıyorlar
Hatasını bence anlıyacaktır.
Ararma o arasın bencede
umarım arar canım..o kadar çok istiyorum ki aramasını
kamile canım üzülme anlıyacaktır emınım hatasını pişman olup arıyacak güvenmemezlik değilde kıskanıyo bence o yanında değil ama baskaları senın yanına gelebılıyo senle oturabiliyo kıskandığı ıcın yapmısdır
ilk defa emin değilim biliyo musun
arasa bile soğuk davranacak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?